Miszka82 Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 to co długopisy składasz czy jak ??? adresuję koperty :good: 0.006 zl za kopertę i idzie się dorobić ale po pierwszym milionie zaadresowanym płacą 0,007zł
Maxito Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 to co długopisy składasz czy jak ??? adresuję koperty :shocked: jak dobrze płacą :wink4:
keżor Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 ja wezme prosiaki do plecaka k**wa jak narazie , ale wezme
Maxito Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 dobra ziomale lece do W-wy do przeczytania jutro i zobaczenia co niektórych w piątek o 8 :hi:
Miszka82 Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 dobra ziomale lece do W-wy do przeczytania jutro i zobaczenia co niektórych w piątek o 8 :hi:
Maxito Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 ja wezme prosiaki do plecaka ku***a jak narazie , ale wezme keżor do piatku masz czas więc spokojnie opanujesz besttie chyba ... ;(
krolu Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 ja wezme prosiaki do plecaka ku***a jak narazie , ale wezme ja chyba pojadę swoim - dziś szarpaki... zdecyduję - jak cos to możemy prosiaki założyć na mojego :kox:
keżor Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 ja wezme prosiaki do plecaka ku***a jak narazie , ale wezme ja chyba pojadę swoim - dziś szarpaki... zdecyduję - jak cos to możemy prosiaki założyć na mojego :kox: i wtryski z mojego i ogień z d*py
krolu Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 ja wezme prosiaki do plecaka ku***a jak narazie , ale wezme ja chyba pojadę swoim - dziś szarpaki... zdecyduję - jak cos to możemy prosiaki założyć na mojego :kox: i wtryski z mojego i ogień z d*py już mam organiczne dawki bo wtryski leja :gwizdanie:
keżor Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 ide sie drzemnąć , od 3 na nogach jestem :gwizdanie: nara brzydale potem i widzimy sie na spocie zróbcie losowanie kto po mnie przyjedzie dziś , bo chyba będe bez auta
krolu Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 ide sie drzemnąć , od 3 na nogach jestem :gwizdanie: nara brzydale potem i widzimy sie na spocie zróbcie losowanie kto po mnie przyjedzie dziś , bo chyba będe bez auta ja mogę bo mam prawie po drodze
Miszka82 Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 ide sie drzemnąć , od 3 na nogach jestem :gwizdanie: nara brzydale potem i widzimy sie na spocie zróbcie losowanie kto po mnie przyjedzie dziś , bo chyba będe bez auta ja i tak będę u Ciebie, szoruj bumy
Tzieland Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 siema chłopacy mam prośbę, wyślijcie liste fajnych utworków na 1-2 płytki CD Audio, czyli ok 30-40 utworków zaznaczam, że lubie większość rodzajów muzy oprócz: Heavy Metalu itp, D'n'B, Ogólnie cięzkich klimatów typu Qlimax najlepiej to jakiś Dancehall, R'n'B, jakiś dobry pop i ogólnie to co w radiu leci i jest na czasie
keżor Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 siema chłopacy mam prośbę, wyślijcie liste fajnych utworków na 1-2 płytki CD Audio, czyli ok 30-40 utworków zaznaczam, że lubie większość rodzajów muzy oprócz: Heavy Metalu itp, D'n'B, Ogólnie cięzkich klimatów typu Qlimax najlepiej to jakiś Dancehall, R'n'B, jakiś dobry pop i ogólnie to co w radiu leci i jest na czasie to se z teledyskiem nagraj
Bulczas Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Keżor ja mogę podjechać po Ciebie i założymy wtryski na próbę do mojego
keżor Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 Keżor ja mogę podjechać po Ciebie i założymy wtryski na próbę do mojego mój chyba zostanie odholowany i raczej wtrysków nie będe wyjmował , bo są potrzebne do odpalenia auta ale uwierz , że jak kupisz te wtryski to będziesz mega zadowolony
Bulczas Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Keżor ja mogę podjechać po Ciebie i założymy wtryski na próbę do mojego mój chyba zostanie odholowany i raczej wtrysków nie będe wyjmował , bo są potrzebne do odpalenia auta ale uwierz , że jak kupisz te wtryski to będziesz mega zadowolony Wiem ale myślałem że się trochę nacieszę przed bo moje będą po 10-tym dopiero :gwizdanie: Ale i tak mogę po Ciebie podjechać zero problemu
keżor Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 po mnie chyba Misza podjedzie bo ma do mnie biznes
Bulczas Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 A tak w ogóle to mierzyłem te 18-stki ASA ale kupa totalna jak dla mnie :gwizdanie: [br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 17:15_________________________________________________ po mnie chyba Misza podjedzie bo ma do mnie biznes
Rekomendowane odpowiedzi