Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahahahhahahaha leże i płacze :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

300 zł za noc przy 10 chłopa, w d*pę też można :nabijasie: :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie:

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

piszemy o wszystkim i o niczym więc luz;) no poważnie tak jak piszesz w dupu też hehehe

Opublikowano

w spizu znajdziesz za dwa drinki a nie 1,5 kola :gwizdanie:

drink to coś innego a taka akrobata za kasę to tez coś innego...

Ty mnie chyba jeszcze nieraz zaskoczysz :gwizdanie: :decayed:

Ty mnie jeszcze nie znasz :cool1: :cool1:

Opublikowano

no sluchajcie laski sie niedrogo cenią, a za dwa piwa to w spiżu to nie wątpię... jak tam laski średnia wieku 15lat

Opublikowano

w spizu znajdziesz za dwa drinki a nie 1,5 kola :gwizdanie:

drink to coś innego a taka akrobata za kasę to tez coś innego...

Ty mnie chyba jeszcze nieraz zaskoczysz :gwizdanie: :decayed:

Ty mnie jeszcze nie znasz :cool1: :cool1:

spoko :good:

Opublikowano

Krolu dobrze prawisz, ja na ul Sokolskiej nie korzystaem tylko gadalem z nimi a juz się człowiek gotował;) no wiecie one przyjmuja w tym w czym na fotkach są;) Katja dokladnei w tym czarnym wdzianku;) jeszcze ten jej polski język;)

Opublikowano

po prostu poległem :polew:

najlepsze jest to że ta Polka ma 19 lat... :gwizdanie:

[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:39_________________________________________________

no sluchajcie laski sie niedrogo cenią, a za dwa piwa to w spiżu to nie wątpię... jak tam laski średnia wieku 15lat

nie widziałem laski w spiżu która mogła mieć z 15/16 lat :gwizdanie:

Opublikowano

Krolu dobrze prawisz, ja na ul Sokolskiej nie korzystaem tylko gadalem z nimi a juz się człowiek gotował;) no wiecie one przyjmuja w tym w czym na fotkach są;) Katja dokladnei w tym czarnym wdzianku;) jeszcze ten jej polski język;)

tak jak pisałem.. zamówię sobie kiedyś ale dwie i nie na całą noc bo to za drogo :gwizdanie:
Opublikowano

dokladnie ale widac ze kolega jakis kasanowa :)

Opublikowano

Pucek może mieć max 22lata poważnie młodziutka jest, widać po buzi...a i cycyek jeszcze mocno nie wygruchany...

Opublikowano

Pucek może mieć max 22lata poważnie młodziutka jest, widać po buzi...a i cycyek jeszcze mocno nie wygruchany...

miszka by sie przydał i jego "rzeczowe" pojęcia :naughty: :naughty: :naughty:
Opublikowano

[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:39_________________________________________________

a pytałeś jakiejś ile ma lat? przeciez teraz 14 latki maja dupe i cyc jak kiedyś 25letnie laski

Opublikowano

true :polew:

i Kędzior

Opublikowano

true :polew:

i Kędzior

:polew:

Opublikowano

a pytałeś jakiejś ile ma lat? przeciez teraz 14 latki maja dupe i cyc jak kiedyś 25letnie laski

to widać po twarzy, po ciele, jestem przekonany że nie było tam laski młodszej niż 17 lat :)

Opublikowano

no słuchajcie nie chcę tu tej profesji reklamować ale serio jak wyskoczyły z górnej części bielizny to :shocked: było na co popatzeć - a zrobily to tak ot żebym szybciej decyzję o wyborze podjął...a jeszcze mowią że jak załatwie ten wieczór dla nich to fr bez g.... robią załatwiającemu :evil: marketing nawet tu..... :no::embarrassed:

Opublikowano

na wejściu sprawdzają dowody i 16 nie wejdą.... ale 18 jest tam sporo :cool1: :cool1:
Opublikowano

kędzior nie wie jak tam te miejsca wyglądają, przecież to prawiczek :polew:

mówił mi w bukowinie... :)

Opublikowano

Kolego Elvis, my jesteśmy zbyt piękni i zbyt młodzi by za to płacić :tongue4: Ja nie potrzebuję iść do ku*wy :)

Opublikowano

musiałbym Ci jakieś foto pokazać laski która idzie na impreze z tapetą na facjacie, i z cyckiem C lub pelnym B oraz siedzeniem 20-tki, czy bys poznał że jest to Gimnazjalistka;) wątpię tym bardziej z Spiżu (tak cudnie oświetlonym pomieszczeniu) heheheh :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.