turzol Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 To Stanleya zmolestuje na maga rabat:grin: bo na allegro 6dych za używki:facepalm: pitolicie, 19zł Masz i dziękuj GŁOŚNIK PARKOWANIA A4 B8 8k0 A5 8E0919279 Buzer (4075476790) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Multis Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Na jutro synek bedziesz mial glosnik....nie bec. I zas flacha ---------- Post dopisany at 19:30 ---------- Poprzedni post napisany at 19:27 ---------- To Stanleya zmolestuje na maga rabat:grin: bo na allegro 6dych za używki:facepalm: pitolicie, 19zł Masz i dziękuj GŁOŚNIK PARKOWANIA A4 B8 8k0 A5 8E0919279 Buzer (4075476790) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Koles jakis poryty. Odbior osobisty. Lokalizacja internet....
H4mm3R Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ja też mam taki głośniczek tylko trochę charczy:decayed: oddam za free
Multis Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Uchowi juz jedna charczy.. Btw.. Co to jest : zona i tesciowa w samochodzie?? Zestaw glosnomowiacy.
H4mm3R Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Uchowi juz jedna charczy..Btw.. Co to jest : zona i tesciowa w samochodzie?? Zestaw glosnomowiacy. To będzie drugi do kpl
Kędzior Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Siema, alkohol chodzi za mna od rana hehe ale mam smaki zaraz co rozpieczetuje
Miszka82 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Siema, alkohol chodzi za mna od rana hehe ale mam smaki zaraz co rozpieczetuje wal do ryja jest sobota, wszyscy walą nawet ci co piszą, że nie walą to też walą
Kędzior Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Siema, alkohol chodzi za mna od rana hehe ale mam smaki zaraz co rozpieczetuje wal do ryja jest sobota, wszyscy walą nawet ci co piszą, że nie walą to też walą samemu wódy nie bede pil jestem zmuszony na perfumy postawic dzisiaj i wyskacza jakiegos rozrobic---------- Post dopisany at 20:45 ---------- Poprzedni post napisany at 20:44 ---------- a ty Miszka cos atakujesz? hehe
ucho.77 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Siema, alkohol chodzi za mna od rana hehe ale mam smaki zaraz co rozpieczetuje wal do ryja jest sobota, wszyscy walą nawet ci co piszą, że nie walą to też walą motto dnia:grin:
Multis Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Z porqdnika dla akwizytorow... ---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:47 ---------- Heh..
Miszka82 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Siema, alkohol chodzi za mna od rana hehe ale mam smaki zaraz co rozpieczetuje wal do ryja jest sobota, wszyscy walą nawet ci co piszą, że nie walą to też walą samemu wódy nie bede pil jestem zmuszony na perfumy postawic dzisiaj i wyskacza jakiegos rozrobic---------- Post dopisany at 20:45 ---------- Poprzedni post napisany at 20:44 ---------- a ty Miszka cos atakujesz? hehe no ja też łyszka ---------- Post dopisany at 20:53 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ---------- Siema, alkohol chodzi za mna od rana hehe ale mam smaki zaraz co rozpieczetuje wal do ryja jest sobota, wszyscy walą nawet ci co piszą, że nie walą to też walą motto dnia:grin: złota myśl spotów katowickich
Kędzior Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Siema, alkohol chodzi za mna od rana hehe ale mam smaki zaraz co rozpieczetuje wal do ryja jest sobota, wszyscy walą nawet ci co piszą, że nie walą to też walą samemu wódy nie bede pil jestem zmuszony na perfumy postawic dzisiaj i wyskacza jakiegos rozrobic---------- Post dopisany at 20:45 ---------- Poprzedni post napisany at 20:44 ---------- a ty Miszka cos atakujesz? hehe no ja też łyszka ---------- Post dopisany at 20:53 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ---------- Siema, alkohol chodzi za mna od rana hehe ale mam smaki zaraz co rozpieczetuje wal do ryja jest sobota, wszyscy walą nawet ci co piszą, że nie walą to też walą motto dnia:grin: złota myśl spotów katowickich
ucho.77 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 złota myśl spotów katowickich :brawo::brawo::brawo:
Kędzior Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 dobra idę walić do ryja powodzenia, mi te perfumy cos nie podchodza
Rekomendowane odpowiedzi