Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy na zlocie trzeba mieć obowiązkowo czyściutki samochodzik?

chętnie bym się pojawił pierwszy raz ale nie wiem czy znajdę wcześniej czas żeby go ładnie wypastować:)

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chętnie bym się pojawił pierwszy raz ale nie wiem czy znajdę wcześniej czas żeby go ładnie wypastować:)

Jutro kręcimy pierwszą część "szybkich i wściekłych, piękne miasto nocą czyli eSy w dieslach opanowują kato" :wink4:.

W rolach głownych nasze TDIki

Marys wpadaj śmiało, żeby się szybciej zintegrować Kanar ma przywieźć po browarku, nie można przepuścić takiej okazji :tongue4:

Opublikowano

wpadaj wpadaj bro będzie, ja jeszcze nie pamiętam zlotu żebym nie przyjechał ufajdanym autem :kwasny: zawsze myje i pastuje a potem wjeżdżam na autostrade i nie wiedzieć czemu na lewym pasie sie to auto tak brudzi :disgust:

hahah Stanley przeczytałem że dałeś 1600zł a potem patrze na zdjęcie i chciałem zapytać czy te dywaniki są zrobione ze stopów kosmicznych ale sie w porę zreflektowałem i zrozumiałem że mi sie o jedno zero za dużo zobaczyło :D:embarrassed:

Opublikowano

siema z rana :hi:

poczytam co się tu dziąło i zaraz wracam

Opublikowano

Wpadaj, nic się nie bój... :) zobacz do galerii spotów Katowickich... same brudasy z moim na czele :gwizdanie:

A Gregor, tylko winny się tłumaczy i pamiętaj mamy na ciebie kwity w postaci filmików :gwizdanie:

Opublikowano

marys pamietaj tylko, zeby nie dokuczac krolowi, bo po pierwsze ma eSeeeee i zawsze cie objedzie a po drugie ma duuuuzych kolegow :blink: co go z nimi laczy to nie wiemy ale kraza rozne plotki, wiec jakis ochraniacz na tylna czesc ciala tez by sie przydal, tylko tak na wszelki wypadek :polew:

Opublikowano

hahah to już wiem czemu Krolu chce kilo bananów a nie tylko jeden :polew:

Opublikowano

marys pamietaj tylko, zeby nie dokuczac krolowi, bo po pierwsze ma eSeeeee i zawsze cie objedzie a po drugie ma duuuuzych kolegow :blink: co go z nimi laczy to nie wiemy ale kraza rozne plotki, wiec jakis ochraniacz na tylna czesc ciala tez by sie przydal, tylko tak na wszelki wypadek :polew:

:polew: :polew: :polew:

"Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi"... :decayed:

Opublikowano

tak! a jak będziesz widział że wszyscy wpadają do aut i ruszają z piskiem opon (szczególnie diesle) to nie pytaj o nic tylko rób dokładnie to samo :D

Opublikowano

co wy tego bidnego krola meczycie :chytry:

swój chłop potrafi załatwić to i owo a wy go tak atakujecie ja wiem że on jest z gliwic :polew: :polew: :polew:

ale żeby odrazu takie zaczepki i że banany lubi ja też 1 kilo poproszę ...

krolu sam nie będzie się opychał :polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Październik 2009, 22:43_________________________________________________widzę że keżor umieścił w grafiku wypad do częstochowy :cool1:

Opublikowano

hahah no ale On wie że to z sympatii :) po za tym ma na tyle poczucia humoru że nie strzela FOCHa o byle głupote i za to go głównie cenię :cool1:

czyli jak 2 kilo bananów i kista browarów?? :chytry:

Opublikowano

Jutro będę tranzitem z ekipą to inaczej pogadamy :baseball: :baseball: :baseball: :baseball: :baseball:

Jestem z Gliwic.. ale jak przestanę jeździć to frekwencja na spotach spadnie o 30% :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

więc już tak nie kozaczcie...

Poza tym jesteście na razie w miarę nowi wiec nie daje Wam jeszcze poczuć smaku mojej ciętej riposty :tongue4: :tongue4:

Piterra największy kozak na Gliwickich... zadarł i teraz to przez pół roku nie wejdzie :polew: :polew: :polew: :polew:

[br]Dopisany: 19 Październik 2009, 22:49_________________________________________________

hahah no ale On wie że to z sympatii :) po za tym ma na tyle poczucia humoru że nie strzela FOCHa o byle głupote i za to go głównie cenię :cool1:

czyli jak 2 kilo bananów i kista browarów?? :chytry:

Gdyby na ja to byście za 1 stronę nie wyszli a tak macie już ponad 100 :kox: :kox:

A tak na serio to mi to nie przeszkadza :) [br]Dopisany: 19 Październik 2009, 22:50_________________________________________________myslę, że z bananami daj sobie spokój byłem dziś w warzywniaku i cena zaporowa była...

Opublikowano

krolu czemu masz początkujący a ja mam nowicjusz ???

:mysli:

Opublikowano

mnie tam bardziej rozwala to że mam jedną wiadomość.. konto założyłem w kwietniu jak auta szukałem i teraz w życiu swóch wiadomości nie osiągne :wallbash:

Opublikowano

krolu czemu masz początkujący a ja mam nowicjusz ???

:mysli:

oj Max nie czytałeś regulaminu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: hmmm pisze do moderatora ...

:polew: :polew: :polew: :polew:

nie boj się świruję

to zależy od ilości postów

0-25 nowicjusz

25-99 początkujący

100-ileś użytkownik

ileś - jeszcze więcej władca postów...

Posty są naliczane tylko w działach technicznych

Opublikowano

czyli jak powiedziałem nie osiągnę 2 wiadomości :polew: :polew: :polew:

bo do działu technicznego wchodze tylko jak coś potrzebuję :embarrassed:

Opublikowano

czyli jak powiedziałem nie osiągnę 2 wiadomości :polew: :polew: :polew:

bo do działu technicznego wchodze tylko jak coś potrzebuję :embarrassed:

zawsze możesz napisać coś z własnego doświadczenia...

Opublikowano

tak jeśli komuś się zepsuje polonez to niech wali jak w dym :polew: bo tam nie było śrubki której bym nie odkręcił..

tu bede poznawał świat z czasem i poprzez kolejne awarie :decayed:

Opublikowano

Witam eSo maniacy :decayed:

a mnie jednak jutro nie będzie, ale te moje piwko odbierze Guruguru :polew:

poprostu nie dam rady, skończyły mi się wyjazdy z temperaturą w robocie i jestem w domu dopiero po 22:30 a gdzie tam zajechać na kato jeszcze...

więc niestety musicie jeszcze poczekać :decayed:

Opublikowano

a mnie jednak jutro nie będzie, ale te moje piwko odbierze Guruguru :polew:

Mój przyjazd też niestety stoi pod znakiem zapytania ale na 100 % będę wiedział dopiero jutro popołudniu :confused4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.