pajda Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Pany pakować dupska i przyjeżdżać dziś na spota!
akjam Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ja chętnie bym się zjawił ale w robo jestem i nie wiem o której wyjdę... Dziś fajna pogoda to może jakis grill i dłużej by się posiedziało to wtedy bym wpadł.
pajda Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 będzie ktoś z bajtlami ?A jak nie będzie, to rozumiem ze ciebie tez nie będzie
Miszka82 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 będzie ktoś z bajtlami ?A jak nie będzie, to rozumiem ze ciebie tez nie będzie pytanie zadałem kontrolnie, chce wpaść dziś ale wszystko zależy o której skończę pracę bo dziś jest ostatni, a mam jeszcze jedną umowę do podpisania na 17tą w Bytomiu - jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to 17:40 wyjeżdżam z Bytomia jadę po małą i wpadam na spota, jeśli będzie obsuwa to nie dojadę
Ravu Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Pany pakować dupska i przyjeżdżać dziś na spota!
pajda Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 będzie ktoś z bajtlami ?A jak nie będzie, to rozumiem ze ciebie tez nie będzie pytanie zadałem kontrolnie, chce wpaść dziś ale wszystko zależy o której skończę pracę bo dziś jest ostatni, a mam jeszcze jedną umowę do podpisania na 17tą w Bytomiu - jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to 17:40 wyjeżdżam z Bytomia jadę po małą i wpadam na spota, jeśli będzie obsuwa to nie dojadęJak będzie opsuwa to wpadasz prosto po robocie robimy kebsa i jedziesz do domu [emoji6] a konkubinie gadasz ze klient przesunol spodkanie na 19
Arturoo Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) będzie ktoś z bajtlami ?Toś mi teraz gwoździa wbił ,,......hmmm teoretycznie .....hmmm Edytowane 30 Czerwca 2015 przez Arturoo
Miszka82 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 będzie ktoś z bajtlami ?A jak nie będzie, to rozumiem ze ciebie tez nie będzie pytanie zadałem kontrolnie, chce wpaść dziś ale wszystko zależy o której skończę pracę bo dziś jest ostatni, a mam jeszcze jedną umowę do podpisania na 17tą w Bytomiu - jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to 17:40 wyjeżdżam z Bytomia jadę po małą i wpadam na spota, jeśli będzie obsuwa to nie dojadęJak będzie opsuwa to wpadasz prosto po robocie robimy kebsa i jedziesz do domu [emoji6]a konkubinie gadasz ze klient przesunol spodkanie na 19 a z małą kiedy odbiorę oj Pajda Pajda
akjam Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Ja chyba nie dam rady Edytowane 30 Czerwca 2015 przez akjam
Rekomendowane odpowiedzi