tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Daj znać na tel jak będziesz zjeżdżał z A1 to wyjdę na zew. w sumie to już mogę iść więc czekam tylko na Ciebie
franciszek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Pany dzięki za spota.Miło było poznac.
Multis Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Dzieki panowie. Częściej taka freq...
akjam Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Akjam z ochroną również dziękuje za miłe spotkanie. Miło było poznać nowe twarze. P.S. Edytowane 6 Stycznia 2015 przez akjam
horny devil Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 dzieki za spota i za dojazd do chaty arturo
Polko_V Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 dzieki za spota i za dojazd do chaty arturo jechał powoli czy normalnie...a Ty wyciskałeś ostatnie poty z pażdzierza ??
horny devil Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 dzieki za spota i za dojazd do chaty arturo jechał powoli czy normalnie...a Ty wyciskałeś ostatnie poty z pażdzierza ?? jak na ułomny napęd dawałem radę ale Arturo chyba polewał w środku bo za szybko nie było
Polko_V Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 jak nie było 200+ między autami to...NUDA chociaż o tej porze roku...okej "zwracam honor"
oprych Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 My również dziękujemy za spota no to psyt
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Dzięki za spota Bezpiecznie staram się przemieszczać Grzesiu ...człowiek już się wyszumiał
horny devil Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Dzięki za spota Bezpiecznie staram się przemieszczać Grzesiu ...człowiek już się wyszumiał na dotarciu więc rozumiemy
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Takie życie Dzięki za spota Bezpiecznie staram się przemieszczać Grzesiu ...człowiek już się wyszumiał na dotarciu więc rozumiemy Nie....dotarłem go dawno...zrobiłem prawie 3k od odbioru
Rekomendowane odpowiedzi