hubtychy Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 także trzeba się zbierać powoli Za niedługo będziesz spać jak Kędzior po 12h
stanley Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Jakiś filmik może znajdę? HBO, C+ :?: to nie patrzysz na meczyk ?
akjam Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Jakiś filmik może znajdę? HBO, C+ :?: to nie patrzysz na meczyk ? No patrze, patrze ale zaraz koniec.
Miszka82 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 także trzeba się zbierać powoli Za niedługo będziesz spać jak Kędzior po 12h wstaję jakoś koło 7
akjam Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 także trzeba się zbierać powoli Za niedługo będziesz spać jak Kędzior po 12h wstaję jakoś koło 7 Ja też. I do roboty na 12h... Kto będzie jutro na spocie? Miszka dotrzesz? Stanley?
Miszka82 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 ja będę i będę miał prośbę do VAG speców ale o tym rano
akjam Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 ja będę i będę miał prośbę do VAG speców ale o tym rano Ja też postaram się być ale około 19.30 najwcześniej...
hubtychy Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 także trzeba się zbierać powoli Za niedługo będziesz spać jak Kędzior po 12h wstaję jakoś koło 7 Koło 7 to ja zazwyczaj jestem po dwóch kawach TVN Turbo i Turbo kamera Volkswagen :gwizdanie:
stanley Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 także trzeba się zbierać powoli Za niedługo będziesz spać jak Kędzior po 12h wstaję jakoś koło 7 Ja też. I do roboty na 12h... Kto będzie jutro na spocie? Miszka dotrzesz? Stanley? ja narazie nie wiem, zobaczę jutro
Miszka82 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 ja będę i będę miał prośbę do VAG speców ale o tym rano Ja też postaram się być ale około 19.30 najwcześniej... no tak wstajesz o 7 jedziesz do roboty na 12h to tak koło 19:30 najwcześniej na spota dotrzesz - Ty nierobie jeden
akjam Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 ja będę i będę miał prośbę do VAG speców ale o tym rano Ja też postaram się być ale około 19.30 najwcześniej... no tak wstajesz o 7 jedziesz do roboty na 12h to tak koło 19:30 najwcześniej na spota dotrzesz - Ty nierobie jeden :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 ja będę i będę miał prośbę do VAG speców ale o tym rano Ja też postaram się być ale około 19.30 najwcześniej... no tak wstajesz o 7 jedziesz do roboty na 12h to tak koło 19:30 najwcześniej na spota dotrzesz - Ty nierobie jeden :gwizdanie: gwiżdż sobie zbieram na Ciebie haki...pamiętaj że z wysokiego konia upadek boli bardziej
akjam Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 ja będę i będę miał prośbę do VAG speców ale o tym rano Ja też postaram się być ale około 19.30 najwcześniej... no tak wstajesz o 7 jedziesz do roboty na 12h to tak koło 19:30 najwcześniej na spota dotrzesz - Ty nierobie jeden :gwizdanie: gwiżdż sobie zbieram na Ciebie haki...pamiętaj że z wysokiego konia upadek boli bardziej Nic na mnie nie masz. :decayed:
Miszka82 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 ja będę i będę miał prośbę do VAG speców ale o tym rano Ja też postaram się być ale około 19.30 najwcześniej... no tak wstajesz o 7 jedziesz do roboty na 12h to tak koło 19:30 najwcześniej na spota dotrzesz - Ty nierobie jeden :gwizdanie: gwiżdż sobie zbieram na Ciebie haki...pamiętaj że z wysokiego konia upadek boli bardziej Nic na mnie nie masz. :decayed: to już Twój przełożony oceni
akjam Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 ja będę i będę miał prośbę do VAG speców ale o tym rano Ja też postaram się być ale około 19.30 najwcześniej... no tak wstajesz o 7 jedziesz do roboty na 12h to tak koło 19:30 najwcześniej na spota dotrzesz - Ty nierobie jeden :gwizdanie: gwiżdż sobie zbieram na Ciebie haki...pamiętaj że z wysokiego konia upadek boli bardziej Nic na mnie nie masz. :decayed: to już Twój przełożony oceni Luzik...
stanley Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 ja będę i będę miał prośbę do VAG speców ale o tym rano Ja też postaram się być ale około 19.30 najwcześniej... no tak wstajesz o 7 jedziesz do roboty na 12h to tak koło 19:30 najwcześniej na spota dotrzesz - Ty nierobie jeden :gwizdanie: gwiżdż sobie zbieram na Ciebie haki...pamiętaj że z wysokiego konia upadek boli bardziej Nic na mnie nie masz. :decayed: to już Twój przełożony oceni a Ty się też nie śmiej, bo wiem, że tam w biurze gang bangi robicie :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 dobra spadam bo jednak muszę wcześniej wstać żeby na Pyrzowice podjechać [br]Dopisany: 12 Grudzień 2011, 23:01_________________________________________________ ja będę i będę miał prośbę do VAG speców ale o tym rano Ja też postaram się być ale około 19.30 najwcześniej... no tak wstajesz o 7 jedziesz do roboty na 12h to tak koło 19:30 najwcześniej na spota dotrzesz - Ty nierobie jeden :gwizdanie: gwiżdż sobie zbieram na Ciebie haki...pamiętaj że z wysokiego konia upadek boli bardziej Nic na mnie nie masz. :decayed: to już Twój przełożony oceni a Ty się też nie śmiej, bo wiem, że tam w biurze gang bangi robicie :gwizdanie: tak dobrze to nie ma
krolu Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Seski :notworthy: dzieki za pomoc dziś
akjam Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 ja będę i będę miał prośbę do VAG speców ale o tym rano Ja też postaram się być ale około 19.30 najwcześniej... no tak wstajesz o 7 jedziesz do roboty na 12h to tak koło 19:30 najwcześniej na spota dotrzesz - Ty nierobie jeden :gwizdanie: gwiżdż sobie zbieram na Ciebie haki...pamiętaj że z wysokiego konia upadek boli bardziej Nic na mnie nie masz. :decayed: to już Twój przełożony oceni a Ty się też nie śmiej, bo wiem, że tam w biurze gang bangi robicie :gwizdanie: Miszka w roli głównej... :naughty: :polew: :polew:dobra spadam bo jednak muszę wcześniej wstać żeby na Pyrzowice podjechać :decayed: :decayed:
Miszka82 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 ja będę i będę miał prośbę do VAG speców ale o tym rano Ja też postaram się być ale około 19.30 najwcześniej... no tak wstajesz o 7 jedziesz do roboty na 12h to tak koło 19:30 najwcześniej na spota dotrzesz - Ty nierobie jeden :gwizdanie: gwiżdż sobie zbieram na Ciebie haki...pamiętaj że z wysokiego konia upadek boli bardziej Nic na mnie nie masz. :decayed: to już Twój przełożony oceni a Ty się też nie śmiej, bo wiem, że tam w biurze gang bangi robicie :gwizdanie: Miszka w roli głównej... :naughty: :polew: :polew: no The Best f*cker @ Work
Rekomendowane odpowiedzi