Kędzior Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Adrenalina hehehe nom arab dens najlepsze hehe
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 zaraz wam wysle spy foto z dzisiejszego rezania [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 19:46_________________________________________________ eee.. no tak felgi sa a przyczyna kłopotów zlokalizowana? jutro auto wkońcu wyjeżdża z garażu na lince ale może we wtorek na spota już sie przykulom o własnych siłach :gwizdanie: e to sprzedaj co tam w koncu siedziało
Kędzior Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Keżor oglądałem dzisiaj bajkę "Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster" :polew:
Bulczas Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 zaraz wam wysle spy foto z dzisiejszego rezania [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 19:46_________________________________________________ eee.. no tak felgi sa a przyczyna kłopotów zlokalizowana? jutro auto wkońcu wyjeżdża z garażu na lince ale może we wtorek na spota już sie przykulom o własnych siłach :gwizdanie: Jestem ciekawy efektu na żywo :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Jestem ciekawy efektu na żywo :gwizdanie: ta po zdjęciach niema co wnioskować
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 sądzę że na żywo może być jeszcze lepiej :]
Bulczas Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Szkoda że nie rozmiar większe bo te mogą wydawać się małe przy tym kolorze.
Kędzior Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 najwyżej je przymierzymy do granatowego avanta :gwizdanie:
diman Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Szkoda że nie rozmiar większe bo te mogą wydawać się małe przy tym kolorze. mysle ze bedzie wygladalo dobrze bo ma niezla glebe :gwizdanie:
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 się zobaczy to będziemy dyskutować a narazie nie ma co przypuszczać keżor się pochwali we wtorek i tak go obgadamy :gwizdanie:
keżor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Keżor oglądałem dzisiaj bajkę "Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster" :polew: mega co? :kox: ale zobacz sobie jeszcze phineasha i Ferba :polew: Fineasz i Ferb - O ,Tu Jesteś Pepe 1/1 [NAJLEPSZA JAKOŚC !!] to jest dopiero niezła bania :polew: Jestem ciekawy efektu na żywo :gwizdanie: ja też , bo w garażu przy sztucznym świetle to nie to samo Szkoda że nie rozmiar większe bo te mogą wydawać się małe przy tym kolorze. 17 to max co założe do tego auta nadrabiają szerokością a najwyżej je sie przemaluje , toż to przecież nie jest na stałe pomalowane [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 20:15_________________________________________________ Szkoda że nie rozmiar większe bo te mogą wydawać się małe przy tym kolorze. mysle ze bedzie wygladalo dobrze bo ma niezla glebe :gwizdanie: siema, jak tam na wyspach , wracasz ?
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 diman jak zes tyle nie spal to lepiej sie kimnij bo rano bedzie trza wstac ty keżor co to jest za bajka... :polew: :polew:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 20:18_________________________________________________ja spadam na chwile bo sunia mi już nie da pisać... chyba chce iść na dwór...
Bulczas Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Dasz czarny dach to będzie się ładnie komponowało Diman wracaj
keżor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 ty keżor co to jest za bajka... no nie gadaj że nie znasz , o Pepe panu dziobaku
Kędzior Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Grisza jeśli potrzebujesz nuty do podrywania kobitek to polecam to napewno zadziała :polew:
keżor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Dasz czarny dach to będzie się ładnie komponowało no
Bulczas Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Wybiera się ktoś na OSSY w sobotę albo niedzielę :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Keżor Fineasza i Ferba uwielbial super bajka a w szczególności ten dundersztyc i jego cośtamcośtamINATOR :polew: kiedyś już wrzucałem piosenka z fineasza hehe
keżor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Wybiera się ktoś na OSSY w sobotę albo niedzielę :gwizdanie: no ja z Tobą , a co ? wpadnij po mje
Bulczas Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ma być ładnie może walniemy jakiegoś grilla
Rekomendowane odpowiedzi