Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybiera się ktoś na OSSY w sobotę albo niedzielę :gwizdanie:

ciężko stwierdzić :gwizdanie: zobaczymy co za pogoda będzie

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobra pany , ide pomachać gryfem :decayed: a potem do znajomego , a potem spać , a potem do roboty , a potem spać , a potem odholować auto :wink4:

to do jutra :papa:

Opublikowano

spoko panowie dzieki ze sie martwicie ale narazie nie wracam mam tu do zarobienia troche kasiorki :gwizdanie:

Opublikowano

Cze wszystkim! Widzę, że wszyscy zarobieni! :cool1:

spoko panowie dzieki ze sie martwicie ale narazie nie wracam mam tu do zarobienia troche kasiorki :gwizdanie:

Diman! Trzymaj się tam jakoś! Jakbyś nie mógł się dogadać to dzwoń! :wink4: :wink4: :wink4:
Opublikowano

Diman! Trzymaj się tam jakoś! Jakbyś nie mógł się dogadać to dzwoń! :wink4: :wink4: :wink4:

poradzi sobie Diman

:polew: :polew:
Opublikowano

poradzi sobie Diman

No to jest mistrzostwo! Za każdym razem jak to widzę to leję w gacie! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

biznesmen jak sie patrzy to ja umie z angielskiego tylko te k**wa :decayed: :gwizdanie:

:polew::nabijasie:

Opublikowano

poradzi sobie Diman

Opublikowano

biznesmen jak sie patrzy to ja umie z angielskiego tylko te ku***a :decayed: :gwizdanie:

:nabijasie: A gdzieś Ty teraz chłopie jest? :naughty:
Opublikowano

biznesmen jak sie patrzy to ja umie z angielskiego tylko te ku***a :decayed: :gwizdanie:

w Luton siedze u kumpla na chacie zaraz gibamy w teren do ziomali sie przywitac :drunk: :drunk: :drinks: :drinks: i cza wkoncu spac isc :gwizdanie:

Opublikowano

Diman koś kasiore koś jak wrócisz będziesz stawiał :gwizdanie: pamiętaj o mojej furze jak coś wypatrzysz :kox:

Opublikowano

w Luton siedze u kumpla na chacie zaraz gibamy w teren do ziomali sie przywitac :drunk: :drunk: :drinks: :drinks: i cza wkoncu spac isc :gwizdanie:

No to może ja wsiąde w jakiś samolot rano i tam do Ciebie przylecę... :evil:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 20:48_________________________________________________

hehe diman mi też możesz przwieść souvenira

Nie souvenira tylko gifta bo on przeca siedzi w Angliiiiiiiii.......... :wink4::tongue4:
Opublikowano

big bena z gipsu :naughty: :naughty: :naughty:
Opublikowano

Nie souvenira tylko gifta bo on przeca siedzi w Angliiiiiiiii.......... :wink4::tongue4:

ooo jakiś ty światowyy :tongue4::polew:

Opublikowano

big bena z gipsu :naughty: :naughty: :naughty:

Ale w skali 1:1!!!! :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 20:51_________________________________________________

ooo jakiś ty światowyy :tongue4::polew:

:afro:
Opublikowano

Ale w skali 1:1!!!! :polew: :polew: :polew:

takiego to chyba BLB nie uwiezie...

Opublikowano

Ale w skali 1:1!!!! :polew: :polew: :polew:

takiego to chyba BLB nie uwiezie...

BLB da rade... :cool1:
Opublikowano

wolałbym włochatą czapkę strażnika od księżnej :D

hmm albo w sumie nie bo nie mam szyberdachu... :/