Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

psyt :wink:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie szukam firmy gdzie można dobrze pomalować aluski. Dokładnie chodzi mi o zmianę koloru z ciemnego na jasny najlepiej taki ori audi jak występuje. Ktoś coś może polecić ?

Opublikowano

Pajda gdzieś coś kombinował z felgami. Ma jedne po renowacji. Pisz do niego. :wink:

Opublikowano

Pajda poszedł akurat z jasnego w ciemny ale...kolor mu się trzyma więc pewnie zadowolony :wink:

Opublikowano

Arturoo, na jakiej zasadzie działa u Ciebie CLH ? Co tam dorzuciłeś ?

Opublikowano

No ja nie mówię o kolorystyce tylko o robocie. :wink:

Opublikowano

1)na takiej zasadzie jak w b7 :wink:

2)w ciul kabli :facepalm::decayed: ,modół z napisanym przez KFX'a programem ,czujnik zmierzchu i zimne czteropaki za każdą rozpoczętą roboczo godzinę

specjalnie KFX przeciągał od 22 do 6 :polew:

Opublikowano

1)na takiej zasadzie jak w b7 :wink:

2)w ciul kabli :facepalm::decayed: ,modół z napisanym przez KFX'a programem ,czujnik zmierzchu i zimne czteropaki za każdą rozpoczętą roboczo godzinę

specjalnie KFX przeciągał od 22 do 6 :polew:

dobra, przekonałeś mnie - odpuszczam :kwasny:

browary wolę sam wypić :decayed:

Opublikowano

yyyy źle mnie zrozumiałeś.....ja bym tak szybko nie odpuszczał....to fajny bajer :wink:....serio..

..szfagier jak kupił swojego szefroleta :wink: to jak przyjechał sie pochwalić ....to mało na zawał nie zszedł jak się chwalił,że ma taki super bajer ,że wieczorem widzi jak wysiada z auta gdzie ma furtkę...........a potem jak zobaczył ,że mi po otwarciu auta halogeny święca i widzę tak samo gdzie padlina stoi .....i jak mu dodałem....,że niemcy 13 lat temu to do aut instalowali to zzieleniał i pojechał do chaty :polew::polew::polew::polew::polew:

do dziś żyje święcie przekonany ,że to u mnie było w serii :grin::grin::grin:

Opublikowano

:polew:

---------- Post dopisany at 00:02 ---------- Poprzedni post napisany at 00:00 ----------

dobra, ile browarów może to kosztować ? oddaje komuś auto i odbieram :decayed::grin:

Opublikowano

ja to będę robił na dwóch przekaźnikach... bazując na sygnale z lampki wewnętrznej... nie chce mi się dokładać jakiegoś chińskiego moduliku z allegro... myślę, że będzie git... fajna rzecz tyle, że czasu ni ma :facepalm:

Opublikowano

yebaniutki pół roku nie dzwonił :facepalm::lol1::lol1::lol1::lol1::lol1::lol1::lol1:

tak nim captiva powywijała......

a jak mi jeszcze dodał ,że ma kłatro takie jak u mnie :nabijasie::nabijasie::nabijasie:....to prawie do rękoczynów doszło....bo nie umiał zrozumieć ,że to jemu się dołancza tył ,a mi idzie "prawie" równo z przodem :decayed:.....ale to jest temat na zupełnie inną butelkę :wink:

---------- Post dopisany at 00:06 ---------- Poprzedni post napisany at 00:04 ----------

ja to będę robił na dwóch przekaźnikach... bazując na sygnale z lampki wewnętrznej... nie chce mi się dokładać jakiegoś chińskiego moduliku z allegro... myślę, że będzie git... fajna rzecz tyle, że czasu ni ma :facepalm:

lampka się odpala zawsze :whistling:

a mi tylko wtedy jak jest wystrczająco ciemno :wink:....czujnik był programowany na bliźniaczych odczytach jak u łysego w b6 :decayed:

Opublikowano

a mi tylko wtedy jak jest wystrczająco ciemno :wink:....czujnik był programowany na bliźniaczych odczytach jak u łysego w b6 :decayed:

Szczerze, to nie przeszkadza mi to... zostawię na wierzchu jakiś knefel do tego... jak będę często za dnia wysiadał to wyłączę po prostu.

Ma być prosto a skutecznie :decayed:

A żeby fotorezystor obsłużyć to już właśnie trzeba się bawić w procesorki...

Z tych napędów dołączanych nie ma się co śmiać... jedynie trudniej bokiem polatać, a tak to... włącza się niezauważalnie :decayed:

No i... w zakrętach nie tak pewnie... ale im nie przegadasz przecież :P

Opublikowano

Szczerze, to nie przeszkadza mi to... zostawię na wierzchu jakiś knefel do tego... jak będę często za dnia wysiadał to wyłączę po prostu.

Ma być prosto a skutecznie :decayed:

A żeby fotorezystor obsłużyć to już właśnie trzeba się bawić w procesorki...

Z tych napędów dołączanych nie ma się co śmiać... jedynie trudniej bokiem polatać, a tak to... włącza się niezauważalnie :decayed:

No i... w zakrętach nie tak pewnie... ale im nie przegadasz przecież :P

Od kiedy do obslugi fotorezyzstorow trza procka? Dwa tranzystory kilka rez . Kond i po sprawie. ;)

Opublikowano

:hi:

zgadza się robiłem w oddziale w SO, spoko chłopaki i pomalują wszystko na wszystkie kolory co sobie zażyczysz + do tego odnowienie felgi moje trochę były poobdzierane, wulkanizację też maja więc jak przyjeżdżasz odebrać to wrzucają na auto

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.