addassko Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 wygadałeś się Karolinie ? nie Karolinie gadałem z Marcinem od Karoli... nieważne wpadne pogadamy bede kolo 11...
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 wygadałeś się Karolinie ? nie Karolinie gadałem z Marcinem od Karoli... nieważne wpadne pogadamy bede kolo 11... pamietajcie ze 10% z kazdej transakcji ma trafic na moje konto :decayed:
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 wygadałeś się Karolinie ? nie Karolinie gadałem z Marcinem od Karoli... nieważne wpadne pogadamy bede kolo 11... spox [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 09:57_________________________________________________ wygadałeś się Karolinie ? nie Karolinie gadałem z Marcinem od Karoli... nieważne wpadne pogadamy bede kolo 11... pamietajcie ze 10% z kazdej transakcji ma trafic na moje konto :decayed: musisz wpłacić udział własny 50% :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 musisz wpłacić udział własny 50% :gwizdanie: wystarczy flaszka? :gwizdanie:
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 musisz wpłacić udział własny 50% :gwizdanie: wystarczy flaszka? :gwizdanie: litrowa finka 50% może być
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 musisz wpłacić udział własny 50% :gwizdanie: wystarczy flaszka? :gwizdanie: litrowa finka 50% może być to jestesmy ugadani na weekend AdamS co tak szybko wczoraj pojechales? jak odjezdzales to ja akurat przyjechalem
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 musisz wpłacić udział własny 50% :gwizdanie: wystarczy flaszka? :gwizdanie: litrowa finka 50% może być to jestesmy ugadani na weekend AdamS co tak szybko wczoraj pojechales? jak odjezdzales to ja akurat przyjechalem to ty tak późno przyjechałeś
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 czas do pracy rodacy olej to, nie idź
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ja już dziś byłem pracy ale jeszcze cała nocka przedemną...
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ja już dziś byłem pracy ale jeszcze cała nocka przedemną... czyli nie grasz dzisiaj ?
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ja już dziś byłem pracy ale jeszcze cała nocka przedemną... czyli nie grasz dzisiaj ? No niestety nie. Choć może przerwa dobrze mi zrobi bo jestem jeszcze obolały po crash teście na quadzie. :gwizdanie:
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ja już dziś byłem pracy ale jeszcze cała nocka przedemną... czyli nie grasz dzisiaj ? No niestety nie. Choć może przerwa dobrze mi zrobi bo jestem jeszcze obolały po crash teście na quadzie. :gwizdanie: właśnie był u mnie addassko i gadaliśmy o graniu, ale skoro nie grasz to raczej też nie pojedziemy
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ja już dziś byłem pracy ale jeszcze cała nocka przedemną... czyli nie grasz dzisiaj ? No niestety nie. Choć może przerwa dobrze mi zrobi bo jestem jeszcze obolały po crash teście na quadzie. :gwizdanie: właśnie był u mnie addassko i gadaliśmy o graniu, ale skoro nie grasz to raczej też nie pojedziemy No raczej nie ale jakby się coś zmieniło to dam znać.
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ja już dziś byłem pracy ale jeszcze cała nocka przedemną... czyli nie grasz dzisiaj ? No niestety nie. Choć może przerwa dobrze mi zrobi bo jestem jeszcze obolały po crash teście na quadzie. :gwizdanie: właśnie był u mnie addassko i gadaliśmy o graniu, ale skoro nie grasz to raczej też nie pojedziemy No raczej nie ale jakby się coś zmieniło to dam znać. wporzo
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Byłem właśnie u P. Krzysia i umówiłem się na robienie tego parcha nad trzecim światłem stopu i przy okazji klejenie/montaż lotki.
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Byłem właśnie u P. Krzysia i umówiłem się na robienie tego parcha nad trzecim światłem stopu i przy okazji klejenie/montaż lotki. ja muszę dolać płynu do wspomagania, mam poniżej minimum Oby to tylko przez to były takie piski
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Byłem właśnie u P. Krzysia i umówiłem się na robienie tego parcha nad trzecim światłem stopu i przy okazji klejenie/montaż lotki. ja muszę dolać płynu do wspomagania, mam poniżej minimum Oby to tylko przez to były takie piski No jak masz mało płynu to może być tego powód. A jak nie to mogą być nieco większe koszty. :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 hej chłopaki... podjąłem decyzje.. a4 zostaje ze mną przynajmniej do wakacji.. a potem może po obejrzeniu Sevesa fury B6.. ))
Rekomendowane odpowiedzi