Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Opublikowano

Hi

Opublikowano

2.7tdi -problemy z chłodnicą egr , nastawniki turbosprężarek wtryski klapy w kolektorze ssącym problemy z układem łańcucha rozrządu te same problemy co w 3.0tdi ... silniki dla tych co mają kase na naprawy.

Czyli jak coś to szukać 2.0tdi lub 3.2 ?
Opublikowano

12716615_1702079256670512_20196147_n.jpg

Opublikowano

Opublikowano

Kedzior jak masz teb budżet?

powiedzmy ze 25-27max

Pucek najiuerw musze sprzedaj tamagoczi i wtedy zaczne na ostro szukanie, narazie tak przegladam zerkam

A pakiet serwisowy + oc/ac? Osobno czy w tym? Wiesz że to najgorsza opcja żeby sprzedać to co masz i szukac nowego, będzie Cie cisło i kupisz byle co

2.7tdi -problemy z chłodnicą egr , nastawniki turbosprężarek wtryski klapy w kolektorze ssącym problemy z układem łańcucha rozrządu te same problemy co w 3.0tdi ... silniki dla tych co mają kase na naprawy.

Zdajesz sobie sprawę że za taką kasę bedzie ciezko kupic jakiekolwiek b7, jedynie golas albo trup do porobienia
Opublikowano

:hi::heat:

Opublikowano

Kedzior jak masz teb budżet?

powiedzmy ze 25-27max

Pucek najiuerw musze sprzedaj tamagoczi i wtedy zaczne na ostro szukanie, narazie tak przegladam zerkam

A pakiet serwisowy + oc/ac? Osobno czy w tym? Wiesz że to najgorsza opcja żeby sprzedać to co masz i szukac nowego, będzie Cie cisło i kupisz byle co

Zdajesz sobie sprawę że za taką kasę bedzie ciezko kupic jakiekolwiek b7, jedynie golas albo trup do porobienia

a później skończysz Kędzior jak ja dałem 17k wciepłem 20k i dalej trup :grin:

Opublikowano

2,5 tdi [emoji6] [emoji1]
Opublikowano

2.0 TDI ok z tym że trzeba sprawdzić po zakupie kilka rzeczy - pompki czy są poakcyjne , turbo w jakim stanie oraz dać do modyfikacji pod większy imbus moduł wałków wyrównoważających ew zmiana na pompe oleju z 1.9tdi , i kupić auto z ok 2007/ 2008 ze zmodernizowaną głowicą do tego rozrząd wymieniony przez kogoś kumatego co by nie ściął szpilki napinacza i śmigamy. Ja sam po otrząśnięciu się z remontu mieszkania chce poszukać a6 c6 z 2.0 TDI ( wiem że słabe to do budy a6 ) ale chce jeździć a nie pchać kase w 3.0 TDI.

Nie ma to jak na jednym ogniu upiec i rocznice ślubu i walentynki hahah :kox:

Opublikowano

Kędzior, za taką kasę, to nawet nie patrz na B7 :wink:

szukaj B6, ew coś w innej marce

PS. http://mpmoto.otomoto.pl/

Opublikowano

Stanley w tym alltrack-u będziecie wstawiać podłużnice nowe czy co ? , bo pociągnięte są zdrowo...

Opublikowano

Stanley w tym alltrack-u będziecie wstawiać podłużnice nowe czy co ? , bo pociągnięte są zdrowo...

nowe :wink:

Opublikowano

To kolejny wisielec będzie zaraz pod RS'ie . Widziałem że silnik był do mnie umówiony ale wczoraj oczywiście zmiana planów i Wachu go dostał... szkoda bo fajna robótka.

Opublikowano

To kolejny wisielec będzie zaraz pod RS'ie . Widziałem że silnik był do mnie umówiony ale wczoraj oczywiście zmiana planów i Wachu go dostał... szkoda bo fajna robótka.

no co Ty, ja chcę to wydać do końca miesiąca, chyba, że kolo nie uzbiera na VAT, to będzie stało i czekało na lepsze jutro :decayed:

Opublikowano

A to masz zamiar blacharzom zamknąć stołówkę ? :grin:

Opublikowano

:grin:

Opublikowano

że mam mu swoje oddać ?? .....nie wiem , czy bym hebli nie musiał zabrać by mi się opłacało :D

btw..komu 300 z s4 na tył ?

mi wpadnie :kox: nowy secik :banan:

Opublikowano

Kędzior, za taką kasę, to nawet nie patrz na B7 :wink:

szukaj B6, ew coś w innej marce

PS. http://mpmoto.otomoto.pl/

http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-czerwony-2-x-s-line-1-9-tdi-130ps-ideal-ID6yg6QN.html

Fajne :decayed:

że mam mu swoje oddać ?? .....nie wiem , czy bym hebli nie musiał zabrać by mi się opłacało :D

btw..komu 300 z s4 na tył ?

mi wpadnie :kox: nowy secik :banan:

Napisz ile i co wchodzi w zestaw :)

Edytowane przez Pucek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.