Kędzior Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Kędzior, dobrze, że nie wyciągaliśmy tych drzwi na taras w celu "naprawy" hehe bo niemieliśmy śrubokręcika i dobrze że jak za tymi laskami wyleciałem niewyrwałem furtki [br]Dopisany: 02 Maj 2010, 23:43_________________________________________________ a gdzie Nergall? śpi już? Słowa nergal nie potrafi nawet Wikipedia jednoznacznie wytłumaczyć :gwizdanie: http://pl.wikipedia.org/wiki/Nergal haha
keżor Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Opublikowano 2 Maja 2010 siemka , ja dziś jeszcze na ścianie w Kraku byłem spontan jestem wyjebany jak koń po westernie także ide w kime do jutra
stanley Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Kędzior, dobrze, że nie wyciągaliśmy tych drzwi na taras w celu "naprawy" hehe bo niemieliśmy śrubokręcika i dobrze że jak za tymi laskami wyleciałem niewyrwałem furtki i nie miałeś na sobie futra conana bankowo by ktoś na pały zadzwonił, jakbyś w tym popierdał po ulicy
Kędzior Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 siemka , ja dziś jeszcze na ścianie w Kraku byłem spontan jestem wyjebany jak koń po westernie także ide w kime do jutra :blink: przegość
stanley Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 siemka , ja dziś jeszcze na ścianie w Kraku byłem spontan jestem wyjebany jak koń po westernie także ide w kime do jutra trzymaj się akrobato
Kędzior Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 i nie miałeś na sobie futra conana bankowo by ktoś na pały zadzwonił, jakbyś w tym popierdał po ulicy jak bym to wcześniej wyczaił to niema bata wyskoczył bym za laskami w tym
stanley Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 siemka , ja dziś jeszcze na ścianie w Kraku byłem spontan jestem wyjebany jak koń po westernie także ide w kime do jutra :blink: przegość dlaczego wykorzystujesz emote gregorego?
Kędzior Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 siemka , ja dziś jeszcze na ścianie w Kraku byłem spontan jestem wyjebany jak koń po westernie także ide w kime do jutra :blink: przegość dlaczego wykorzystujesz emote gregorego? muhehehe noooo Gregor dawaj minę :polew:
gregory Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 siemka , ja dziś jeszcze na ścianie w Kraku byłem spontan jestem wyjebany jak koń po westernie także ide w kime do jutra :blink: przegość dlaczego wykorzystujesz emote gregorego? [br]Dopisany: 02 Maj 2010, 23:49_________________________________________________Już i tak trochę za późno, ale Kędzior włącz se polsat2 :>
Kędzior Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Już i tak trochę za późno, ale Kędzior włącz se polsat2 :> co to za cioty??
gregory Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Już i tak trochę za późno, ale Kędzior włącz se polsat2 :> co to za cioty?? Jakieś gieje
Kędzior Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Już i tak trochę za późno, ale Kędzior włącz se polsat2 :> co to za cioty?? Jakieś gieje hehe no to z takimi rzeczami do Miszki
stanley Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Już i tak trochę za późno, ale Kędzior włącz se polsat2 :> co to za cioty?? Jakieś gieje hehe no to z takimi rzeczami do Miszki myślę, że Miszka fajnie by wyglądał w tym futrze
gregory Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Już i tak trochę za późno, ale Kędzior włącz se polsat2 :> co to za cioty?? Jakieś gieje hehe no to z takimi rzeczami do Miszki myślę, że Miszka fajnie by wyglądał w tym futrze Kolejny jaskiniowiec
Kędzior Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 myślę, że Miszka fajnie by wyglądał w tym futrze hehe i z antenom w ... :polew:
stanley Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 myślę, że Miszka fajnie by wyglądał w tym futrze hehe i z antenom w ... :polew: antena rulezz [br]Dopisany: 03 Maj 2010, 00:15_________________________________________________dobra pijoki, spadam nyny
Kędzior Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 trzym się ziom łaaaappppssszzzzz łaaaappssszzzzz
stanley Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 trzym się ziom łaaaappppssszzzzz łaaaappssszzzzz o ja pierdziele to już mam pomysł na spartan
Kędzior Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 trzym się ziom łaaaappppssszzzzz łaaaappssszzzzz o ja pierdziele to już mam pomysł na spartan hehehehhehe loł budżet
Rekomendowane odpowiedzi