stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 zdrowych i mokrych Turzol, posłałem Ci jakieś 3-4 dni temu PW
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Siema po piłeczce świątecznej Akjam patrzyłes na pw posłałem ci linka do tej foli żebyś sam oceniłnaciepane z GT-I9195 Zaraz zerknę, obejrzałem ale tak na szybko. Morgen
Arturoo Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Siemka Stanley ...ja kaszel mam taki ,że czasami myślę ,że płuca wypluję
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Siemka Stanley ...ja kaszel mam taki ,że czasami myślę ,że płuca wypluję ebola.... a przez moje gardło, to dzisiaj ledwo makaron nitki z rosołu przeszły
Arturoo Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Pół nocy się dusiłem....moja pewnie trzymała kciuki
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Pół nocy się dusiłem....moja pewnie trzymała kciuki
Arturoo Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ot taki niefart przy lanym poniedziałku [emoji14]olew:
Multis Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ot taki niefart przy lanym poniedziałku [emoji14]olew:Trza mieć odpowiednio dobrane leki... Np stock... Na utrzymanie np kasztelan... Nic nie rusza. Tylko ważna jest systematyczność... Wysłane z taboreta G3
MAJKI Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Siemka Stanley ...ja kaszel mam taki ,że czasami myślę ,że płuca wypluję SiemaGdzies sie tak w lesie zalatwil ? hehe
turzol Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 zdrowych i mokrych Turzol, posłałem Ci jakieś 3-4 dni temu PW Wieczorem przęśle te namiary. Teraz dogorywam po pijackim maratonie
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 zdrowych i mokrych Turzol, posłałem Ci jakieś 3-4 dni temu PW Wieczorem przęśle te namiary. Teraz dogorywam po pijackim maratonie ok
Arturoo Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Siemka Stanley ...ja kaszel mam taki ,że czasami myślę ,że płuca wypluję SiemaGdzies sie tak w lesie zalatwil ? hehe Taa :-P
Ravu Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 . Święta i po świętach.. PS. Stawał ktoś na wadze?
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 . Święta i po świętach.. PS. Stawał ktoś na wadze? nigdy w święta się nie obiadam więc nie ma potrzeby
franciszek Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Na TVP1 - Nietykalni Wczoraj tez leciał w tv. Wyborny jak ktoś nie oglądał to również polecam Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez franciszek
Rekomendowane odpowiedzi