adamgluszczyk Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 płyta orginał spróbuję oczyścić laser
Oskaro Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 U mnie nie trzyba było robić adaptacji. Włożyłem RNS-E i działało. A jak płyta nie działa to trzeba wyczyścić laser. Można zacząć od płytki czyszczącej a jak nie pomoże to trzeba zrobić to ręcznie.
adamgluszczyk Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 navi ma dopiero pół roku , czyżby tak szybko zabrudził się laser? mam rozumieć że płytę czyszczącą DVD mogę bez obaw wkładac ? słyszałem że nie wszystkie płyty można stosować do czyszczenia navi[br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 21:23_________________________________________________na starej płycie z 2005 navi śmiga OK i działa wszystko bez adaptacji
Oskaro Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 navi ma dopiero pół roku , czyżby tak szybko zabrudził się laser? mam rozumieć że płytę czyszczącą DVD mogę bez obaw wkładac ? słyszałem że nie wszystkie płyty można stosować do czyszczenia navi[br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 21:23_________________________________________________na starej płycie z 2005 navi śmiga OK i działa wszystko bez adaptacji Ja u siebie odczyscilem plytka i wszystko hula bez problemu
adamgluszczyk Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2009 kupiłem nowe płyty , wszystko śmiga jak na razie ok :> myślę że temat można zakończyć
Rekomendowane odpowiedzi