Bulczas Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Keżor foty pierwsza klasa I to najlepsze :polew: http://picasaweb.google.pl/kezorek1/ZlotBukowina2010?authkey=Gv1sRgCMij3LGlvqjstgE#5455211350358120914
Kędzior Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 hehe nom to auto mnie połamało jak zobaczyłem tą czachę z tyłu to wymiękłem :polew:
Kędzior Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 A ja mam wolne hehe leń L4 do kiedy masz wolne?
Bulczas Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 A ja mam wolne hehe leń L4 do kiedy masz wolne? Od dzisiaj dwa dni tylko tak lajtowo
Kędzior Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Od dzisiaj dwa dni tylko tak lajtowo hehe na spokojnie powiadasz
Bulczas Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Musiałem odpocząć trochę bo masakra normalnie. A urlopu szkoda :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Musiałem odpocząć trochę bo masakra normalnie. A urlopu szkoda :gwizdanie: nom to będziesz miał dłuugiii weekend
Bulczas Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 I o to chodziło Zaraz wrzucę jakiś film i browarka
Gość elvis80 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 czołem Panowie - szukam laski na wieczór kawalerski albo dwie aktuwne sunie.... jakis namiar[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 21:35_________________________________________________a i jeszcze chce zawieźć lakiernikowi dołakdki zderzakow i progi i dokladki drzwi do maloeania jak to zdemontować....??
Bulczas Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 czołem Panowie - szukam laski na wieczór kawalerski albo dwie aktuwne sunie.... jakis namiar[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 21:35_________________________________________________a i jeszcze chce zawieźć lakiernikowi dołakdki zderzakow i progi i dokladki drzwi do maloeania jak to zdemontować....?? Kolego od tego jest dział techniczny i na pewno było na forum także Co do lasek to nie burdel i też trzeba poszukać
Kędzior Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 I o to chodziło Zaraz wrzucę jakiś film i browarka pijak i w dodatku meloman czy jak to sie tam pisze hehe[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 21:43_________________________________________________ czołem Panowie - szukam laski na wieczór kawalerski albo dwie aktuwne sunie.... jakis namiar na odlotach coś powinieneś znajść :gwizdanie: :polew: a jak nie to idź do jakiegoś go-go i powiedz o co kaman to ci się koleżanki pokzażą co i jak
Bulczas Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 pijak i w dodatku meloman czy jak to sie tam pisze hehe Jaki tam pijak kulturalnie 1 piwko a nie tak jak Ty od razu do zgona Bo naślę na Ciebie Persów
Kędzior Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 pijak i w dodatku meloman czy jak to sie tam pisze hehe Jaki tam pijak kulturalnie 1 piwko a nie tak jak Ty od razu do zgona Bo naślę na Ciebie Persów hehe Persów powiadasz no to będę musiał wchłonąć nektar Bogów (żubra) to wtedy sobie poradzę bo: THISS ISS SPARTAAAAA!!
Kędzior Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 To Ty na sucho :polew: oczywiście od poniedziałku się nawet browara nienapiłem
Bulczas Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 To Ty na sucho :polew: oczywiście od poniedziałku się nawet browara nienapiłem Jakoś w to nie wierzę
Kędzior Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 To Ty na sucho :polew: oczywiście od poniedziałku się nawet browara nienapiłem Jakoś w to nie wierzę hehe no serio :>
keżor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 czołem Panowie - szukam laski na wieczór kawalerski albo dwie aktuwne sunie.... jakis namiar ja też szukam dwóch lasek na wieczór ... jakikolwiek
Bulczas Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 czołem Panowie - szukam laski na wieczór kawalerski albo dwie aktuwne sunie.... jakis namiar ja też szukam dwóch lasek na wieczór ... jakikolwiek Mogę przyjechać
Rekomendowane odpowiedzi