addassko Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 no to lepszego miejsca do swietowania niz zator niemozna by bylo wymyslec cisza spokoj no cóż roczku jako tata nie wypada mi odpuscic ;)
Gość elvis80 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 no tak zgadzam się .. chyba że roczek w Zatorze ;P
addassko Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 raczej odpada... mam juz restauracje zarezerwowana itp. itd. ale inny pomysł może tydzień później by sie dało??
stanley Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 raczej odpada... mam juz restauracje zarezerwowana itp. itd. ale inny pomysł może tydzień później by sie dało?? były tylko dwa terminy do wyboru - maj i czerwiec
Gość elvis80 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 hehehe no ja pracuję nad wolnym mom i żony i chętnie bysmy się wybrali za tydzień będę wiedział
Grisza79 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Koledzy a ten Zator to wyjazd, kiedy...? Bo nie ukrywam że chciałbym się zintegrować ...[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 22:05_________________________________________________przy jakimś kielonku ta od razu przy kielonku no źle to napisał przy flaszce miało być, albo raczej przy flaszkach.... :gwizdanie: widzę, że podałes liczbę mnogą flaszek, przypadającą na jedną głowę Widze,że ty już sobie zdajesz sprawe co Nas czeka .... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Koledzy a ten Zator to wyjazd, kiedy...? Bo nie ukrywam że chciałbym się zintegrować ...[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 22:05_________________________________________________przy jakimś kielonku ta od razu przy kielonku no źle to napisał przy flaszce miało być, albo raczej przy flaszkach.... :gwizdanie: widzę, że podałes liczbę mnogą flaszek, przypadającą na jedną głowę Widze,że ty już sobie zdajesz sprawe co Nas czeka .... :gwizdanie: ale tym razem nie piję z gwinta, przynajmniej jak będę trzeźwy.... :gwizdanie:
addassko Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 raczej odpada... mam juz restauracje zarezerwowana itp. itd. ale inny pomysł może tydzień później by sie dało?? były tylko dwa terminy do wyboru - maj i czerwiec luz - nigdy w 100% nie trafi sie z terminem... zawsze bedzie "komus" nie pasowac... niestety tym razem pada na mnie hehe moze wpadne przynajmniej w piatek na grill`a
Kędzior Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Widze,że ty już sobie zdajesz sprawe co Nas czeka .... :gwizdanie: stasiek to stary wyjadacz hehehe no ja pracuję nad wolnym mom i żony i chętnie bysmy się wybrali za tydzień będę wiedział
stanley Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 raczej odpada... mam juz restauracje zarezerwowana itp. itd. ale inny pomysł może tydzień później by sie dało?? były tylko dwa terminy do wyboru - maj i czerwiec luz - nigdy w 100% nie trafi sie z terminem... zawsze bedzie "komus" nie pasowac... niestety tym razem pada na mnie hehe moze wpadne przynajmniej w piatek na grill`a ok i załatw sobie od razu wolne na poniedziałek Kędzior ma zabrać jakieś fajne gry planszowe
Grisza79 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Koledzy a ten Zator to wyjazd' date=' kiedy...? Bo nie ukrywam że chciałbym się zintegrować ...[br']Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 22:05_________________________________________________przy jakimś kielonku ta od razu przy kielonku no źle to napisał przy flaszce miało być, albo raczej przy flaszkach.... :gwizdanie: widzę, że podałes liczbę mnogą flaszek, przypadającą na jedną głowę Widze,że ty już sobie zdajesz sprawe co Nas czeka .... :gwizdanie: ale tym razem nie piję z gwinta, przynajmniej jak będę trzeźwy.... :gwizdanie: A Ja Cię napewno nie będe do tego namawiał :gwizdanie: raczej odpada... mam juz restauracje zarezerwowana itp. itd. ale inny pomysł może tydzień później by sie dało?? były tylko dwa terminy do wyboru - maj i czerwiec luz - nigdy w 100% nie trafi sie z terminem... zawsze bedzie "komus" nie pasowac... niestety tym razem pada na mnie hehe moze wpadne przynajmniej w piatek na grill`a ok i załatw sobie od razu wolne na poniedziałek Kędzior ma zabrać jakieś fajne gry planszowe :polew:I będzie tak... ile wyrzucisz kostką oczek, tyle musisz kielichów pod rząd wypić
Kędzior Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 ok i załatw sobie od razu wolne na poniedziałek Kędzior ma zabrać jakieś fajne gry planszowe zanosi sie ze ze Staskiem tam sie troche zasiedzimy od piatku do piatku wiec mozecie nas odwiedzac
addassko Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 jest nas dwoch na piatek pozniej kawalerskie a pozniej roczek
Grisza79 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 jest nas dwoch na piatek pozniej kawalerskie a pozniej roczek mamy podobny plan... Piątek - Zator , Sobota - Kawalerskie, Niedziela -
Kędzior Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 jest nas dwoch na piatek pozniej kawalerskie a pozniej roczek tylko uwazaj bo w tamtym roku byl z nami taki "nowy" i zgubil czapke i lacia :polew:
stanley Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Koledzy a ten Zator to wyjazd, kiedy...? Bo nie ukrywam że chciałbym się zintegrować ...[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 22:05_________________________________________________przy jakimś kielonku ta od razu przy kielonku no źle to napisał przy flaszce miało być, albo raczej przy flaszkach.... :gwizdanie: widzę, że podałes liczbę mnogą flaszek, przypadającą na jedną głowę Widze,że ty już sobie zdajesz sprawe co Nas czeka .... :gwizdanie: ale tym razem nie piję z gwinta, przynajmniej jak będę trzeźwy.... :gwizdanie: A Ja Cię napewno nie będe do tego namawiał :gwizdanie: raczej odpada... mam juz restauracje zarezerwowana itp. itd. ale inny pomysł może tydzień później by sie dało?? były tylko dwa terminy do wyboru - maj i czerwiec luz - nigdy w 100% nie trafi sie z terminem... zawsze bedzie "komus" nie pasowac... niestety tym razem pada na mnie hehe moze wpadne przynajmniej w piatek na grill`a ok i załatw sobie od razu wolne na poniedziałek Kędzior ma zabrać jakieś fajne gry planszowe :polew:I będzie tak... ile wyrzucisz kostką oczek, tyle musisz kielichów pod rząd wypić i rzucamy dwoma kostkami
addassko Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 tylko uwazaj bo w tamtym roku byl z nami taki "nowy" i zgubil czapke i lacia spokojna glowa ja jak przyjade to juz napewno nie bede mial za duzo czasu i nie bede pic bo bede przecinakiem moim jako dawca...
Grisza79 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 jest nas dwoch na piatek pozniej kawalerskie a pozniej roczek tylko uwazaj bo w tamtym roku byl z nami taki "nowy" i zgubil czapke i lacia :polew: Słyszałem że krążą o Nim Legendy
Kędzior Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 tylko uwazaj bo w tamtym roku byl z nami taki "nowy" i zgubil czapke i lacia spokojna glowa ja jak przyjade to juz napewno nie bede mial za duzo czasu i nie bede pic bo bede przecinakiem moim jako dawca... o to dasz sie karnac, tylko jak bede juz ostro nawalony bo na trzezwo nie jezdze joke [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 22:45_________________________________________________ jest nas dwoch na piatek pozniej kawalerskie a pozniej roczek tylko uwazaj bo w tamtym roku byl z nami taki "nowy" i zgubil czapke i lacia :polew: Słyszałem że krążą o Nim Legendy i to nie jedna
addassko Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 o to dasz sie karnac, tylko jak bede juz ostro nawalony bo na trzezwo nie jezdze ok joke
Rekomendowane odpowiedzi