Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pany w ogóle to dmuchałem dziś rano w balonik.......stres jak skurwisyn bo obtrąbiłem wczoraj połówkę prawie sam, Ula sieknęła ze 2 dryny, i rano ok 10 jadąc taką boczną drogą zatrzymywali wszystkich po kolei, czułem się dobrze ale serce mocniej zabiło, zauważyłem ich jakieś 100m przede mną i myślę sobie że już nic nie zrobię i idę na żywioł, jeszcze na telefonie wisiałem........dmuchnąłem i o dziwo 0.0 :heat:

Piłeś? Nie jedź !!! WŁĄCZ MYŚLENIE KP 1

[/url]

...

nie przesadzaj.....

A jaka tu przesada? :cool1: Miszka każdy z Nas tak myśli, że to jest przesada ale na kacu też nie jesteś 100%... :cool1:
  • Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a najgorsze jest to, że pijany w 99% przeżyje i jeszcze uja mu się zawsze stanie :thumbdown:

Opublikowano

pany w ogóle to dmuchałem dziś rano w balonik.......stres jak skurwisyn bo obtrąbiłem wczoraj połówkę prawie sam, Ula sieknęła ze 2 dryny, i rano ok 10 jadąc taką boczną drogą zatrzymywali wszystkich po kolei, czułem się dobrze ale serce mocniej zabiło, zauważyłem ich jakieś 100m przede mną i myślę sobie że już nic nie zrobię i idę na żywioł, jeszcze na telefonie wisiałem........dmuchnąłem i o dziwo 0.0 :heat:

[/url]

...

nie przesadzaj.....

A jaka tu przesada? :cool1: Miszka każdy z Nas tak myśli, że to jest przesada ale na kacu też nie jesteś 100%... :cool1:

taka, że wklejasz jakieś filmiki gdzie koleś jedzie bezpośrednio po spożyciu, a mimo wszystko to jednak różnica :cool1:

Opublikowano

a najgorsze jest to, że pijany w 99% przeżyje i jeszcze uja mu się zawsze stanie :thumbdown:

:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

[/url]

...

nie przesadzaj.....

taka, że wklejasz jakieś filmiki gdzie koleś jedzie bezpośrednio po spożyciu, a mimo wszystko to jednak różnica :cool1:

Przecież ja nie mówię, że Ty tak miałeś dziś ale nawiązałem do sytuacji. A kac to to podobna historia i czasem się coś dmuchnie. :cool1:
Opublikowano

:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

[/url]

...

nie przesadzaj.....

Przecież ja nie mówię, że Ty tak miałeś dziś ale nawiązałem do sytuacji. A kac to to podobna historia i czasem się coś dmuchnie. :cool1:

no tak to kumam, choć zdziwko miałem niezłe dziś bo jeszcze jakieś 300m wcześniej się zatrzymałem bo czegoś szukałem w aucie, wsiadłem i tu bach z za zakrętu się wyłonili na drodze

Opublikowano

co jest leszcze

Opublikowano

co jest leszcze

nic płotko :naughty:

Opublikowano

pogadali :gwizdanie:

Opublikowano

co jest leszcze

ja to raczej taki rekin jestem niz plotka :decayed:
Opublikowano

co jest leszcze

ja to raczej taki rekin jestem niz plotka :decayed:

chyba waleń :polew:

Opublikowano

a ja ryba piła :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:

taka gra slow :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

nie potrzebuje ktoś VCDS-a w wersji 912 - ostatniej pewnej w 100% działającej w dobrej cenie ? bo zbieramy zamówienie. :hi:

Opublikowano

nie potrzebuje ktoś VCDS-a w wersji 912 - ostatniej pewnej w 100% działającej w dobrej cenie ? bo zbieramy zamówienie. :hi:

z chin?
Opublikowano

z chin?

nie ori z usa za 2000 zł :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed: :decayed:

pewnie, że z chin :wink4:

Opublikowano

z chin?

to wez mi pen drajva zamow :decayed:
Opublikowano

z chin?

to wez mi pen drajva zamow :decayed:

będę zamawiać, ale czekam na te 100% sprawne bo z niektórymi są szopki :cool1:
Opublikowano

to ja ten dzialajacy bede chcial :decayed:

Opublikowano

co jest, śpią wszyscy :mysli:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 23:58_________________________________________________ :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.