Multis Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Danke. Patryk Ty masz xenona,w swoim tapczanie Oczywiście, bardzo taniego w exploatacji, z opcją H7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Danke. Patryk Ty masz xenona,w swoim tapczanie Oczywiście, bardzo taniego w exploatacji, z opcją H7 Wybornie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Danke. Patryk Ty masz xenona,w swoim tapczanie Oczywiście, bardzo taniego w exploatacji, z opcją H7 Wybornie Z opcja poziomowania manualnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Grzesiek jak tam dokładka Kiedy będzie wyrezana Edytowane 9 Grudnia 2014 przez franciszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Siema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłaszam dziś nieobecność... w robo do nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ja tez nie wiem czy dotrę dzisiaj bo póki co jestem w Bielsku a poza tym na noc do robo. Może się wyrobie jakoś ale póki co 50/50. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ja mam w robo szkolenie o 19, nie wiem czy dojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 pajda będziesz dziś ? przemyślałeś sprawę ??? z boczkami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 auto już u chłopaków siedzi - teraz czekam na diagnozę ale jak to Artur powiedział, że w tym roku to chyba nawet karpia nie będę miał to na bogato widze sie podziało, coś wiecej szepnął? To jak wymieniac wałki,szklanki i inne dro psy w mojej gnojówce nie tykaj tego, masz mega zdrową serie i aż się prosi o więcej koxu Artur czujnik 54 plny i po problemie .Jeszcze raz dzięki Dzisiaj nie zawitam na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Czyli frekwencja dzis 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 k**wa a właśnie się zbierałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 No niestety. Ja tyle o wróciłem z Bielska i juz nie będę się gonił bo jeszcze do robo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 k**wa a właśnie się zbierałem Ja juz to widzę. To mam jechac czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 k**wa a właśnie się zbierałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 nosz k**wa tyle czasu mnie znają i nie kumają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Grzesiek jak tam dokładka Kiedy będzie wyrezana na wiosnę ja też dziś odpadam,ale to ostatnio standard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Byłem w Katowicach w klinice koło 3 stawów, ale komunikacją miejską. Bo autem to po prostu się tam nie da jeździć między 14 a 16sta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi