Multis Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Jak pakowałem kase w golfa to moja kiedyś coś burkła o starym samochodzie... to jej powiedzialem że sie nie czepiam jak kupuje kosmetyki i farbuje włosy i inne takie. Jakoś ucichło... A ucho nie chajtnięty i tak sie czai
akjam Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Co tam z wieczorka? Pssyyttt nie słychać... Ja znowu w robo. Ale jutro może coś gdzieś...
ucho.77 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Multis na którą muszę być gotów jutro? jutro też pracujesz?
ucho.77 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Ruby chce na Ogrodzeniec wyskoczyć Quwa a rano mam małe rezanie sline następny składam i lampkę tylną u siebie chcę zrobić na wypas
akjam Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Ruby chce na Ogrodzeniec wyskoczyć Quwa a rano mam małe rezanie sline następny składam i lampkę tylną u siebie chcę zrobić na wypas
Multis Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Ruby chce na Ogrodzeniec wyskoczyć Quwa a rano mam małe rezanie sline następny składam i lampkę tylną u siebie chcę zrobić na wypas To pomysł Jarka. Do 13 sie wyrobisz
ucho.77 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Ruby chce na Ogrodzeniec wyskoczyć Quwa a rano mam małe rezanie sline następny składam i lampkę tylną u siebie chcę zrobić na wypas To pomysł Jarka. Do 13 sie wyrobisz dam rade Ruby chce na Ogrodzeniec wyskoczyć Quwa a rano mam małe rezanie sline następny składam i lampkę tylną u siebie chcę zrobić na wypas z Ingolstad tyle nie wyszło co w PL jeździ Polak potrafi
akjam Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 No wreszcie bo nikt nic wcześniej nie psytał.
stanley Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Pany, co Wy pier**licie: że Kobiety Wam coś negują odnośnie auta ? U mnie skończyło się za pierwszym razem. Powiedziałem, że jak chce mieć coś do gadania, to trzeba opłacić OC/AC, kupić zimówki i zalać do pełna.... Spokój po dziś dzień PS Na przyszłe lato może wlecą 20" a na zimę zostawiam 19 "
ucho.77 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 quwa co tu się robi z tymi ludźmi
tomaszstn Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Eee nie, to u mnie zas moja wszystko zauwaza. Kiedys skrecilem gwint o chyba ~ poltora centa, a moja jak podjechalem to do mnie tekst "obnizales cos znowu". A gadka na temat wagi kobiet - chyba nie trzeba mowic, jak przewaznie sie koncza. To tylko taki żarcik, moja też wie więcej na temat samochodów niż nie jeden facet, nawet auto od swojego szefa zdiagnozowała ( nawet trafnie ) więc ciężko coś ukryć ale się przyzwyczaiła że jak coś na auto nie wydam to muszę być chory więc luz Pany, co Wy pier**licie: że Kobiety Wam coś negują odnośnie auta ? U mnie skończyło się za pierwszym razem. Powiedziałem, że jak chce mieć coś do gadania, to trzeba opłacić OC/AC, kupić zimówki i zalać do pełna.... Spokój po dziś dzień PS Na przyszłe lato może wlecą 20" a na zimę zostawiam 19 " Bo swoje laski, żony i kochanki trzeba sobie wychować
Rekomendowane odpowiedzi