afroo. Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 http://www.racell.pl/audi-rs6-piekne-rodzinne-kombi-o-mocy-750km/
Sensei Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Będzie ktoś dziś na spocie na zielonym ?
pajda Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 :hi:Będzie ktoś dziś na spocie na zielonym ? [emoji14] Jak będziesz to przyjadę
walada1987 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Witojcie. Ja bym z miłą chęcią zawitał ale niestety moja ma południe więc d*pa.Pajda nowe zabawki na dniach wpadną.Na trzeciej fotce bebech z kierunku w lusterku aż całe 3 diody.Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zamiast inwestować lepiej zbieraj do skarbonki [emoji6] taka moja mała rada
afroo. Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 4 godziny temu, Sensei napisał: Będzie ktoś dziś na spocie na zielonym ? Mnie nie będzie.
Sensei Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 4 godziny temu, pajda napisał: 6 godzin temu, Sensei napisał: :hi:Będzie ktoś dziś na spocie na zielonym ? Jak będziesz to przyjadę To ja też dziś odpuszczę Coraz bardziej ciągnie mnie do Białki
walada1987 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zamiast inwestować lepiej zbieraj do skarbonki [emoji6] taka moja mała rada Jak są odpady to czemu nie kabinowac samemu. A czemu miał bym zbierać w swince kasę? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
oprych Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Że wam się chce jeszcze modzic - podziwiam
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Że wam się chce jeszcze modzic - podziwiam Się odezwałPrzypomnij sie jutro że swoim tematem ( jeżeli aktualne) całkowicie zapomnialem
oprych Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 no co ???? przecież ja ostatni tylko dołożyłem płytę do rns-a i parę innych pierdół - drobiazgi przed sprzedażą temat nie aktualny nie miałem fury dlatego pisałem - myślałem ze masz inny numer - myślę nie będę dzwonił bo mnie jeszcze opierdo.....
pajda Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Godzinę temu, oprych napisał: no co ???? przecież ja ostatni tylko dołożyłem płytę do rns-a i parę innych pierdół - drobiazgi przed sprzedażą temat nie aktualny nie miałem fury dlatego pisałem - myślałem ze masz inny numer - myślę nie będę dzwonił bo mnie jeszcze opierdo..... fura idzie pod młotek ??
walada1987 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Witojcie. Potrzebuję waszej rady, poszukuje telefonu pancernego i znalazłem trzy, które apelniaja moje kryteria, Samsung xcover,My Phone Hammer,Kruger&matz drive 4.Najbardziej skłanial bym się ku tym dwum ostatnim ale boję się że będą muly straszne cho My Phone ma dobrą specyfikację i recenzje. Stanley ty masz xcover jak on ci się sprawuje Podpowoedzcie Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Mam xcover. Miałem każdą wersję tego telefonu. Nie narzekam. Ale jak chcesz super pancerny to te wymienione przez Ciebie jakoś nimi nie sąMoże coś w stylu Caterpillar czy jak to się nazywa.Mój wiele razy mi upadł, nie mam na ekranie żadnej folii, a wygląda jak nowy.PS. Sprawdź zaraz pw
walada1987 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Pw odczytane i odp. Nie zależy mi na jakms mega pancernym ale moja z3 umiera co chwile to wyświetlacz peka to szyba z tyłu obudowy a przy mojek pracy lepiej mieć coś ztych trzech co wymieniłem. A ty masz xcover 4 terazWysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 18 minut temu, walada1987 napisał: Pw odczytane i odp. Nie zależy mi na jakms mega pancernym ale moja z3 umiera co chwile to wyświetlacz peka to szyba z tyłu obudowy a przy mojek pracy lepiej mieć coś ztych trzech co wymieniłem. A ty masz xcover 4 teraz Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka tak, xcover 4
Rekomendowane odpowiedzi