Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pucek ile miało twoje audi jak je brales od Mirona? Ile miało b5 w momencie zakupu

Jakie kupisz teraz lub w przyszłości audi? 15 letnie?

Więc nie doradzają by gość kupił 15 letnie audi

Ja swoje kupowałem jak miało 6 lat.

Teraz przykład z życia:

Kuzyn kupił w lato b6 1.8 t z 2001 sprawdzone vin przebieg itd nalatane ponad 220 tys. Ostatnio się z nim widziałem to już mówił że coś puka z przodu ze auto cos plywa i chyba amory trzeba zrobic i ucieka plyn chodniczy ale tego jeszcze nie robil ale w najgorszym wypadku uszczelka pod glowica.

Ile miało B7? 150tyś niecałe, teraz ma prawie 210tyś, 2 lata z hakiem, B5 miało 240tyś i oddałem je Ojcu gdy miało 340 tyś i do dzisiaj to jeździ, w żadne auto nie włożyłem worka kasy na naprawy, jak już to tylko na moje zachcianki, co kupie następne? biorę pod uwagę B8/C6 allroad/Q5-Q7, ma to być auto które ma max 8 lat i trzymam 4 lata.

To co napisałeś o Kuzynie, jakie auto by nie było to takie rzeczy jak amortyzatory czy wahacze to rzecz która w każdym aucie się zużywa, chyba nie liczył że kupi auto z 2001 roku w którym do wymiany będzie tylko olej i filtry, bez jaj.

Niestety, mając 25k nie ma co wymyślać i do każdego auta trzeba włożyć pewnie z 2-3 tyś zł bo zawsze jest coś do zrobienia, więc chyba lepiej kupić starsze C5, wymienić co trzeba i cieszyć się z jazdy.

Tyle na ten temat, nie chce mi się już pisać tego samego, każdy robi to co lubi :hi:

Opublikowano

Proponuję już zakończyć to gadanie o motoryzacji. Kto chce niech kupuje forda, reno czy inne.

Ja mam stare B5, które nigdy mnie nie zawiodło i na pewno nie zamieniłbym na inną markę z młodszych lat. :hi:

pozdro

Każdy następny wpis o fordzie będę kasował :decayed:

Opublikowano

VIP ☺

Jak tam Stasiu sprawa napisu?

A co do cro idę w ciemno byle nie za drogo i w terminie jak pisaliśmy

Opublikowano

VIP ☺

Jak tam Stasiu sprawa napisu?

:cygaro:

kur... zapomniałem :kwasny:

Opublikowano

Proponuję już zakończyć to gadanie o motoryzacji. Kto chce niech kupuje forda, reno czy inne.

Ja mam stare B5, które nigdy mnie nie zawiodło i na pewno nie zamieniłbym na inną markę z młodszych lat. :hi:

pozdro

Marian a ty czemu nie kupujesz c5? Przeca to fajnym 15 letni wózek. Przecież szukałeś? I co stwierdziłes co?
Opublikowano

Zaraz tutaj się będziecie lali na spotach o te wasze fury - taka siaka a czy to ważne każdy jeździ i kupuje to na co go stać i co mu się podoba

Opublikowano

Bry :hi:

Opublikowano

Siema napinacze. Dzięki że się zaangażowaliście w doradzanie ale kłótnie są przy tym zbędne. Każdy ma inne podejście do tego.

Opublikowano

Siema napinacze. Dzięki że się zaangażowaliście w doradzanie ale kłótnie są przy tym zbędne. Każdy ma inne podejście do tego.

A kto się tu kłóci? wyluzuj Kędzior :wink:

Opublikowano

siemka

no jak pisał Pucek ....wyluzuj i nie nakręcaj i tak już nakręconej atmosfery :D

bo żeś zasiał to ziarno niezgody ,a teraz umywasz od tego ręce :D :D :D :D

Opublikowano

Hehe prowoder to moje drugie imię hehe

Opublikowano

Zaraz tutaj się będziecie lali na spotach o te wasze fury - taka siaka a czy to ważne każdy jeździ i kupuje to na co go stać i co mu się podoba

Dokładnie nie ważna marka ważne żeby było potem stać na naprawy :decayed:

Ja dzisiaj odstawiłem swojego do Dąbrowy :kwasny:

20160220_093341.jpg

Opublikowano

Dokładnie nie ważna marka ważne żeby było potem stać na naprawy :decayed:

Ja dzisiaj odstawiłem swojego do Dąbrowy :kwasny:

20160220_093341.jpg

Co się dzieje?

Nie ważne co kupisz, ale mam nadzieje ze postawisz w Zatorze taka flaszke z dużym uchem [emoji6]!
Opublikowano

Co się dzieje?

Z magla wyciek ...

Opublikowano

Co się dzieje?

Z magla wyciek ...

Trzeba było magiel z servotronic włożyć ;)

Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tomi co się nie odzywałeś nic, że w okolicy jesteś? :co:

Opublikowano

:hi:

na rozluźnienie atmosfery :naughty:

img_3395.jpg

Opublikowano

Panowie... Były dymy bezemnie... Jak mogliście....:-) moje zdanie się liczy i je już znacie.... Rocznik... Przebieg... Potem.marka w zależności jaki budżet...

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

pozdro

Marian a ty czemu nie kupujesz c5? Przeca to fajnym 15 letni wózek. Przecież szukałeś? I co stwierdziłes co?

że rezygnuje z wymiany auta i jadę do Cro, poza tym kupuję B8 :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.