Kędzior Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Wybiera się ktoś na OSSY w sobotę albo niedzielę :gwizdanie: ciężko stwierdzić :gwizdanie: zobaczymy co za pogoda będzie
keżor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 dobra pany , ide pomachać gryfem a potem do znajomego , a potem spać , a potem do roboty , a potem spać , a potem odholować auto to do jutra
diman Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 spoko panowie dzieki ze sie martwicie ale narazie nie wracam mam tu do zarobienia troche kasiorki :gwizdanie:
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Cze wszystkim! Widzę, że wszyscy zarobieni! spoko panowie dzieki ze sie martwicie ale narazie nie wracam mam tu do zarobienia troche kasiorki :gwizdanie: Diman! Trzymaj się tam jakoś! Jakbyś nie mógł się dogadać to dzwoń! :wink4:
keżor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 spoko panowie dzieki ze sie martwicie ale narazie nie wracam mam tu do zarobienia troche kasiorki :gwizdanie: Diman! Trzymaj się tam jakoś! Jakbyś nie mógł się dogadać to dzwoń! :wink4: poradzi sobie Diman :polew:
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 spoko panowie dzieki ze sie martwicie ale narazie nie wracam mam tu do zarobienia troche kasiorki :gwizdanie: Diman! Trzymaj się tam jakoś! Jakbyś nie mógł się dogadać to dzwoń! :wink4: poradzi sobie Diman :polew: No to jest mistrzostwo! Za każdym razem jak to widzę to leję w gacie! :polew: :polew:
diman Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 biznesmen jak sie patrzy to ja umie z angielskiego tylko te k**wa :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 spoko panowie dzieki ze sie martwicie ale narazie nie wracam mam tu do zarobienia troche kasiorki :gwizdanie: Diman! Trzymaj się tam jakoś! Jakbyś nie mógł się dogadać to dzwoń! :wink4: poradzi sobie Diman :polew: :polew:
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 biznesmen jak sie patrzy to ja umie z angielskiego tylko te ku***a :gwizdanie: A gdzieś Ty teraz chłopie jest?
diman Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 biznesmen jak sie patrzy to ja umie z angielskiego tylko te ku***a :gwizdanie: A gdzieś Ty teraz chłopie jest? w Luton siedze u kumpla na chacie zaraz gibamy w teren do ziomali sie przywitac :drunk: :drinks: i cza wkoncu spac isc :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Diman koś kasiore koś jak wrócisz będziesz stawiał :gwizdanie: pamiętaj o mojej furze jak coś wypatrzysz
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 hehe diman mi też możesz przwieść souvenira
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 biznesmen jak sie patrzy to ja umie z angielskiego tylko te ku***a :gwizdanie: A gdzieś Ty teraz chłopie jest? w Luton siedze u kumpla na chacie zaraz gibamy w teren do ziomali sie przywitac :drunk: :drinks: i cza wkoncu spac isc :gwizdanie: No to może ja wsiąde w jakiś samolot rano i tam do Ciebie przylecę... [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 20:48_________________________________________________ hehe diman mi też możesz przwieść souvenira Nie souvenira tylko gifta bo on przeca siedzi w Angliiiiiiiii..........
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 hehe diman mi też możesz przwieść souvenira big bena z gipsu :naughty:
Kędzior Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Nie souvenira tylko gifta bo on przeca siedzi w Angliiiiiiiii.......... ooo jakiś ty światowyy
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 hehe diman mi też możesz przwieść souvenira big bena z gipsu :naughty: Ale w skali 1:1!!!! :polew: [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 20:51_________________________________________________ Nie souvenira tylko gifta bo on przeca siedzi w Angliiiiiiiii.......... ooo jakiś ty światowyy
krolu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ale w skali 1:1!!!! :polew: takiego to chyba BLB nie uwiezie...
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ale w skali 1:1!!!! :polew: takiego to chyba BLB nie uwiezie... BLB da rade...
Seski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 wolałbym włochatą czapkę strażnika od księżnej hmm albo w sumie nie bo nie mam szyberdachu... :/
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 wolałbym włochatą czapkę strażnika od księżnej hmm albo w sumie nie bo nie mam szyberdachu... :/ :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi