Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To trzeba zobaczyc :> krolu skad tak szybko sciagnales ten film ?

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pewnie net mu tak zapitala jak jego audi :tongue4:

Opublikowano

To trzeba zobaczyc :> krolu skad tak szybko sciagnales ten film ?

www.zalukaj.pl

oglądaj online :P [br]Dopisany: 19 Październik 2009, 13:10_________________________________________________albo masz bezpośrednio;

http://www.megavideo.com/?v=UT3CZPD4

Opublikowano

Cfaniak :przebiegly:

Opublikowano

hmmm dawno mnie tu nie bylo -

poniżej jest link do zdjec z jednego z wrześniowych spotów

http://img199.imageshack.us/gal.php?g=image002qr.jpg

wiem troche spozniony ale ciągle gdzies mi to uciekalo - aż zabralem swoj komp do pracy.

Do zobaczyska jutro

Fajnie, ze wrzuciles fotki :good: tak na przyszlosc, jest specjalny dzial "galeria spotow Katowickich" gdzie wszyscy wrzucaja fotki, zeby nie bylo balaganu, i nie trzeba bylo szukac po stronkach fotek. Pozwolilem sobie wrzucic tam twoj link :)

Spoko, poprawie sie przy następnych fotkach

Opublikowano

krolu dzieki za mega fajne 2 linki, normalnie moj swiat stal sie teraz lepszy, bo nie musze przegrywac filmow od kumpli, oczywiscie mowa o oryginalach :gwizdanie:

po stokroc dzieki jeszcze raz :naughty:

Opublikowano

jest tylko 1 minus... jak nie masz konta premium to po zobaczeniu 74 minut musisz odczekać 52 minuty...

Opublikowano

nooo czyli możesz lecieć do sklepu po browar, wypić browar, siku i możesz oglądać dalej :cool1:

Opublikowano

jest tylko 1 minus... jak nie masz konta premium to po zobaczeniu 74 minut musisz odczekać 52 minuty...

Haha taki malutki minus :> mogli zrobic po 85 min, bo raczej zadne film krocej jak 90 nie trwa.

Opublikowano

no to lipa z tym czekaniem :wallbash: zmieniam swoje wczesniejsze zdanie i uwazam, ze dales jakies debilne te linki :polew: mogles znalezc cos lepszego

Opublikowano

google wie wszystko... wie tez jak to obejść :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

poza tym, to jest dobre głownie dla seriali jak się nie potrafi z google korzystać... :rolleyes:

Opublikowano

to mozesz bys mi na PW napisal co i jak :kox: bo ja sie niestety az tak na hakerstwie nie znam :embarrassed:

Opublikowano

no jeśli korzystasz z neostrady to masz to w poważaniu bo odpinasz modem podpinasz z powrotem i oglądasz dalej :)

jeśli masz stały adres IP to bawisz się w jego maskowanie np przez proxy.org po prawej masz liste serwerów proxy wybierasz se któryś potem wklejasz linka na stronie i oglądasz dalej - tak w skrócie :rolleyes:

wybaczcie cały dzień siedzenia przed kompem rodzi pewne zboczenia :gwizdanie:

Opublikowano

dziekuje :cool1:

Opublikowano

no jeśli korzystasz z neostrady to masz to w poważaniu bo odpinasz modem podpinasz z powrotem i oglądasz dalej :)

jeśli masz stały adres IP to bawisz się w jego maskowanie np przez proxy.org po prawej masz liste serwerów proxy wybierasz se któryś potem wklejasz linka na stronie i oglądasz dalej - tak w skrócie :rolleyes:

wybaczcie cały dzień siedzenia przed kompem rodzi pewne zboczenia :gwizdanie:

jest jeszcze 3 i 4 sposób :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: za łatwo im to podałeś :decayed:

Opublikowano

no to dawaj krolu, czlowiek uczy sie cale zycie a i tak umiera glupi :decayed:

Opublikowano

Siema

Widzę, że ładnie przez tą niedziele pojechaliście z tymi stronami po bandzie :naughty:

a ja kupiłem dla mojej damy gumki :naughty:

1k23S.jpg

Opublikowano

:hi:

Co tu się qr** dzieje?? :decayed:

Chwile cię na forum nie ma i już zrobią z ciebie devila :tongue4: Tak.... tak to wszystko ten spokojny Gregor :decayed: To on nam polewał ... itp.. Tak na prawdę to ja wam tylko otwierałem drzwi :polew: Mnie niestety nie będzie we wtorek w Kato :rolleyes:

Opublikowano

Siema

Widzę, że ładnie przez tą niedziele pojechaliście z tymi stronami po bandzie :naughty:

1k23S.jpg

Ile placiles ?

Opublikowano

Siema

1k23S.jpg

Ile placiles ?

160PLN (allegro)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.