ucho.77 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 a sałatkę zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 dzieci śpią, sex był, to teraz PSYTTTTT ...w Wielko sobota???? BEZBOŻNIKI!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 dzisiejsze rezanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 a sałatkę zrobiłeś co Ty, na ostro było - zero gry wstrętnej chciałem jak najszybciej piwa się napić Akjam, twoje zdrowie ---------- Post dopisany at 23:15 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- dzieci śpią, sex był, to teraz PSYTTTTT ...w Wielko sobota???? BEZBOŻNIKI!!! to Ona podała mi zakazany owoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 dzieci śpią, sex był, to teraz PSYTTTTT ...w Wielko sobota???? BEZBOŻNIKI!!! to Ona podała mi zakazany owoc jasne, jasne... Adam też tak na Ewe kiedyś winę zwalał i do dzisiaj mamy za to przejeb*ane :grin: btw. dostałeś esa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Najlepszego Akjam:drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Akjam - Najlepszego!!!!!!!!!!!! :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 dzieci śpią, sex był, to teraz PSYTTTTT ...w Wielko sobota???? BEZBOŻNIKI!!! to Ona podała mi zakazany owoc btw. dostałeś esa? hehehehe - przypomniało mi się, jak kiedyś posłałeś mi omyłkowo sms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 dzieci śpią, sex był, to teraz PSYTTTTT ...w Wielko sobota???? BEZBOŻNIKI!!! to Ona podała mi zakazany owoc btw. dostałeś esa? hehehehe - przypomniało mi się, jak kiedyś posłałeś mi omyłkowo sms Mam nadzieję, że go usunąłeś i ten sms nigdy już nie ujrzy światła dziennego a co najważniejsze tego forum :grin::grin: Po %%%%% wtedy byłem i po rozstaniu... więc sam rozumiesz - wzięło mnie na żale Dobrze, że do twojej tego esa wtedy nie wysłałem... tamta też miała na imię Basia :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Nie usunąłem, jak jestem smutny to sobie czytam dżołk, usunąłem od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 efekt dzisiejszego rezania i dzienne na postojach:grin: ale foto nie mam:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Witam czy ten pomysl ze spotem w Tychach aktualny czy temat zamknięty.?? Byłaby okazja poznac klubowiczów pogadać i zjeść jakiegoś kebsa. Pzdr:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Akjam najlepszego ty stary pierniku hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Witam czy ten pomysl ze spotem w Tychach aktualny czy temat zamknięty.??Byłaby okazja poznac klubowiczów pogadać i zjeść jakiegoś kebsa. Pzdr:wink: póki co nieaktualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Akjam, spóźnione ale szczere życzonka Kuźwa we wtorek moja w pracy ale spytam się, może jakoś krócej a nie do 21.00 ---------- Post dopisany at 01:11 ---------- Poprzedni post napisany at 01:10 ---------- Akjam najlepszego ty stary pierniku hehehe To kiedy ma, wczoraj czy dziś bo jestem w pracy i trochę nie jarzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Wczoraj:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 A to dobrze napisałem ---------- Post dopisany at 01:19 ---------- Poprzedni post napisany at 01:18 ---------- Całe Święta w pracy masakra jakaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 dzisiejsze rezaniehttp://s18.postimg.org/71fchp3rd/20140419_132528.jpg Grześ, coś tam przyrezał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Witam czy ten pomysl ze spotem w Tychach aktualny czy temat zamknięty.??Byłaby okazja poznac klubowiczów pogadać i zjeść jakiegoś kebsa. Pzdr:wink: póki co nieaktualny :kwasny:Moglby być problem z dobrym kebabem kolega Grzegorz wspominał że na os.T są dobre gdzie dokładnie?? Pzdr Kolego Akjam Najlepszego:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi