ucho.77 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 ---------- Post dopisany at 13:09 ---------- Poprzedni post napisany at 10:34 ---------- Qurwa czas do roboty:facepalm:weekend w d*pie:suicide_anim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 siemanko Mam wolne......wysłane z htc ---------- Post dopisany at 23:53 ---------- Poprzedni post napisany at 23:52 ---------- Pajda Twoj szofer przez J-bie pojedzie ? wysłane z htc i co tutaj robić ---------- Post dopisany at 23:56 ---------- Poprzedni post napisany at 23:54 ---------- Mam wolne......wysłane z htc ---------- Post dopisany at 23:53 ---------- Poprzedni post napisany at 23:52 ---------- Pajda Twoj szofer przez J-bie pojedzie ? wysłane z htc ---------- Post dopisany at 23:54 ---------- Poprzedni post napisany at 23:53 ---------- wysłane z htc przyniesz kwiaty to pewno pojedzie raczej wodę do kwiatów tzn odżywkę o nazwie MALIBU ....załatwione tylko od Ciebie do mnie ...na spota i ze spota do mnie ,a potem do Ciebie .....to ile tej odżywki by trza ...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Quwa we Wrocku 8km korka bo ebane maluchy nie wiedzą na które bramki mogą wjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Quwa we Wrocku 8km korka bo ebane maluchy nie wiedzą na które bramki mogą wjechać Zawodowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Nie zawodowy tylko pisze jak byk ze prawe bramki sa dla viatola .i na ujj tam się cisna:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Moze mają. Z promocji niedzialające.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 ale na Kato jest jeszcze gorzej 12km j jeszcze do końca nie dojechalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 ---------- Post dopisany at 13:09 ---------- Poprzedni post napisany at 10:34 ---------- Qurwa czas do roboty:facepalm:weekend w d*pie:suicide_anim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Pajda jak będziecie jechać jutro nad wode to dryndnij do mojej gorszej połówki:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Pajda jak będziecie jechać jutro nad wode to dryndnij do mojej gorszej połówki:whistling: chciałeś powiedzieć piękniejszej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Pajda jak będziecie jechać jutro nad wode to dryndnij do mojej gorszej połówki:whistling: chciałeś powiedzieć piękniejszej Dziobak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 no to psyt żywiec ---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:23 ---------- stanley o której jutro ruszamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Wasze Zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 to psyt Pajda, jutro aktualne ? ---------- Post dopisany 27-07-2014 at 01:08 ---------- Poprzedni post napisany 26-07-2014 at 23:53 ---------- Patrząc na ten teledysk przychodzi do głowy pytanie, dlaczego zajęcia muzyki w podstawówce to była porażka ?? Ale chyba już wiem - nie miałem tak szalonego fortepianisty PS. ta czarna ma moc ---------- Post dopisany at 01:16 ---------- Poprzedni post napisany at 01:08 ---------- zwrócicie uwagę na pracę fortepianisty ( robi połowę roboty ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Pajda, jutro aktualne ? no pewnie , o której wyruszamy w trasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 ło żesz k**wa ja pier**lę idę po piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Arturoo stówa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi