Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak masz pewność, że ta dryga firma zatrudni cie na ustalonych warunkach i chcą abyś u nich pracował na 200% to podejdź do pierwszej gdzie już "byłeś przyjęty" i powiedz jaka sytuacja. Składałeś papiery d kilku firm i tyle. Tutaj masz lepszą ofertę i proste, że wybierasz lepszą dla Ciebie. Tak czy siak to wg mnie powinieneś podejść i po prostu pogadać i rozwiązać sprawę jak cywilizowany człek. :decayed:

:wink4:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak masz pewność, że ta dryga firma zatrudni cie na ustalonych warunkach i chcą abyś u nich pracował na 200% to podejdź do pierwszej gdzie już "byłeś przyjęty" i powiedz jaka sytuacja. Składałeś papiery d kilku firm i tyle. Tutaj masz lepszą ofertę i proste, że wybierasz lepszą dla Ciebie. Tak czy siak to wg mnie powinieneś podejść i po prostu pogadać i rozwiązać sprawę jak cywilizowany człek. :decayed:

Dzięki za poradę, załatwie to w poniedziałek bo w weekendy obie firmy nie pracują. Mam nadzieje, że chcą mnie na bank bo w przeciwnym razie zostane całkiem na lodzie :facepalm:

Opublikowano

Może pierwszy pracodawca lepiej podbije stawkę :naughty: jak się dowie ,że rozchwytywany jesteś ....marketing :)

wysłane z lte

Opublikowano

:hi:

Ty mnie lepiej Turzol powiedz kiedy ogarniamy ten silniczek u mnie, jutro czy niedziela ? :naughty:

jeszcze jutro bądź poniedziałek junkersownik i będzie śmigał jak ta lala, tymczasem opijam powrót członka rodziny do domu :kox:

Opublikowano

Zdrówko pany

Pozdrowienia z białego dunacja

Opublikowano

miszka w końcu [emoji106]1:

Pany taka sytuacja , dostałem nową robotę i nowy pracodawca skierował mnie do odbycia badań wstępnych lekarskich. Dzisiaj dostałem tel z innej firmy, że chcą mnie zatrudnić na lepszych warunkach. Jeśli nie przyjde w pierwszy dzień pracy i zadzwonię , że dostałem inną ofertę to nie będzie chamówa? I co ważne jeszcze - czy tamten pracodawca może obciążyć mnie kosztami badań lekarskich?

Wbij po 22 to obmyślimy... Przy piwku lepiej się decyzje podejmuje...

Wysłane z taboreta G3

Opublikowano

a to na pewno :kox:

Opublikowano

:naughty:

Opublikowano

Pany taka sytuacja , dostałem nową robotę i nowy pracodawca skierował mnie do odbycia badań wstępnych lekarskich. Dzisiaj dostałem tel z innej firmy, że chcą mnie zatrudnić na lepszych warunkach. Jeśli nie przyjde w pierwszy dzień pracy i zadzwonię , że dostałem inną ofertę to nie będzie chamówa? I co ważne jeszcze - czy tamten pracodawca może obciążyć mnie kosztami badań lekarskich?

Wysłane z taboreta G3

ale gdzie mam wbić? jest po 22 :decayed:

miszka możemy jutro ogarnąć silniczek

Opublikowano

Turzol ok to na fonie się skumamy bo na 11 jadę na basen z małą i poźniej już będę wolny, napiszę smsa

Opublikowano

Pany zostałem wujkiem, siostra urodziła :decayed::banan: znów okazja do :drunk:

Opublikowano

no to gratulacje wujek

Opublikowano

Opublikowano

bry :)

Opublikowano

:hi: pochwalony

Wysłane z taboreta G3

Wysłane z taboreta G3

ale gdzie mam wbić? jest po 22 :decayed:

miszka możemy jutro ogarnąć silniczek

Bylo dzwonic. Knajpa A6 heh.

Wysłane z taboreta G3

Graty. Korzystaj :)

Wysłane z taboreta G3

Opublikowano

Pajda graty, a kiedy swoje montujesz :naughty:

Opublikowano

No pewnie teraz przyjdzie kolej bo dom zbudował, Audi wyrezał... :decayed:

Opublikowano

no to gratuluje wujek :)

Opublikowano

Gratki pajda :drunk:

wysłane z lte

Opublikowano

Cześć z rana :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.