Multis Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Psyyyyt... Psyt PsytMarian a ty co nie masz nic na karcie?[emoji52] Roaming mu wyłączyli
ucho.77 Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Psyt Psyt Marian a ty co nie masz nic na karcie?[emoji52] Dzwoniłem kolo południa
pajda Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Psyt Psyt Marian a ty co nie masz nic na karcie?[emoji52] Dzwoniłem kolo południa Chyba do mamy Przyjacielu to ja dzwoniłem , a z twojej strony echo
Multis Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 yhm... teraz będzie foch... Psyt PsytMarian a ty co nie masz nic na karcie?[emoji52] Dzwoniłem kolo południa Chyba do mamyPrzyjacielu to ja dzwoniłem , a z twojej strony echo ZNalazł innych do chlania.. do mnie też już niedzwoni, bo kompy porobione
pajda Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 yhm... teraz będzie foch... Psyt Psyt Marian a ty co nie masz nic na karcie?[emoji52] Dzwoniłem kolo południa Chyba do mamyPrzyjacielu to ja dzwoniłem , a z twojej strony echo ZNalazł innych do chlania.. do mnie też już niedzwoni, bo kompy porobione He he , może nie ma nic na karcie do dziadka heble kupił
Multis Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 yhm... teraz będzie foch... Psyt Psyt Marian a ty co nie masz nic na karcie?[emoji52] Dzwoniłem kolo południa Chyba do mamyPrzyjacielu to ja dzwoniłem , a z twojej strony echo ZNalazł innych do chlania.. do mnie też już niedzwoni, bo kompy porobione He he , może nie ma nic na karcie do dziadka heble kupił Aha ... czyli teraz ciuła....
Multis Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Menda gruba Ja bym sobie tak nie ubliżał... no ale wyrzuty sumienia i te sprawy... Psyyyyt...
Mario22 Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Siema w ten beznadziejny dzionek... Pogoda z d*py i do roboty na 22
Pucek Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Siemka Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Siema w ten beznadziejny dzionek... Pogoda z d*py i do roboty na 22Witaj w klubie, ja idę na 24 do roboty a niedziela jak niedziela, nudy Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Siemka Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Siema w ten beznadziejny dzionek... Pogoda z d*py i do roboty na 22Witaj w klubie, ja idę na 24 do roboty a niedziela jak niedziela, nudy Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Ja tam bym nudy nie miał tylko moja chora i d*pa... ani się gdzieś ruszyć ani iść na rower bo pogoda...nic się nie chce nawet poupalać na konsoli....
Pucek Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Siemka Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Siema w ten beznadziejny dzionek... Pogoda z d*py i do roboty na 22Witaj w klubie, ja idę na 24 do roboty a niedziela jak niedziela, nudy Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Ja tam bym nudy nie miał tylko moja chora i d*pa... ani się gdzieś ruszyć ani iść na rower bo pogoda...nic się nie chce nawet poupalać na konsoli....Zrob sobie dzień kinomaniaka przed tv Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi