Kędzior Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 siemanko, potrzebuje nr do sevesa moglbhy ktos zarzucic? masz na pv dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 A czy Ty spotkałeś już typowego Mirka? Facebook żartuje z importerów używanych aut - zdjęcie ---------- Post dopisany at 12:10 ---------- Poprzedni post napisany at 12:03 ---------- Mirek S. z Knurowa :polew::polew::polew::polew: Dobry obraz polskiego handlarza :polew::polew::polew: :grin::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Pany odwiedzil ktos dzisiaj lub wczoraj Fashion House???? Ponoc ten weekend tam bogaty w wyprzedaze ale takie serio a nie jak co weekend... Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 :facepalm:panowie zrozumieć kobiety się nie da :doh:chciała dywaniki welurowe takie jak w audi,zamówiłem,przyszły,obejrzała i powiedziała że jeszcze powinien napis być :wallbash:qurwa jaki napis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 A czy Ty spotkałeś już typowego Mirka? Facebook żartuje z importerów używanych aut - zdjęcie :polew::polew::polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 :facepalm:panowie zrozumieć kobiety się nie da :doh:chciała dywaniki welurowe takie jak w audi,zamówiłem,przyszły,obejrzała i powiedziała że jeszcze powinien napis być :wallbash:qurwa jaki napis jak jaki ? AUDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 :facepalm:panowie zrozumieć kobiety się nie da :doh:chciała dywaniki welurowe takie jak w audi,zamówiłem,przyszły,obejrzała i powiedziała że jeszcze powinien napis być :wallbash:qurwa jaki napis Też masz problem, sprzedaj dywaniki i powiedz Żonce żeby sobie sama kupiła takie jakie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 :facepalm:panowie zrozumieć kobiety się nie da :doh:chciała dywaniki welurowe takie jak w audi,zamówiłem,przyszły,obejrzała i powiedziała że jeszcze powinien napis być :wallbash:qurwa jaki napis powiedz żonce, żeby nie robiła obciachu...wystarczy tego punta wszędzie...i jeszcze napis:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 hello kitty chyba :polew: ---------- Post dopisany at 16:39 ---------- Poprzedni post napisany at 16:36 ---------- ale wpade zaliczyłem kupiłem jej radio bez cd:facepalm: Quwa co to za wynalazki teraz są aux i wejście na pena jest a cd gdzie:grin: za moich czasów cd było w standardzie:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 hellokitty chyba:polew: ---------- Post dopisany at 16:39 ---------- Poprzedni post napisany at 16:36 ---------- ale wpade zaliczyłem kupiłem jej radio bez cd:facepalm: Quwa co to za wynalazki teraz są aux i wejście na pena jest a cd gdzie:grin: za moich czasów cd było w standardzie:polew: a na c**j jej CD ja w Yarise nie używam tego wcale, USB leci na okrągło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 quwa bo ona nie daje sobie rady z nowymi technologiami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 quwa bo ona nie daje sobie rady z nowymi technologiami to jej to punto sprzedaj i kup poloneza z kaseciakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 quwa bo ona nie daje sobie rady z nowymi technologiami to jej to punto sprzedaj i kup poloneza z kaseciakiem albo b7 z kaseciokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 w polonezie jest ten plus ,że korb z przodu nie trzeba będzie rezać bo już będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bgo3ZllzUHg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bgo3ZllzUHg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 :hi:Katowickie , Kędzisan PW poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 :hi:Katowickie , Kędzisan PW poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 niech tylko mała uśnie, to robię psyt... no chyba, że nie uśnie do 21 to i tak robię psyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi