Arturoo Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Co bym długo żył oki .................zus się wkur.i
pajda Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 siema z wieczora no i psyt za tych co nie mogą
Arturoo Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 poszły 2 za akjam'a........czyli de facto wypiłem tylko jednego za siebie ....no to ciach
Kędzior Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 psyt Jutro do roboty tylko leszcze pracuja w sobote
stanley Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 psyt Jutro do roboty tylko leszcze pracuja w sobote wiem
addassko Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 w .uj malo czasu bylo ostatnio ale we wtorek juz jestem bankowo trzeba bylo pare sprw zalatwic ---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ----------
stanley Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 w .uj malo czasu bylo ostatnio ale we wtorek juz jestem bankowo trzeba bylo pare sprw zalatwic ---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- ustalenie ojcostwa nie trwa pół roku... jak nie wiem coś Ty robił.... PS. Kaj jest dla mnie pompa wody ---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ---------- BTW Szkoda, że B7 wielkościowo w środku jest jak B5, bo ciekawa opcja Oferta - Audi A4 - Witam do zaoferowania Państwu mam Piekne Audi A4 3.0 TDI Indywidual Quattro, Auto jest delikatnie uszkodzone w lewy przód co widac n
Arturoo Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 ja go widziałem w czwartek....dzwonił do Dawida Hasselhoffa i go zj***ł ,że na Shela pod Bohuminem nie zjechał się tankować
addassko Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 w .uj malo czasu bylo ostatnio ale we wtorek juz jestem bankowo trzeba bylo pare sprw zalatwic ---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- ustalenie ojcostwa nie trwa pół roku... jak nie wiem coś Ty robił.... PS. Kaj jest dla mnie pompa wody ---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ---------- BTW Szkoda, że B7 wielkościowo w środku jest jak B5, bo ciekawa opcja Oferta - Audi A4 - Witam do zaoferowania Państwu mam Piekne Audi A4 3.0 TDI Indywidual Quattro, Auto jest delikatnie uszkodzone w lewy przód co widac n Stasiu wszystko we wtorek nadrobimy ---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 23:11 ---------- ja go widziałem w czwartek....dzwonił do Dawida Hasselhoffa i go zj***ł ,że na Shela pod Bohuminem nie zjechał się tankować Arturo pod Wiedniem go dogonilismy z Sevesem
Arturoo Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 BTW Szkoda, że B7 wielkościowo w środku jest jak B5, bo ciekawa opcja Oferta - Audi A4 - Witam do zaoferowania Państwu mam Piekne Audi A4 3.0 TDI Indywidual Quattro, Auto jest delikatnie uszkodzone w lewy przód co widac n a może takie cuś ?? AUDI RS4 Line Navi DvD Ksenon Quattro!/TURBO! (3263830434) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ---------- Post dopisany at 23:19 ---------- Poprzedni post napisany at 23:15 ---------- ja go widziałem w czwartek....dzwonił do Dawida Hasselhoffa i go zj***ł ,że na Shela pod Bohuminem nie zjechał się tankować Arturo pod Wiedniem go dogonilismy z Sevesem czyli odczytał esa
Rekomendowane odpowiedzi