turzol Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Stanley PW nie mam nic od Ciebie Poszło. Chodzi o wycene naprawy mojego zderzaka, wg kalkulacji PZU wyliczonej na zamiennikach to będą jakieś ochłapy. Teraz nie wiem czy oni mi tą przyznaną kasę przeleją a ja mam się dopiero odwołać czy jechać na wycenę tego do ASO.
ucho.77 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Turzol mi Stanley też robił wycenę zderzaka, wysłałem rzeczoznawcy i nie dyskutował i poprawił kosztoryskosztorys Jak szkoda z OC sprawcy to powinna być liczona na ori częściach Jedynie roboczo godziny były po jego stawkach
horny devil Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Dzięki Stasiu :hi:Okazały się prawie p&p. Mam grzane ;( jak do jesienie nie sprzedam parcha to zamówimy grzane
Ravu Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 chłopcy z Piekar/Siemianowic nie próżnują, Policja wie ale nie mają jak ich drapnąć - musieliby na gorącym uczynku albo w pościgu Jest też rozwiązanie (chodź dla Nas mogłoby być uciążliwe) - częstsze kontrole aut z grupy wag przez patrole policyjne . Myślę, że kilka sztuk by się wychwyciło
Arturoo Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Znaczki masz, żeś taki pewny? ślady oleju są tam gdzie staje To wystarczy Dziwne te Twoje...kilka dni temu wydech mi secio robił i też się dziwił, że od spodu sucho mam ... Także tego....moje nie zostawia śladów Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez Arturoo
ucho.77 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Mój się mocniej na misie zaczol pocić ...a masz olej?! +10000
Polko_V Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 ...nic no kończę pssytać i idę w kimono ...chyba, że Se pyrskne
MAJKI Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 ja zaraz psytne psytnij psytnij zaś Ci wiszę jakieś %% Ale kurde wczoraj mnie znajomy wziął po to A3 i dawno takiego kibla nie oglądałem, mi by było wstyd takie auto wystawić i jeszcze tak kłamać w ogłoszeniu kur...a
pajda Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 ja zaraz psytne STO LAT STANLEY !!! Spełnienia marzeń PS. no to psyt twoje zdrowie
Polko_V Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) ja zaraz psytne psytnij psytnij zaś Ci wiszę jakieś %% Ale kurde wczoraj mnie znajomy wziął po to A3 i dawno takiego kibla nie oglądałem, mi by było wstyd takie auto wystawić i jeszcze tak kłamać w ogłoszeniu kur...a ...no nie którzy mają tupet .Ja w poniedziałek oglądałem szwagrowi toyotę avensis z 2010 z przebiegiem 136K km i rzeczywiście tyle miała, bo w serwisie toyoty byłem tym autem i w 2014 miała 102K km. Uszkodzone lewe tylne drzwi ale ładnie zrobione. I sprzedawca odrazu powiedział wszystko o tym aucie "co i jak" i gdzie chcemy tam możemy go sprawdzać i...nie miałem sie czego przyczepić. Przyjemne autko ale spasowanie i dokładność wykończenia jak dla mnie to masakra, to w mojej be5 jest o niebo lepiej. Gdyby nie to...to sam bym pomyślał może kiedys nad japońcem Stachu...jeśli tak jest jak Pajda pisze...to najwspanialszego życzę Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez Polko_V
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 dzięki, prezent na urodziny w tym wieku to człowiek musi sam robić
Polko_V Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Chciołbych Se zrobić geszynk za 40 kafli
Horneth Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Afroo pikne to twoje B7 środek igiełka
afroo. Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Afroo pikne to twoje B7 środek igiełka Podziękował jeszcze raz z robotę. Tylko wqrwia mnie jeszcze ta półośka i telepnie budą.
Rekomendowane odpowiedzi