krolu Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Jakos te nowe RS do mnie nie przemawiają... mnie kręci b5 rs4... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Jakos te nowe RS do mnie nie przemawiają... mnie kręci b5 rs4... Krolu a ja myślałem że te Twoje ssssssssssssssS z tymi kuniami ci wystarcza no ale w miarę jedzenia apetyt rośnie więc zmień znaczek na RS i będzie wporzo :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Jakos te nowe RS do mnie nie przemawiają... mnie kręci b5 rs4... krolu mówisz i masz http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9286753 for you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Jakos te nowe RS do mnie nie przemawiają... mnie kręci b5 rs4... Krolu a ja myślałem że te Twoje ssssssssssssssS z tymi kuniami ci wystarcza no ale w miarę jedzenia apetyt rośnie więc zmień znaczek na RS i będzie wporzo :polew: :polew: :polew: Jak by nie te chore spalanie to prawdziwa S na pewno stała by pod moim domem.... RS niestety za droga [br]Dopisany: 18 Październik 2009, 20:26_________________________________________________ Jakos te nowe RS do mnie nie przemawiają... mnie kręci b5 rs4... krolu mówisz i masz http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9286753 for you Stoi na trasie na bielsko... lipna... [br]Dopisany: 18 Październik 2009, 20:26_________________________________________________http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=116115010&pageNumber=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=27&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=2000-01-01&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=2 masz tu cos dla mnie... [br]Dopisany: 18 Październik 2009, 20:27_________________________________________________p.s w styczniu mam urodziny :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Październik 2009, 20:28_________________________________________________Max ja wszytskie RS-y na allegro i otomoto znam na pamięć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 no widze ta z rajchu zajefajna ale jak dla mnie za bardzo zpicowana ja lubię klasyki ale wszystko kwestia gustu z zewnątrz ma nic nie widać ale pod maską potwór (115km) :polew: mówie o sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Krolu jak sobie załatwisz znaczek RSssssssssssss to dam Ci zderzak pseudo-RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 to możesz mu załatwiać bo znaczek już ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 zderzak leży u mnie w piwnicy :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Piter, ale chyba z laminat edyszyn :> bo jak ori to pamiętaj że dałem Ci głośniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Pucek no oczywiście że White Laminat Glass-fiber Edition a jeśli chodzi o pelexa to powinieneś mu jądra urwać Ty albo Ja więc mamy konkurs Kto pierwszy wykastruje Pelexa za profanację Ori głośników nagroda: 4-ro pack browara :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 no kuszący konkurs, Katowiczanie, może chcecie też brać udział? to co on to zrobił z tymi głosnikami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 przedziurawił jeden to ZBRODNIA [br]Dopisany: 18 Październik 2009, 21:30_________________________________________________przedziurawił stołem do tapet ;( ;( ;( ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 o jaaa ale d*pa wołowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 ja mu nie będę w gaciach grzebał :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 możesz to zrobić obcęgami i w gumowych rękawicach :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 wole jednak nie ani w rękawiczkach rękawicach... z pensetą... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 wole jednak nie ani w rękawiczkach rękawicach... z pensetą... :polew: Ciekawe skąd wiesz że ma takie małe jakaś podejrzana sprawa :mysli: :mysli: :mysli: a myślałem że się nie znacie :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 :polew: [br]Dopisany: 18 Październik 2009, 22:04_________________________________________________stanley ralf wreszcie jakieś ziomy z mojego rewiru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 łooooooooooooo wsparcie przyszło :polew: :polew:[br]Dopisany: 18 Październik 2009, 22:07_________________________________________________tylko szkoda że zanim poczytają to ja juz pójdę spać :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi