Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak się jest dorosłym to trzeba wiedzieć i się liczyć z tym ,że zło jest karalne :cool1:

jak jej dziecko wypadlo w domu czy cos nom to wiadomo moze sie zdarzyc no niestety wypadek, ale skad pomysl zeby tak dalej postapic to jzu rece opadaja
  • Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak się jest dorosłym to trzeba wiedzieć i się liczyć z tym ,że zło jest karalne :cool1:

jak jej dziecko wypadlo w domu czy cos nom to wiadomo moze sie zdarzyc no niestety wypadek, ale skad pomysl zeby tak dalej postapic to jzu rece opadaja

no więc k..wa właśnie :wallbash:

Opublikowano

strach ? szok ?
Opublikowano

]

A często zarzucacie mi, że się dopierdalam do ludzi ze Sosnowca...no fucki'n comments

coś w tym jest

pie*dolisz glupoty

nie pieprzę coś w tym jest,że stało się to w SO

niebede tego komentowal bo i tak niema sensu

no nie ma , nie ma

http://www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/potworni-rodzice-zywcem-zakopali-malenkie-dziecko_143275.html

masz cos jeszcze do powiedzenia?[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 00:34_________________________________________________

strach ? szok ?

niewiem niejestem jakims sedzia czy cos ale w glowie sie niemiesci :(:confused4:
Opublikowano

przecież to jej dziecko było ,a nie telefon wypuszczony z ręki :wallbash:

żyjemy jak cywilizowani ludzie ,czy dalej jak zwierzęta ?

bo ja to mam mieszane odczucia czasem :gwizdanie:

Opublikowano

]

A często zarzucacie mi, że się dopierdalam do ludzi ze Sosnowca...no fucki'n comments

coś w tym jest

pie*dolisz glupoty

nie pieprzę coś w tym jest,że stało się to w SO

niebede tego komentowal bo i tak niema sensu

no nie ma , nie ma

http://www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/potworni-rodzice-zywcem-zakopali-malenkie-dziecko_143275.html

masz cos jeszcze do powiedzenia?

oj tam oj tam

Opublikowano

curva dożywocie za moje pieniądze :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:

kula w łeb -to jest prewencja ,a nie ja na Rodzinę zapier.alam ,a z podatków państwo utrzymuję takich

Opublikowano

ehhh :confused4:[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 00:40_________________________________________________

oj tam oj tam

noi widzisz, niemierz wszystkich jedna miara :wink4:

curva dożywocie za moje pieniądze :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:

kula w łeb -to jest prewencja ,a nie ja na Rodzinę zapier.alam ,a z podatków państwo utrzymuję takich

rowniez jestem za kara smierci :good:
Opublikowano

zobaczymy co jutro będą mówić ale dobrze, że się wyjaśniło

a co teraz mówią o tym chłopczyku co go w Cieszynie znaleźli - do dziś nie wiadomo kto to :wallbash:

Opublikowano

zobaczymy co jutro będą mówić ale dobrze, że się wyjaśniło

a co teraz mówią o tym chłopczyku co go w Cieszynie znaleźli - do dziś nie wiadomo kto to :wallbash:

takie wychowanie teraz jest, kazdy mysli tylko o sobie a drugiego ma w pupie :thumbdown: dlatego tak sie dzieje na tym swiecie jak sie dzieje, ale to jzu inny temat

czas sie zbierac spac

Opublikowano

:good:

zapominam :wink4: o sprawie skrzyni i przekładni Adama :gwizdanie: :)[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 00:46_________________________________________________o tym chłopcu to już dawno ucichło ..............

ciekaw jestem co Policja wie o tej sprawie :gwizdanie:

Opublikowano

:good:

zapominam :wink4: o sprawie skrzyni i przekładni Adama :gwizdanie: :)[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 00:46_________________________________________________o tym chłopcu to już dawno ucichło ..............

ciekaw jestem co Policja wie o tej sprawie :gwizdanie:

no właśnie ale ile to już czasu i echo :confused4:

Opublikowano

czas spac narka :wink4:

Opublikowano

czas spac narka :wink4:

no dokładnie :hi:

Opublikowano

ani nie mów :disgust:[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 00:54_________________________________________________ :hi:

trzymajcie się

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

PATOLOGIA :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.