Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pucek poszedl opier*olic stejka

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: NIE MA LIPY :polew: :polew: :polew: :polew:

Co Macie do ścigaczy ??? Ja kiedyś kupie sobie takiego... na chudów jeździł koleś Hayką Zapier..alajka ... a mial w granicach 50 lat ... to jest dopiero pasja .... :notworthy:

Opublikowano

Ja kalendarz tez zamówiłem.... ale dopiero dzisiaj więc chyba jestem nr 5...

Zapisy ruszyły dopiero dzisiaj.

Widziałem temat już z rana ale postanowiłem poczekać jak się rozwinie.

A jak wróciłem z pracy to były już 3 strony chętnych :)

Opublikowano

Ja kalendarz tez zamówiłem.... ale dopiero dzisiaj więc chyba jestem nr 5...

Zapisy ruszyły dopiero dzisiaj.

Widziałem temat już z rana ale postanowiłem poczekać jak się rozwinie.

A jak wróciłem z pracy to były już 3 strony chętnych :)

A nooo za tą kase można sie poświecic i ogladac audi na scianie obok monitora... :decayed: tym bardziej że mi kalnedarz służy głównie do tego by zapisywac w odpowiednich kratkach ilośc nadgodzin ... :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

ide po mleko :decayed:

Opublikowano

po co Ci mleko ? :mysli:

Opublikowano

po co Ci mleko ? :mysli:

zeby byc wielkim :decayed:
Opublikowano

A ja idę do wyrka :tongue4:

Miekka pytka... :gwizdanie: :gwizdanie: ja wstaje 4:45 i spamuje.... kolejne 5 tys stron i zaś CityRock... :decayed:

Opublikowano

hehehehehe

Opublikowano

hehehehehe

toś doyebał :decayed:

Opublikowano

hehehehehe

a bo jakos niemam weny :polew: a posty nabijac trzeba :polew:
Opublikowano

hehehehehe

:polew: :polew: :polew: :polew:

:notworthy::good:

Opublikowano

Mario, dlaczego nie kupiłem ścigacza? a jechałeś kiedyś na ścigaczu za kierownicą? Jak tak to dam Ci się przejechać moim i stwierdzisz że wolisz mojego bo siedzi się 3x wygodniej czyli też jedzie się wygodnie, motor jest 3x bardziej zwinny i skrętny, prowadzenie jest pewniejsze a osiągi takie same co rasowa CBRa, zresztą w moim siedzi silnik z owej właśnie CBRy :rolleyes:

Mogłem mieć zajebistą CBRkę, R6stkę i inne małe ścigacze które wiadomo że wyglądem są dużo lepsze, ale jak mam leżeć na sprzęcie ponaciągany jak kondon na h... i co światła się rozciągać to ja dziękuję, zresztą nawet Seves zauważył to co napisałem powyżej, każdy kto miał do czynienia z takimi maszynami wie o co chodzi :)

Opublikowano

hehehehehe

true :decayed:

zbieram się, bajo :hi:

Opublikowano

Mario, dlaczego nie kupiłem ścigacza? a jechałeś kiedyś na ścigaczu za kierownicą? Jak tak to dam Ci się przejechać moim i stwierdzisz że wolisz mojego bo siedzi się 3x wygodniej czyli też jedzie się wygodnie, motor jest 3x bardziej zwinny i skrętny, prowadzenie jest pewniejsze a osiągi takie same co rasowa CBRa, zresztą w moim siedzi silnik z owej właśnie CBRy :rolleyes:

Mogłem mieć zajebistą CBRkę, R6stkę i inne małe ścigacze które wiadomo że wyglądem są dużo lepsze, ale jak mam leżeć na sprzęcie ponaciągany jak kondon na h... i co światła się rozciągać to ja dziękuję, zresztą nawet Seves zauważył to co napisałem powyżej, każdy kto miał do czynienia z takimi maszynami wie o co chodzi :)

Nooo tak... ale ja mam jakoś słabośc do czerwonej 600F... wiadomo kwestia gustu... ale wygodniej na pewno na twoim bedzie ...

Opublikowano

no wlasnie :nose:
Opublikowano

Ścigacze są fajne ale nie do jazdy na co dzień

[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 00:06_________________________________________________Kędzior, laciu, kiedy kupujesz plastika? :decayed:

Opublikowano

Ścigacze są fajne ale nie do jazdy na co dzień

[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 00:06_________________________________________________Kędzior, laciu, kiedy kupujesz plastika? :decayed:

pantofelku ledwo mi starcza od wyplaty do wyplaty a co dopiero na sciga :confused4:
Opublikowano

Sie zasiedziałem sie u kumpla... :kox: :kox:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 00:45_________________________________________________ :hi: :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.