stanley Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Ja nawet spoko i śniadanie szykowałem A Monika dopiero co wstała bo wcześniej to zwłoki totalne a najlepsze jest to , że Monika wszystko kontaktowała jak jeszcze byliśmy u mnie i sie Tobą zajmowała , jak , żeś śpiewał w kiblu a potem nagle pyk i zgon Nergal [br]Dopisany: 02 Maj 2010, 14:40_________________________________________________ Basia chyba masz sukienkę mojej laski więc jak masz to sobie pochodź trochę i mi oddaj ok? bo siostra się już pytała psssyyt ooo zimny browar od razu mi lepiej :> zaraz przymierzy i bedziemy sie zabawiać
Kędzior Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 zaraz przymierzy i bedziemy sie zabawiać prawie jak pastereczka :kox: hahaha nooo Nergall :polew:
Bulczas Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Ja nawet spoko i śniadanie szykowałem A Monika dopiero co wstała bo wcześniej to zwłoki totalne a najlepsze jest to , że Monika wszystko kontaktowała jak jeszcze byliśmy u mnie i sie Tobą zajmowała , jak , żeś śpiewał w kiblu a potem nagle pyk i zgon Ja śpiwałem :gwizdanie: :polew:
Pucek Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Hejaaaaaaaa Nergal podobno nieźle Ci szło to śpiewanie w kiblu po prostu impreza MEGA PRZEJEBANA :kox: :kox: :kox: Keżor, DZIĘKI niech żałują wszyscy którzy nie nocowali
Kędzior Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Hejaaaaaaaa Nergal podobno nieźle Ci szło to śpiewanie w kiblu po prostu impreza MEGA PRZEJEBANA :kox: :kox: :kox: Keżor, DZIĘKI niech żałują wszyscy którzy nie nocowali bucik suchy? :gwizdanie:
keżor Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Opublikowano 2 Maja 2010 Ja nawet spoko i śniadanie szykowałem A Monika dopiero co wstała bo wcześniej to zwłoki totalne a najlepsze jest to , że Monika wszystko kontaktowała jak jeszcze byliśmy u mnie i sie Tobą zajmowała , jak , żeś śpiewał w kiblu a potem nagle pyk i zgon Ja śpiwałem :gwizdanie: :polew: Behemoth "At the left hand ov God" nooo
Kędzior Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Behemoth "At the left hand ov God" nooo hahaha chyba zmienie swoje upodobania muzyczne :polew:
Adrenalina Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 dzięki za imprezkę Keżor i w ogóle za full servis co złego to nie my aaaa, i daj cynk jak już wypełnisz basen bo nie wiem na kiedy planować urlop :polew:
keżor Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Opublikowano 2 Maja 2010 aaaa, i daj cynk jak już wypełnisz basen bo nie wiem na kiedy planować urlop :polew: basen chyba wypełnie kisielem i urządze jakieś zawody dla pań , także jeszcze Ci napisze co i jak
Kędzior Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 aaaa, i daj cynk jak już wypełnisz basen bo nie wiem na kiedy planować urlop :polew: nom i fajnie że zgodziłeś się nam wynająć ten pokój na wakacje [br]Dopisany: 02 Maj 2010, 15:09_________________________________________________ aaaa, i daj cynk jak już wypełnisz basen bo nie wiem na kiedy planować urlop :polew: basen chyba wypełnie kisielem i urządze jakieś zawody dla pań , także jeszcze Ci napisze co i jak luzz nauczysz mnie otwierać furtkę a ja już jakieś zwerbuję :evil:
Adrenalina Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 aaaa, i daj cynk jak już wypełnisz basen bo nie wiem na kiedy planować urlop :polew: basen chyba wypełnie kisielem i urządze jakieś zawody dla pań , także jeszcze Ci napisze co i jak kisiel już wyszedł z mody...... teraz są trendy walki w makaronie
keżor Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Opublikowano 2 Maja 2010 aaaa, i daj cynk jak już wypełnisz basen bo nie wiem na kiedy planować urlop :polew: basen chyba wypełnie kisielem i urządze jakieś zawody dla pań , także jeszcze Ci napisze co i jak luzz nauczysz mnie otwierać furtkę a ja już jakieś zwerbuję :evil: właśnie dostałem swój własny klucz od furtki [br]Dopisany: 02 Maj 2010, 15:11_________________________________________________ aaaa, i daj cynk jak już wypełnisz basen bo nie wiem na kiedy planować urlop :polew: basen chyba wypełnie kisielem i urządze jakieś zawody dla pań , także jeszcze Ci napisze co i jak kisiel już wyszedł z mody...... teraz są trendy walki w makaronie ale ugotowanym ?
Adrenalina Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 aaaa, i daj cynk jak już wypełnisz basen bo nie wiem na kiedy planować urlop :polew: basen chyba wypełnie kisielem i urządze jakieś zawody dla pań , także jeszcze Ci napisze co i jak luzz nauczysz mnie otwierać furtkę a ja już jakieś zwerbuję :evil: właśnie dostałem swój własny klucz od furtki [br]Dopisany: 02 Maj 2010, 15:11_________________________________________________ aaaa, i daj cynk jak już wypełnisz basen bo nie wiem na kiedy planować urlop :polew: basen chyba wypełnie kisielem i urządze jakieś zawody dla pań , także jeszcze Ci napisze co i jak kisiel już wyszedł z mody...... teraz są trendy walki w makaronie ale ugotowanym ? no a jak inaczej [br]Dopisany: 02 Maj 2010, 15:13_________________________________________________jak odwoziliśmy kędziora to mineliśmy na trasie gregorego chyba leciał na auto-pilocie bo prawie spał za kółkiem :polew:
Pucek Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 a ja przy powrocie pomyliłem drogi patrząc na GPS :polew: :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 a ja przy powrocie pomyliłem drogi patrząc na GPS :polew: :polew: :polew: może go miałeś do góry nogami :polew:[br]Dopisany: 02 Maj 2010, 15:18_________________________________________________kędzior, wrzucaj sprzedawców !
Rekomendowane odpowiedzi