krolu Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 hmmm to przez to, że mnie Qri przewiózł... myślałem, że cofnąłem się w czasie przy tej prędkości... (jak dobrze pamiętam to w filmie 80 mil/h wystarczyło) krolu tam na parkingu to chyba 100-110 max bylo tak wolno... bo wrażenie było :kox: :kox: :kox:
Maxito Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 back to the future haha fajnie fajnie doradźcie chłopaki tak przy okazji czy dobrze myślę, nie zależy mi na radiu z CD, chcę kupić Concerta 1 i adapter aby podłączyć ipoda, jest to w miarę dobre rozwiązanie? Dużo roboty z tym będzie? Cenowo się opłaca ? w nawiązaniu do twego zapytania 4 opcje 1 radio kaseta + zmieniara = tylko kasety + cd koszt około 600 pln 2 radio kasety + amplituner = kasety +cd lub mp3( odczyt z sd lub usb lub ipod) koszt jakieś max 500pln 3 radio cd = tylko cd koszt min 300 jak dobrze poszykasz max 600 4 radio cd + amplituner = cd lub mp3 (odzcyt z sd lub usb lub ipod) koszt w min 650 pln jak chcesz wiecej info pw albo wpadnij na spota zobaczysz jak to wyglada i jak gra
krolu Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 jak coś ja mam zmieniarkę cd blaupunkt na sprzedaż :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 jak coś ja mam zmieniarkę cd blaupunkt na sprzedaż :gwizdanie: krolu czy ty wiesz jakiej szerokości ci sie mieści radio do twojej esy czy np chorus tam podejdzie???[br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 20:10_________________________________________________jakie tam są ori montowane radia i jakie maja wymiary wiesz może ???
krolu Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 jak coś ja mam zmieniarkę cd blaupunkt na sprzedaż :gwizdanie: krolu czy ty wiesz jakiej szerokości ci sie mieści radio do twojej esy czy np chorus tam podejdzie???[br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 20:10_________________________________________________jakie tam są ori montowane radia i jakie maja wymiary wiesz może ??? :szukaj: :szukaj: [br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 20:26_________________________________________________dobra ... powiem Ci, to jest standardowy wymiar...
adiklucze Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 witam. dzieki za spota! duzo mnie omonelo poza mc? wlasnie wrocilem od mechanika, wiec przechodze do knokretow: 1. zapieczona byla grucha od turbo - juz "gada" 2. telepanie silnikiem - przeczyszczenie jakis kabli, przewodow (brak poprawnej komunikacji) - zrobione, jest lepij niz bylo, ale... trzeba wymienic uszczelniacze pod pompkami i bedzie git. jutro musze podjechac do ASO i kupic sruby do pompek i umowic sie z gosciem na wymiane. jeszcze raz dzieki i do zobaczenia. zabiore kamerke wiec beda jakies fajne filmiki niekomorkowe.
Maxito Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 jak coś ja mam zmieniarkę cd blaupunkt na sprzedaż :gwizdanie: krolu czy ty wiesz jakiej szerokości ci sie mieści radio do twojej esy czy np chorus tam podejdzie???[br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 20:10_________________________________________________jakie tam są ori montowane radia i jakie maja wymiary wiesz może ??? :szukaj: :szukaj: [br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 20:26_________________________________________________dobra ... powiem Ci, to jest standardowy wymiar... czyli jaki 22cm 23cm 24cm krolu weź sie skup i jeszcze jedno jak mi się świeci esp na desce rozdzielczej to jest wyłączone czy włączone bo juz kuna zgupiałem jak miga to znaczy działa a jak świeci to co ???? :mysli: :mysli:
krolu Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 nie wiem ile cm to musisz poszukać wiem ze ja mam nie ori radio i mam takie zaślepki bo one są mniejsze a ori sa wieksze... a jak ESP świeci to jest wyłączone.. a ja nie świeci a miga np.. przy ruszani i zakręcie to znaczy ze działa
Maxito Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 nie wiem ile cm to musisz poszukać wiem ze ja mam nie ori radio i mam takie zaślepki bo one są mniejsze a ori sa wieksze... a jak ESP świeci to jest wyłączone.. a ja nie świeci a miga np.. przy ruszani i zakręcie to znaczy ze działa krolu nastepne pytanie pomęczę cie jeszcze troche a powiedz mi jaki wpływ ma esp na przyśpieszanie czy ono może mulić auto tak pytam bo szukam po forach i wszyscy kórwa tacuy mądrzy a podsat nie wiedzą no więc jak wiesz to powiedz
Wodzuniu Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Max, wydaje mi się że jeśli wyłączysz ESP ( świeci lampka ) to wówczas powinieneś lepiej przyśpieszać ( choć jest to bardziej niebezpieczne ), ten cały bajer sprawdza się właściwie wtedy gdy i tak jest już za późno i nie jesteś w stanie zareagować ... Pozdro
Maxito Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Max, wydaje mi się że jeśli wyłączysz ESP ( świeci lampka ) to wówczas powinieneś lepiej przyśpieszać ( choć jest to bardziej niebezpieczne ), ten cały bajer sprawdza się właściwie wtedy gdy i tak jest już za późno i nie jesteś w stanie zareagować ... Pozdro siemka na spta nie wpadłeś żałuj oj sie działo ....
akjam Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Max! Ty sprzedałeś już te swoje oponki bo chyba nie widziałem już Twojego ogłoszenia na Twojej A4ce...?
Maxito Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Max! Ty sprzedałeś już te swoje oponki bo chyba nie widziałem już Twojego ogłoszenia na Twojej A4ce...? już w zeszłym msc a powiedz mi gdzie ty ten podłokietnik do mnie widziałeś ???[br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 22:21_________________________________________________i zapomniałem żarówa w prawej lampie ci nie świeci
akjam Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Max! Ty sprzedałeś już te swoje oponki bo chyba nie widziałem już Twojego ogłoszenia na Twojej A4ce...? już w zeszłym msc a powiedz mi gdzie ty ten podłokietnik do mnie widziałeś ???[br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 22:21_________________________________________________i zapomniałem żarówa w prawej lampie ci nie świeci No gdzieś na allegro ale może się już sprzedał? Lampki mam chyba ok bo dziś nawet biegałem wokół auta i nic nie zauważyłem...
stanley Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Co do ESP, to jeśli świeci, to jest wyłączony A co do przyspieszania, hmmm zrób mały test na włączonym i wyłączonym a się dowiesz. Najlepiej gdy jest ślisko. Natomiast wydaje mi się, że ESP pomoga szybciej przyspieszać, no ale mogę się mylić PS. Jeszcze tylko jutro do roboty i tydzień wolnego
Miszka82 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 z wczesnej nocy Akjam stopka nie świeci więc obiegając auto tego nie widziałeś Niezłe mleko za oknami co...
stanley Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 od wczoraj jeżdzę z poprzeczkami na bagażnik, na relingach. Od 110km/h w aucie dźwięk, jakby ktoś mi postawił czajnik z gwizdkiem i gotująca się wodą Radio już nie daje rady
akjam Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 z wczesnej nocy Akjam stopka nie świeci więc obiegając auto tego nie widziałeś Niezłe mleko za oknami co... A no widzisz Miszka! No to mogłem nie zauważyć bo aż taki szybki to nie jestem... :gwizdanie: Jutro trzeba będzie to zrobić! Disiaj miałem zrobić rozrząd ale koleś dał ciała i dopiero w przyszłym tygodniu będzie działał! A jutro jadę na przeglądzik klimy bo coś ECON mi się włącza...
mikefoto Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 wracałem z katowic i Real w mysłowicach zniknął mgła niezła idę spać
Bulczas Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Witam Mgła masakryczna nic nie było widać jak wracałem z roboty. Podejdzie mi to coś do mojego afn'a http://www.a4-klub.pl/smf/turbina_garrett_gt1749va_20_tdi_140hp-t105903.0.html
Rekomendowane odpowiedzi