Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopaki znacie kogoś kto robi tanio a dobrze tatuaże?

Jedno z drugim się gryzie dosyć mocno. ; ) Lepiej zrobić dobrze niż tanio.

ja znam takich co robią tanio lub dobrze ;)

Gdzie robiłeś swój? Jak już tak jesteśmy na temacie. ; )

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ceny skaczą ale dawno nie było tak tanio LPG w tak długim okresie ale i bywało, że cena była dwa razy tyle co teraz

Opublikowano

według mnie geniusze dziarają w rock and roll w Kato , ale całodniowa sesja to koszt koło 1200 (info z zeszłego roku)

ja polecam rock and ink z Krakowa , aktualnie całodniowa sesja to koszt około 1000 zależy jak się dogadasz.

zależy też co i jak chcesz mieć wydziarane, styli jest dużo, możliwości nieskończoność. przejrzyj sobie profil na FB od R&I , ja robiłem parę rzeczy u Petera i według mnie koleś mocno daje radę jeśli chodzi o fotorealizm.

Opublikowano

według mnie geniusze dziarają w rock and roll w Kato , ale całodniowa sesja to koszt koło 1200 (info z zeszłego roku)

ja polecam rock and ink z Krakowa , aktualnie całodniowa sesja to koszt około 1000 zależy jak się dogadasz.

zależy też co i jak chcesz mieć wydziarane, styli jest dużo, możliwości nieskończoność. przejrzyj sobie profil na FB od R&I , ja robiłem parę rzeczy u Petera i według mnie koleś mocno daje radę jeśli chodzi o fotorealizm.

Jak co załatwię tam zniżkę :wink:

Opublikowano

keżor, dnia 07 Cze 2016 - 21:31, napisał:
ja znam takich co robią tanio lub dobrze
jeszcze robię, w https://www.facebook.com/rockninktattoo/?fref=ts lub jak nie masz fb to http://www.rocknink.pl (u Peterblast)

to dziwne, bo jak powiedziałem, że Cie znam to chcieli mi podnieść cenę o kilka stów :lol:

Opublikowano

Chłopaki potrzebuje kogoś kto zrobi grupę krwi na nadgarstku od wewnętrznej strony i to ma być prezent.

Opublikowano

wybaczcie ja dzisiaj nie dalem rady, ja robilem tattoo u w dragonie w katowicach i jestem bardzo zadowolony, co prawda nie placilem za cale dniowe sesje tylko za caly tatuaz z gory - 3 spotkania i cale plecy ogarniete. Choc nie polecam zbyt dlugich sesji bo np. u mnie po 4 h ciaglego dziarania bol byl nie do zniesienia, ale to kazdy odczuwa inaczej. ;)

Opublikowano

keżor, dnia 07 Cze 2016 - 21:31, napisał:

ja znam takich co robią tanio lub dobrze

jeszcze robię, w https://www.facebook.com/rockninktattoo/?fref=ts lub jak nie masz fb to http://www.rocknink.pl (u Peterblast)

to dziwne, bo jak powiedziałem, że Cie znam to chcieli mi podnieść cenę o kilka stów :lol:

:decayed:

Opublikowano

Bo to zniżka dla Miszki będzie :decayed:

:whistling:
Opublikowano

Chłopaki potrzebuje kogoś kto zrobi grupę krwi na nadgarstku od wewnętrznej strony i to ma być prezent.

jeśli zrobisz w dobrym studio, gdzie się dba o bhp i dobrej jakości tusz i maszynki itp to samo przygotowanie stanowiska i zrobienie kropki to jest 100-150zł, taki mały tatuaż to myślę że z 200-250zł , ale jak załatwisz maszynkę to mogę Ci zrobić w zatorze za flaszkę :P

Opublikowano

Thx za spocika :hi:

Opublikowano

jeśli zrobisz w dobrym studio, gdzie się dba o bhp i dobrej jakości tusz i maszynki itp to samo przygotowanie stanowiska i zrobienie kropki to jest 100-150zł, taki mały tatuaż to myślę że z 200-250zł , ale jak załatwisz maszynkę to mogę Ci zrobić w zatorze za flaszkę [emoji14]
Keżor ale Ty dowcipny jesteś [emoji12]

Ja mam już dwie dziary i nie potrzebuje więcej jak na razie to ma być prezent nie dla mnie

Opublikowano

jeśli zrobisz w dobrym studio, gdzie się dba o bhp i dobrej jakości tusz i maszynki itp to samo przygotowanie stanowiska i zrobienie kropki to jest 100-150zł, taki mały tatuaż to myślę że z 200-250zł , ale jak załatwisz maszynkę to mogę Ci zrobić w zatorze za flaszkę [emoji14]
Keżor ale Ty dowcipny jesteś [emoji12]

Ja mam już dwie dziary i nie potrzebuje więcej jak na razie to ma być prezent nie dla mnie

https://www.instagram.com/wlk_calli/tu masz kolesia co robi zajebistą kaligrafię w R&I , widziałem kilka prac na żywo i robią robotę. a co do samego pomysłu to kwestia gustu , ja bym sobie nie zrobił grupy krwi. jeśli ekipa ze studia uzna pomysł za infantylny to Cie wykopią za drzwi :P mają nawet wlepe jakich tatuaży nie robią i na pewno jest tam dmuchnięty dmuchawiec zmieniający się w ptaki, klucz wiolinowy z nutkami, pętla mobiusa z napisami typu forever i inne "modne w tym sezonie"

byłem przy takiej akcji jak laska przyniosła wzór wypatrzony w necie i koleś tak niechętnie zaczął z nią gadać że w końcu zauważyła, że coś jest nie teges, obraziła się i poszła :P a powinna być wdzięczna że jej uratował skórę :D

Opublikowano

No rozumiem Cię dlatego wolałbym kogoś kto sobie dorabia na boku a robi fajnie i zrobisz to co chcesz.

Opublikowano

Morsik26 jak chcesz to mam znajomego co kiedyś pracował w studiu tatuażu ma swój sprzęt i robi dobrze mogę spokojnie go polecić bo robił mojej sasiadce 4 dziary i mojemu kuzynowi i bylem przy tym osobiście a w dodatku to mój dobry znajomy tylko ze z gliwic

Naciapane z GT-N7105

Opublikowano

Morsik26 jak chcesz to mam znajomego co kiedyś pracował w studiu tatuażu ma swój sprzęt i robi dobrze mogę spokojnie go polecić bo robił mojej sasiadce 4 dziary i mojemu kuzynowi i bylem przy tym osobiście a w dodatku to mój dobry znajomy tylko ze z gliwic

Naciapane z GT-N7105

Jeśli to nie problem to możesz dać namiar na niego
Opublikowano

Czekam właśnie na odp z cena i zgoda na podanie nr jak by co to ci niezwłocznie wyślę

Naciapane z GT-N7105

Opublikowano

Czekam właśnie na odp z cena i zgoda na podanie nr jak by co to ci niezwłocznie wyślę

Naciapane z GT-N7105

Dobra dzięki.