stanley Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 psyt i spać PS. Jakby ktoś widział gdzieś do sprzedania kpl zestaw blutka w dobrej cenie to proszę o info Ty tam nie masz blutka? nie możliwe, zerknij pod fotel w to miejsce gdzie on siedzi i sprawdź, ostatnio się okazało że do nowszych roczników kładli całą instalację ale blutek był nieaktywny pod który fotel ? sprawdzę
afroo. Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 PS. Jakby ktoś widział gdzieś do sprzedania kpl zestaw blutka w dobrej cenie to proszę o info Nie szukaj blutka osobno tylko jedź do Navipolu bo wychodzi taniej jak u Marcina zakładasz na jego częściach. Przy swoich fantach skasuje Cię więcej za montaż.
Tomi_81 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Dobry Pany nie ma ktoś osłony termicznej prawego tłumika na zbycie.... 8E0 804 172G PS. Jakby ktoś widział gdzieś do sprzedania kpl zestaw blutka w dobrej cenie to proszę o info Nie szukaj blutka osobno tylko jedź do Navipolu bo wychodzi taniej jak u Marcina zakładasz na jego częściach. Przy swoich fantach skasuje Cię więcej za montaż. Czy ja wiem wszystko zależy za ile się skompletuje całość mnie wyszła 750zł z robocizną u niego a mam blutka z końcówką S Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez Tomi_81
Arturoo Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ja płaciłem 350 za komplet (moduł, antena,mikrofon, wiązka i robocizna) z literką "h" A paliwo do Bielska i Krakowa też jest w innej cenie
stanley Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ja płaciłem 350 za komplet (moduł, antena,mikrofon, wiązka i robocizna) z literką "h" A paliwo do Bielska i Krakowa też jest w innej cenie jak załatwisz w tej cenie od Siemiana to biorę od niego
ucho.77 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Stanley mnie butek wyszedł 400(BT, antena,mikrofon,skrzynka i kabel) do tego 2 dni roboty z Pajdą,2auta rozebrane nie liczę ile na telefonie z Dominem przy tym siedziałem a na koniec KRK i gość cała instalacje zrobił, wyebał przejściówkę z rns-e i zrobił profil robotę i doszło +200. Nie liczę czasu zmarnowanego,nerwów,telefonów ani paliwa Bierz Basie z dziećmi na spacer po Krakowie,a w tym czasie auto ci ogarnie Słuchaj starszych oni zawsze mają rację
pajda Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Stanley mnie butek wyszedł 400(BT, antena,mikrofon,skrzynka i kabel) do tego 2 dni roboty z Pajdą,2auta rozebrane nie liczę ile na telefonie z Dominem przy tym siedziałem a na koniec KRK i gość cała instalacje zrobił, wyebał przejściówkę z rns-e i zrobił profil robotę i doszło +200. Nie liczę czasu zmarnowanego,nerwów,telefonów ani paliwa Bierz Basie z dziećmi na spacer po Krakowie,a w tym czasie auto ci ogarnie Słuchaj starszych oni zawsze mają rację +1
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Siemka z wieczora Pssyt po raz trzeci Opanowałeś auto?po wielkich akcjach ale udało się...
pajda Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Siemka z wieczora Pssyt po raz trzeci Opanowałeś auto?po wielkich akcjach ale udało się... Co jednak trzeba było szybę zbić?
stanley Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 psyt ZdrowieLampka wina czerwonego normalnie wersal
Rekomendowane odpowiedzi