keżor Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Opublikowano 10 Maja 2016 ja będę bez dzieci i mogę być dłużej niż Stasiu będziesz z jakąś d*pą ? z kobietą mojego życia jak już nie będę z nią bo uczy się do matury :V
stanley Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Stan ..Ty rodzinnie wpadasz ? myślę, że tak, tzn. z dziećmi ja będę bez dzieci i mogę być dłużej niż Stasiu będziesz z jakąś d*pą ? z kobietą mojego życia jak już nie będę z nią bo uczy się do matury :V czyli wąs jej jeszcze nie rośnie
Arturoo Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Kolega Stan ..Ty rodzinnie wpadasz ?myślę, że tak, tzn. z dziećmi Ehh ja teraz wszedłem do domu ...moja Gwiazda padnięta. .. .chyba odpuszczę jednak
Arturoo Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Arturoo dawaj nie badz piz.aWiesz..to nie ode mjie zależy ....3 godziny goniła ze mną po lesie ....a jak przyszła to .. to był krótki kaszel ....
pajda Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Multis się jeszcze podmywa Zciepa na wache byla i jednym autem będziecie ?
pajda Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Thx panowie Tolek furka za***ista[emoji106] Afro za***ista kiera, felgi sie prezentuja pięknie [emoji106]
afroo. Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Dzięki. Tolek graty furmany, dużo do porobienia nie ma. Po dzisiejszym spocie Recaro must have!
tolek85 Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Dzięki za spocik i miłe słówka ja się mega ciesze z furmanki. Pany. Za tydzień może skrzykniemy parę osób i gryl. Pucek, arturo.... seves się pisze... trzeba rozpocząć sezon spotów na dolinie
miron78 Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 ZATOR Z przykrością informuję że jeżeli do poniedziałku nie będzie min. 18 wpłat to jesteśmy zmuszeni zrezygnować po raz pierwszy z Urodzin Termin zapłaty mam do najbliższego piątku - wyprosiłem dziś wyjątkowo dodatkowy dzień czyli w poniedziałek muszę im puścić kasę
ucho.77 Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Multis się jeszcze podmywa Zciepa na wache byla i jednym autem będziecie ? Thx pany Tolek Fane to mosz
Rekomendowane odpowiedzi