Miszka82 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Miszka pewnie siedzi na technicznym... :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 23:35_________________________________________________ jestem ale h.. wie czy odpisywać bo Akjam tu nieraz po ogień wpada :gwizdanie: Czasem zaśnie mi się po browarze... no na technicznym siedzę i szukam jak dorezać mojego ADR-a co tam słychać :polew:
akjam Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 No leci jakoś. Jedzie ktoś jutro do Gliwitz na spota?
Miszka82 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ja jutro chleje, robię przedświąteczny RESET bo inaczej tego nie ogarnę
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 No leci jakoś. Jedzie ktoś jutro do Gliwitz na spota? ja :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 23:43_________________________________________________ ja jutro chleje, robię przedświąteczny RESET bo inaczej tego nie ogarnę moge tez bo bym sie cos napil
Miszka82 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 kurna no alko, tak mnie wszystko wk***ia a najbardziej to ta co teraz się kompie obok w łazience diman, ja mogę jutro od rana , mam wolne
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 kurna no alko, tak mnie wszystko wk***ia a najbardziej to ta co teraz się kompie obok w łazience diman, ja mogę jutro od rana , mam wolne to sie dobrze sklada bo ja tez mam wolne wiec dawaj jutro do mnie
akjam Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 kurna no alko, tak mnie wszystko wk***ia a najbardziej to ta co teraz się kompie obok w łazience diman, ja mogę jutro od rana , mam wolne :polew: A co do tego picia to już zaczynacie od rana jutro?
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 kurna no alko, tak mnie wszystko wk***ia a najbardziej to ta co teraz się kompie obok w łazience diman, ja mogę jutro od rana , mam wolne :polew: A co do tego picia to już zaczynacie od rana jutro? a jak, jak pic to od rana [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 23:50_________________________________________________stanley podpatruje moze tez sie dolaczy jutro
Miszka82 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 kurna no alko, tak mnie wszystko wk***ia a najbardziej to ta co teraz się kompie obok w łazience diman, ja mogę jutro od rana , mam wolne to sie dobrze sklada bo ja tez mam wolne wiec dawaj jutro do mnie ja zapraszam,bo jutro mi robią kuchnie - ciag dalszy więc możemy pochlać i ich dojechać na koniec a co akjam też się piszesz :gwizdanie:
akjam Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 kurna no alko, tak mnie wszystko wk***ia a najbardziej to ta co teraz się kompie obok w łazience diman, ja mogę jutro od rana , mam wolne to sie dobrze sklada bo ja tez mam wolne wiec dawaj jutro do mnie ja zapraszam,bo jutro mi robią kuchnie - ciag dalszy więc możemy pochlać i ich dojechać na koniec a co akjam też się piszesz :gwizdanie: Około południa będę w Gliwicach więc może bym już został...
Miszka82 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 no ta ale ja mieszka w Tychach :gwizdanie:
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 kurna no alko, tak mnie wszystko wk***ia a najbardziej to ta co teraz się kompie obok w łazience diman, ja mogę jutro od rana , mam wolne to sie dobrze sklada bo ja tez mam wolne wiec dawaj jutro do mnie ja zapraszam,bo jutro mi robią kuchnie - ciag dalszy więc możemy pochlać i ich dojechać na koniec a co akjam też się piszesz :gwizdanie: do ciebie nie jade bo mowiles ze masz problemy z twoja wiec moze byc bitka u was w chaci i bede musial wydupiac bez butow to se odpuszcze :gwizdanie:
stanley Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 siemanko koła wyważone na nowo przez serwis Mercedes Benz i jadę jak po szynach :>
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 siemanko koła wyważone na nowo przez serwis Mercedes Benz i jadę jak po szynach :>
akjam Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 no ta ale ja mieszka w Tychach :gwizdanie: No ta ale może bym podjechał z dimanem do Ciebie choć widzę, że diman się Twojej boi... :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 23:58_________________________________________________ siemanko koła wyważone na nowo przez serwis Mercedes Benz i jadę jak po szynach :> To co w końcu było nie tak?
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 no ta ale ja mieszka w Tychach :gwizdanie: No ta ale może bym podjechał z dimanem do Ciebie choć widzę, że diman się Twojej boi... :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 23:58_________________________________________________ siemanko koła wyważone na nowo przez serwis Mercedes Benz i jadę jak po szynach :> To co w końcu było nie tak? co sie dziwisz ze sie boja ja jej nie znam to mam prawo sie bac miszka z nia mieszka i dopiero sie boi wiec co mi sie dziwisz
akjam Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 no ta ale ja mieszka w Tychach :gwizdanie: No ta ale może bym podjechał z dimanem do Ciebie choć widzę, że diman się Twojej boi... :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 23:58_________________________________________________ siemanko koła wyważone na nowo przez serwis Mercedes Benz i jadę jak po szynach :> To co w końcu było nie tak? co sie dziwisz ze sie boja ja jej nie znam to mam prawo sie bac miszka z nia mieszka i dopiero sie boi wiec co mi sie dziwisz Jak Nas będzie więcej to może Nas nie wyrzuci.
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 dobra pany ja sie zawijam do wyra nara i zapraszam na spota do gliwic kto moze
Miszka82 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Stan bo ja się bałem ze swoimi jechać żeby nie wyszło, że fele mam krzywe ale jak mówisz, że wyważyli i ok to mam szanse no to wpadajcie zrobimy parapetówę i moja oszaleje to co wpadacie ? czy wydygacie ? bo jak tak to kupie rano 0.7 na rozgrzewkę
Rekomendowane odpowiedzi