Grisza79 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Ja chyba dziś nie przyjadę! Brak czasu ? czy chęci ?
keżor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 co do gurala , to mi wpadł dziś w nocy kawałek , tylko nie wiem jak sie nazywa , pamiętam tylko że w pierwszej zwrotce są wszystkei rymy na "ana" typu "przejebana" , "barana" itp.
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 SIEMA HUJKI Ja chyba dziś nie przyjadę! Brak czasu ? czy chęci ? Zobaczę czy z robotą się ogarnę.
Maxito Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 SIEMA HUJKI a jebnąć ci ze łba? jak doskoczysz, możesz próbować :polew:
Kędzior Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 co do gurala , to mi wpadł dziś w nocy kawałek , tylko nie wiem jak sie nazywa , pamiętam tylko że w pierwszej zwrotce są wszystkei rymy na "ana" typu "przejebana" , "barana" itp. DonGuralesko & Matheo - Taniec Pojebaniec ? SIEMA HUJKI a jebnąć ci ze łba? jak doskoczysz, możesz próbować :polew: wezmę sobie drabinkę
Maxito Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 a tu widze kącik melomana sie zrobił może jakieś fasolki zapodajcie??? :polew:
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 a tu widze kącik melomana sie zrobił może jakieś fasolki zapodajcie??? :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 a tu widze kącik melomana sie zrobił może jakieś fasolki zapodajcie??? :polew: mówisz i maszFasolki - Witaminki, dla chłopczyka i dziewczynki[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 17:25_________________________________________________od dzisiaj mój ulubiony songgg Kulfon & Monika - Bursztynek[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 17:26_________________________________________________a teraz coś dla zakochanych Kulfon i Monika - Pójdę przez park hehe ale czad to były czasy
Kędzior Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 z d*py do ust :polew: a jak ci się podobają hity kulfona i moniki?
stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 z d*py do ust :polew: a jak ci się podobają hity kulfona i moniki? nie mam dzis nastroju na takie teksty
keżor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 co do gurala , to mi wpadł dziś w nocy kawałek , tylko nie wiem jak sie nazywa , pamiętam tylko że w pierwszej zwrotce są wszystkei rymy na "ana" typu "przejebana" , "barana" itp. DonGuralesko & Matheo - Taniec Pojebaniec ?
Kędzior Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 z d*py do ust :polew: a jak ci się podobają hity kulfona i moniki? nie mam dzis nastroju na takie teksty co ci dolega mój przyjacieluu :> co do gurala , to mi wpadł dziś w nocy kawałek , tylko nie wiem jak sie nazywa , pamiętam tylko że w pierwszej zwrotce są wszystkei rymy na "ana" typu "przejebana" , "barana" itp. DonGuralesko & Matheo - Taniec Pojebaniec ? hmm to nic innego niekojarze w tym stylu chyba
keżor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 DonGuralesko - Wycinanki tu masz rymy na "ana" ale to nie ten wałek no nic , poleci jeszcze raz w nocy na planecie to nagram i poszukamy
Grisza79 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 i kto wreszcie jedzie na ten spot :gwizdanie: bo nie wiem czy się mam szykować czy nie
Kędzior Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 i kto wreszcie jedzie na ten spot :gwizdanie: bo nie wiem czy się mam szykować czy nie szykuj się szykuj
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 i kto wreszcie jedzie na ten spot :gwizdanie: bo nie wiem czy się mam szykować czy nie Ja jeszcze nie wiem! Ale organizuj się i nie oglądaj na nikogo! Parę albo naście autek będzie!
keżor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 no to widzimy sie pod Go-sportem , ja zdupiam
Rekomendowane odpowiedzi