Bulczas Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Niech ten leń czyt. Kędzior się określi z kim jedzie :gwizdanie:
stanley Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Niech ten leń czyt. Kędzior się określi z kim jedzie :gwizdanie: pół drogi za mną, pół drogi z Tobą
diman Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Niech ten leń czyt. Kędzior się określi z kim jedzie :gwizdanie: kedzior ale ty jesteś ważny bija się o ciebie :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Niech ten leń czyt. Kędzior się określi z kim jedzie :gwizdanie: pół drogi za mną, pół drogi z Tobą Rozumie że przesiadka w biegu bo żadna przerwa nie jest przewidziana :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 21:55_________________________________________________ Niech ten leń czyt. Kędzior się określi z kim jedzie :gwizdanie: kedzior ale ty jesteś ważny bija się o ciebie :gwizdanie: Czy ktoś się tu biję :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Stanley, nigdy tam nie jechałem, ale myślę że najlepiej będzie jechać non stop autostradą, zapłacić tym złodziejom, ale jechać spokojnie stałą prędkością na drugich bramkach zjeżdżamy na zakopane i jest dobrze, co o tym myślicie? :gwizdanie:
diman Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Niech ten leń czyt. Kędzior się określi z kim jedzie :gwizdanie: pół drogi za mną, pół drogi z Tobą Rozumie że przesiadka w biegu bo żadna przerwa nie jest przewidziana :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 21:55_________________________________________________ Niech ten leń czyt. Kędzior się określi z kim jedzie :gwizdanie: kedzior ale ty jesteś ważny bija się o ciebie :gwizdanie: Czy ktoś się tu biję :gwizdanie: no dobra kłócą
Bulczas Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 A może tak jak Stanley mówił przez jaworzno :gwizdanie:
stanley Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Stanley, nigdy tam nie jechałem, ale myślę że najlepiej będzie jechać non stop autostradą, zapłacić tym złodziejom, ale jechać spokojnie stałą prędkością na drugich bramkach zjeżdżamy na zakopane i jest dobrze, co o tym myślicie? :gwizdanie: najlepsza droga
Seski Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 no jak chcecie jechac a4 to jedźcie przez jaworzno to ominicie jedne bramki przynajmniej. hmm ew. mozna tez jechac przez krzeszowice i ominie sie tez drugie :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 22:06_________________________________________________ Witam cię
Miszka82 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 no jak chcecie jechac a4 to jedźcie przez jaworzno to ominicie jedne bramki przynajmniej. hmm ew. mozna tez jechac przez krzeszowice i ominie sie tez drugie :gwizdanie: ja nie jadę ale ta trasa co Seski pisze to bezsens na tyle aut i w tak reprezentacyjnej bandzie
Pucek Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Rafał, przez jaworzno pojedziesz max 100km/h a autostradą dużo dużo szybciej :gwizdanie: Stanley, to pasuje tak? więc jedziemy autostradą i bez pieprzenia mi tu :>
Seski Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 no jak chcecie jechac a4 to jedźcie przez jaworzno to ominicie jedne bramki przynajmniej. hmm ew. mozna tez jechac przez krzeszowice i ominie sie tez drugie :gwizdanie: ja nie jadę ale ta trasa co Seski pisze to bezsens na tyle aut i w tak reprezentacyjnej bandzie ja tez nie jade tylko dawalem pomysl ominiecia zlodzieji [br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 22:10_________________________________________________pozatym caly czas mowili ze sie nie spiesza i jada powoli bez pospiechu
Bulczas Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Spoko tak tylko napisałem bo Stanley wspominał we wtorek o takiej trasie
Miszka82 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 seski nie mędrkuj, nie jedziesz to siedź cicho jak ja i czytaj :polew:
Seski Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 seski nie mędrkuj, nie jedziesz to siedź cicho jak ja i czytaj :polew: dobrze przepraszam... już będę grzeczny
stanley Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Rafał, przez jaworzno pojedziesz max 100km/h a autostradą dużo dużo szybciej :gwizdanie: Stanley, to pasuje tak? więc jedziemy autostradą i bez pieprzenia mi tu :> autostradą, ja juz mam przygotowane po 10 gr do płacenia, więc nie podjeżdzjacie za mną na bramkach
Miszka82 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 nie ma co kombinować Mądre zdanie Pucka
Rekomendowane odpowiedzi