Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

obstawiam że do wiosny zapomną :polew:

Tak jak się kierownictwo zmieni :naughty:

a tam odrazu spalilismy...

Teraz to będzie wyglądało tak jak Gregor jakąś fajną dupcię upoluje ona mu powie "choć tu niedaleko jest taki fajny ośrodek, można wynająć domek" a Gregor "Nie nie to jest bardzo brzydki ośrodek i krzyczą tam na gości i w ogóle tam jest bardzo źle........."

:polew: :polew:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

cicho prezes keżor się pojawił idziemy spać :polew:

Opublikowano

Maxito, poczekaj jak wypijemy, jak CI conieco opowiem o kolesiu bez buta - to znają tylko wtajemniczeni :decayed:

nie no nie patrząc na ogrzewanie domku grillem, nie licząc próby wyciągnięcia oknem kolegi z łóżkiem, nie licząc wbijania się na wesele, nie licząc próby kradzieży kołpaków z eSy no i nie licząc ogniska ze śmietniska to nic takiego tam się nie działo :decayed::naughty:

Opublikowano

obstawiam że do wiosny zapomną :polew:

Tak jak się kierownictwo zmieni :naughty:

a tam odrazu spalilismy...

Teraz to będzie wyglądało tak jak Gregor jakąś fajną dupcię upoluje ona mu powie "choć tu niedaleko jest taki fajny ośrodek, można wynająć domek" a Gregor "Nie nie to jest bardzo brzydki ośrodek i krzyczą tam na gości i w ogóle tam jest bardzo źle........."

musicie mi jeszcze te filmiki pokazać z tego spota :polew:

Opublikowano

nie no nie patrząc na ogrzewanie domku grillem, nie licząc próby wyciągnięcia oknem kolegi z łóżkiem, nie licząc wbijania się na wesele, nie licząc próby kradzieży kołpaków z eSy no i nie licząc ogniska ze śmietniska to nic takiego tam się nie działo :decayed::naughty:

:polew: :polew: I jeszcze kilka rzeczy by się znalazło :decayed:

A i pamiętaj nigdy nie proponuj Gregorowi żeby otworzył ci drzwi w twoim aucie :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Maxito, poczekaj jak wypijemy, jak CI conieco opowiem o kolesiu bez buta - to znają tylko wtajemniczeni :decayed:

faktycznie spokojna biba :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hahah czyli wnioskuje że pod tym ośrodkiem a4 nie ma co podjeżdżać?? bo od razu trafia się na czarną liste :>

Opublikowano

A i pamiętaj nigdy nie proponuj Gregorowi żeby otworzył ci drzwi w twoim aucie :polew: :polew: :polew: :polew:

bo :mysli:

Opublikowano

Po prostu odradzam :polew: :polew: co nie Pucek :decayed:

Opublikowano

hahah czyli wnioskuje że pod tym ośrodkiem a4 nie ma co podjeżdżać?? bo od razu trafia się na czarną liste :>

gość odrazu ośrodek na kłudke zamknie i pały wezwie taka impra była :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 18 Październik 2009, 23:35_________________________________________________

rozumiem że tymi drzwiami do auta już nie wejdę :polew:

Opublikowano

na filmikach to za dużo nie widać, następnym razem zainstalujemy kamerki i wszytsko się nagra :naughty:

dalej nie wiemy kto powiedział hasło dnia "daaamy raaadeee ........... kuuuu*waaaaaaa " :polew:

było dobrze, impreza się udała, ekipa wyborowa, ale nastepnym razem będzie większa mam nadzieję, to dopiero będzie miazga

heh duuuużo jeszcze by się znalazło :polew:

a pały to chciał już wtedy wzywać :polew: ale zawołali mnie i jak mnie zobaczył że udaje się w jego stronę to oddalił się z tym pomysłem i więcej nie pokazał :polew:

Opublikowano

Wręcz przeciwnie :decayed:

Opublikowano

dodam że pamiętam że mnie wołali, ale nie pamiętam że koleś się stracił :decayed: a i też nie wiem dlaczego, przecież nie jestem wykoksowany :mysli:

te drzwi zawsze będą otwarte :polew:

Opublikowano

na filmikach to za dużo nie widać, następnym razem zainstalujemy kamerki i wszytsko się nagra :naughty:

dalej nie wiemy kto powiedział hasło dnia "daaamy raaadeee ........... kuuuu*waaaaaaa " :polew:

było dobrze, impreza się udała, ekipa wyborowa, ale nastepnym razem będzie większa mam nadzieję, to dopiero będzie miazga

heh duuuużo jeszcze by się znalazło :polew:

a pały to chciał już wtedy wzywać :polew: ale zawołali mnie i jak mnie zobaczył że udaje się w jego stronę to oddalił się z tym pomysłem i więcej nie pokazał :polew:

ja mam kam ale po tym co tu czytam obawiam sie że po juz bym nie miał

:polew: :polew: :polew:

faktycznie masakra tam musiała być, wiem że gdzieś się na fotki z impry natknąłem nie powiem ciekawe z tego co pamietam ogniska nie widziałem i jak na wesele się wbijaliście

Opublikowano

dodam że pamiętam że mnie wołali, ale nie pamiętam że koleś się stracił :decayed:

Chyba już mu troszkę kolana zmiękły jak zobaczył 4 chłopa którzy nie byli dla niego za życzliwi :naughty:

Opublikowano

chyba widziałem ten filmik jak mu drzwi przeszkadzały :polew: :polew: nie mo macie chłopaki fantazje :laghing2:

Opublikowano

chyba widziałem ten filmik jak mu drzwi przeszkadzały :polew: :polew: nie mo macie chłopaki fantazje :laghing2:

Ja tam się cieszę że mu nikt nie kazał okna otworzyć :polew: :polew: :decayed:

Opublikowano

Wręcz przeciwnie :decayed:

to co z tymi drzwiami gadaj bo juz pomysłu nie mam co wymyślił

Opublikowano

fotki są w naszej galerii spotów gliwickich :naughty:

a ja już kończe ten spam bo zaraz tu na największego pijaka wyjde :>

a ja jestem taki cichy i spokojny chłopak :wink4:

Opublikowano
  • Autor

siema kutfa, ładnie was wzieło na niedzielne pogaduchy :decayed:

miałem 97strone i zanim kliknąłem odśwież to pomyślałem że trzeba będzie rzucić jakimś odliczaniem do setnej strony , a tu d*p 104 :evil:

to widze że z Gliwic będzie sporawo ludzi we wtorek.

Rozeznam sie wśród browarów, może nas tyskie zasponsoruje i w każdy wtorek piwko dla każdego to na spotach będzie około 130aut :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.