Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nom wtorek za tydzień będzie bardzo ciężkim spotem :gwizdanie:

dlaczego?

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nom wtorek za tydzień będzie bardzo ciężkim spotem :gwizdanie:

dlaczego?

pare osób będzie po bukowinie :gwizdanie:

:drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

Miszka ty... mój przyjacielu :polew:

Opublikowano

niby ładna pogoda a jakaś zamułka mnie łapie :confused4:

Opublikowano

Swoim pasciem nie wpadam, bo nie chce zeby wam szczeki poopadaly na podloge :slina::polew:

A tak na powaznie to bede u was w przyszly wtorek ale podjade Oplem mojej dziewczyny, bo swoim juz nie jezdze na slask co by go nie forsowac :gwizdanie:

przyznaj się, że Ci szkoda kasy :polew:

a diesle tak mało palą....ponoć i 3,9 na trasie da się wykręcić :polew: :polew: :polew:

wole jechac koleja, bo przynajmniej moge sie przespac :yeah: no i wychodzi mnie taniej niz samochodem :rolleyes

bo ty ogolnie jestes zamulony :polew:

Opublikowano

bo ty ogolnie jestes zamulony :polew:

:shocked::no:

Opublikowano

i wychodzi mnie taniej niz samochodem :rolleyes

buehehehe spadłem z krzesełka ogień teraz to nieźle pojechałeś :polew: :polew: :polew: :polew: no niemogę :polew: :polew: :polew: :polew:

Miszka właśnie pogoda powinna ci dodać werwy :naughty:

Opublikowano

Keżor na jakich ty gumach jeździsz, oczywiście w aucie, tzn jakie masz gumy na kołach :decayed:

i napisz tu lub na PW czy masz jakieś dojście gdzie masz zniżki na opony lub kogoś kto tanio sprzedaje

Keżor ponawiam pytanie!! :decayed:

ja mam nankang NS-2 :punk: 1100zł za kpl dałem nówek w jakimś internetowym sklepie z oponami :gwizdanie:

tzn jedną fajną piosenkę wyniuchałem :gwizdanie: :dance: podoba mnie się

k**wa , ja ją już kilka razy szukałem i nagrałem nawet telefonem z radia , żeby sie kogoś zapytać co to , bo jest dojebana :notworthy:

Opublikowano

buehehehe spadłem z krzesełka ogień teraz to nieźle pojechałeś :polew: :polew: :polew: :polew: no niemogę :polew: :polew: :polew: :polew:

Miszka właśnie pogoda powinna ci dodać werwy :naughty:

chyba podjadę do sklepu z dopalaczami :kox::polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Keżor jak ja znam twoje gusta :polew: :polew: :polew: :polew:

Miszka to kup podwójna dawkę :gwizdanie:

Opublikowano

aż sie czasami boje :dziura:

Miszka, ponoć w jednym z tych dopalaczy znaleźli rozpuszczalnik , także musi być fajna jazda po nich :good: nie pożałujesz :polew:

Opublikowano

Miszka to kup podwójna dawkę :gwizdanie:

i tak skończymy

I need Drugz[br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 15:27_________________________________________________keżor idę w to ale nie Ty pierwszy :tongue4:

Opublikowano
Opublikowano

:kox:

Opublikowano

a co w tym takiego smiesznego? :mysli: nie widzi mi sie co 2 tygodnie jezdzic 1100 km jak moge jechac pociagiem i moge na dodatek spac :blink:

jakbym jezdzil w wiecej osob to by sie oplacalo ale jak jezdze sam to to nie ma sensu, nie licze samej ropy, bo wtedy by mnie na tyle samo wyszlo ale amortyzacja jest w Audi dosc droga :wallbash:

Opublikowano

a co w tym takiego smiesznego? :mysli: nie widzi mi sie co 2 tygodnie jezdzic 1100 km jak moge jechac pociagiem i moge na dodatek spac :blink:

jakbym jezdzil w wiecej osob to by sie oplacalo ale jak jezdze sam to to nie ma sensu, nie licze samej ropy, bo wtedy by mnie na tyle samo wyszlo ale amortyzacja jest w Audi dosc droga :wallbash:

Kędzior ma 2.8 Q i mama mu daje na benzynę :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

tak zażartowałem bo diselek mało co pali ale jak tyle km nom to pewno że lepi pociągiem :wink4:

czasem babcia też się troszkę dorzuci :naughty::polew: :polew: :polew:

Miszka hehe video dobre przynajmniej są weseli :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

tak to mozna sobie jezdzic :gwizdanie:

Opublikowano

już się niemogę doczekać jak zapodam skrzyneczkę wzmaka i radyjko :gwizdanie: :dance:[br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 15:44_________________________________________________

tak to mozna sobie jezdzic :gwizdanie:

nom i jeżdżę tylko we wtorki na spoty a tak to auto stoi cały czas pod blokiem :gwizdanie: :polew: :polew: :polew::wink4:

Opublikowano

Keżor...co byś nie gadał, że tylko Twoja A4-ka się dupcy

zdjcie0015.jpg

Opublikowano

Keżor...co byś nie gadał, że tylko Twoja A4-ka się dupcy

zdjcie0015.jpg

:polew: :polew: :polew: tyś jest udany :polew: :polew: :polew: czekaj niech no cię tylko na spocie niebędzie hehe :polew: :polew: