ucho.77 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Ja nie poratuje bo sam multisa wykorzystuje :-)
Miszka82 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 ja mogę ale dopiero jutro w robocie w domu nie mam takich urządzeń
diman Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Siemanko panowie potrzebuje tylną lampe prawą tą co jest w blotniku albo ewentualnie samą klapke z żarówkami bo w kostce ulecial mi pin i nie styka nie lezy komuś w garazu
KoJ@K Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) morsik - mialem je kiedys w golfie w 17' , tylko w opcji czarnej z polerowanym frontem, mi osobiscie bardzo sie ta felga podobala, choc teraz bym juz tam 17' nie dal, a do a4 tym bardziej 17' w tym wzorze wcale nie wyglada, no i ten kolor jakos slabo mi siebwidzi.. Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez KoJ@K
morsik26 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 morsik - mialem je kiedys w golfie w 17' , tylko w opcji czarnej z polerowanym frontem, mi osobiscie bardzo sie ta felga podobala, choc teraz bym juz tam 17' nie dal, a do a4 tym bardziej 17' w tym wzorze wcale nie wyglada, no i ten kolor jakos slabo mi siebwidzi.. Mi się moje Tymbardziej nie widzą. No cóż zobaczę,gość naciska jak nie wiem.
Miszka82 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 morsik - mialem je kiedys w golfie w 17' , tylko w opcji czarnej z polerowanym frontem, mi osobiscie bardzo sie ta felga podobala, choc teraz bym juz tam 17' nie dal, a do a4 tym bardziej 17' w tym wzorze wcale nie wyglada, no i ten kolor jakos slabo mi siebwidzi.. Mi się moje Tymbardziej nie widzą. No cóż zobaczę,gość naciska jak nie wiem. pewnie, że naciska bo będzie miał ładnego avusa jak się zamienisz dobry mnie dziś raczej nie będzie
morsik26 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 morsik - mialem je kiedys w golfie w 17' , tylko w opcji czarnej z polerowanym frontem, mi osobiscie bardzo sie ta felga podobala, choc teraz bym juz tam 17' nie dal, a do a4 tym bardziej 17' w tym wzorze wcale nie wyglada, no i ten kolor jakos slabo mi siebwidzi.. Mi się moje Tymbardziej nie widzą. No cóż zobaczę,gość naciska jak nie wiem. pewnie, że naciska bo będzie miał ładnego avusa jak się zamienisz dobry mnie dziś raczej nie będzie Z ładnym i czy to oryginał po wczorajszej wizycie u wulkanizatora to teraz jestem w kropce
Miszka82 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 morsik - mialem je kiedys w golfie w 17' , tylko w opcji czarnej z polerowanym frontem, mi osobiscie bardzo sie ta felga podobala, choc teraz bym juz tam 17' nie dal, a do a4 tym bardziej 17' w tym wzorze wcale nie wyglada, no i ten kolor jakos slabo mi siebwidzi.. Mi się moje Tymbardziej nie widzą. No cóż zobaczę,gość naciska jak nie wiem. pewnie, że naciska bo będzie miał ładnego avusa jak się zamienisz dobry mnie dziś raczej nie będzie Z ładnym i czy to oryginał po wczorajszej wizycie u wulkanizatora to teraz jestem w kropce zrób fotę i wrzuć od środka felgi tak żeby było widać oznaczenia i napisy to się zaraz dowiesz
Arturoo Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 ja nie wiem...pogoda fajna to może bym Rodzinnie wpadł.....tylko nie wiem ,czy ktoś jeszcze przyjedzie z pociechą
pajda Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Kto dziś jeszcze deklaruje swoją obecność? Mam brać grilla?
morsik26 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Fotki zrobione i teraz oceńcie czy to oryginał czy podróbka. Mam jeszcze jedno pytanie. Nie zalega komuś na szybko gdzieś przetwornica slim cyfrowa do hidów bo tacie padła jedna w aucie? Ja mam ale te grube stare i jak ją założę to są zakłócenia na radiu i żadnych stacji nie odbiera.
pajda Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zrob fotkę z przodu jak się przykreca śruby Ps. Będziesz dzisiaj?
morsik26 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zrob fotkę z przodu jak się przykreca śruby Ps. Będziesz dzisiaj? Od przodu nie ma żadnych oznaczeń. No właśnie się zastanawiamy z Moniką czy jechać,bo ona się nie najlepiej coś czuję.Będę rodzinnie także kto może to niech weźmie też swoje dzieci [emoji3]
ucho.77 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 quwa spot a tu zaś usterka ale będę
morsik26 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Tak wygląda od przodu. My właśnie wyjeżdżamy na dolinę [emoji6]
Rekomendowane odpowiedzi