Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piątek wieczór, alkony się schodzą

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a jak, myk :decayed:

Opublikowano

Siema. Pyrsk

Naciapane z Z2

Opublikowano

psyt :wink:

Odebrana dzisiaj, nówka z salonu :decayed:

201611251_anhewxe.jpg

wkrótce będzie się pięknie prezentować na samochodzie :jerk:

201611251_anhewsx.jpg

Edytowane przez stanley

Opublikowano

Pany, kojarzy ktoś czy mamy blisko śląska zaufanych handlarzy, którzy sprowadzają samochody? :hi:

Opublikowano

Pany, kojarzy ktoś czy mamy blisko śląska zaufanych handlarzy, którzy sprowadzają samochody? :hi:

Blisko nie..większość śląska jeździ na Podkarpacie do Mpmoto.otomoto.pl [emoji6]
Opublikowano

jakie samochody ?

Opublikowano

2 godz autobaną i jesteś ma miejscu

Opublikowano

pajda dzięki za info

stanley myślałem nad... fiatem bravo w okolicach 2010r, ewentualnie golf 6 :naughty:

Edytowane przez Radeksc

Opublikowano

Jaki budżet?

Opublikowano

okolice 25 tys. Wiem, że z golfem w tej cenie sie nie poszaleje, dlatego bardziej wole bravo, bo i silnikowo lepiej ( 1.6 lub 2.0 multijet i skrzynia 6 w porównaniu do 2.0 TDI 110KM 5b ) a i części i wszystko inne tańsze.

Opublikowano

okolice 25 tys. Wiem, że z golfem w tej cenie sie nie poszaleje, dlatego bardziej wole bravo, bo i silnikowo lepiej ( 1.6 lub 2.0 multijet i skrzynia 6 w porównaniu do 2.0 TDI 110KM 5b ) a i części i wszystko inne tańsze.

a golf 1,6 tdi ?

Opublikowano

Od biedy mógłby być, choć wolałbym 2.0 ( robi się go na ~170KM, tylko nie wiem co na to sprzęgło, bo jest mniejsze niż w 6b, pewnie będzie problem ). We fiacie siedzi pancerne 240mm, z 2.0 robi sie ponad 200 i ponad 400NM z 1.6 150/360. Kusi mnie to :)

Opublikowano

:hi:

Poleca ktoś jakiegoś elektrozorda, który bezproblemowo wrzuci Seo Perfect Can do A4 B7? Słyszałem coś o magiku z okolic Rybnika, ale to niepotwierdzone info :P
Fajnie jakby też dał radę zmienić położenie wejścia OBD i jakiś może patencik od siebie. Tak żebym mógł spać w miarę spokojnie w nocy :D
Dzięki za info z góry

Opublikowano

Poleca ktoś jakiegoś elektrozorda, który bezproblemowo wrzuci Seo Perfect Can do A4 B7? Słyszałem coś o magiku z okolic Rybnika, ale to niepotwierdzone info [emoji14]

Fajnie jakby też dał radę zmienić położenie wejścia OBD i jakiś może patencik od siebie. Tak żebym mógł spać w miarę spokojnie w nocy :D

Dzięki za info z góry

Mam kogoś ;)
Opublikowano

Bose w be5 nie gra...seria głośniki w be6 lepiej grają. Chcesz, aby ładniej grało?? Kup lepsze głośniki, większe na przód i tył, jakąś jednostkę "napędową" i już będzie lepiej grać. No ale to Twój wybór, a emblematy "bose" możesz se dokupić.

Bulczas w jednej z b5 mial ori bose i gralo to duzo lepiej od serii, niewiem jaki jest koszt tego wiec niewiem czy jest to oplacalne

...czytej ze zrozumieniem...wyjustuję Ci to i "pokolruję" w dwóch innych barwach. :facepalm::decayed:

...psssyt po robocie :beer:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.