Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRB] S line ściema szybek dvd ,kamerka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

nie dawaj śrub

:good: u mnie na klej trzyma jak cho.... :>[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 18:42_________________________________________________a lotkę zamawiałem tu http://www.ecstuning.com/Audi-B7_A4-FWD-2.0T/Exterior/Body/ES4545/

Opublikowano

Mnie lotkę udało się wyrwać ORI. :kox::good: I chyba też zamontuję ją tylko na klej. :mysli:

Opublikowano

a jeszcze jedno. jak kleicie lotke to nie róbcie tego szczelnie bo po lecie będziecie mieć "fale" na plastiku.

Opublikowano

nie dawaj śrub

No chyba tak w ostateczności zrobię choć mocno myślę nad tym żeby te otwory jednak wywiercić. :naughty:

a jeszcze jedno. jak kleicie lotke to nie róbcie tego szczelnie bo po lecie będziecie mieć "fale" na plastiku.

Zrobić Jakieś krótkie przerwy (kilka mm) czy jak? :mysli:
Opublikowano
  • Autor

zrobiłem tak jak mówisz :good: w lotce po bokach są wyżłobienia których się nie klei dzięki za wskazówkę :naughty:

Opublikowano

ja miałem szczelnie i mi ją pofałdowało. teraz mam malusieńką dziurke nad 3 światłem stopu. ale najlepiej nie kleić szczelnie

Opublikowano
  • Autor

do podglądu fotka jak było u mnie

image.jpg

[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 22:19_________________________________________________niebieska taśma miejsce gdzie nakładamy klej [br]Dopisany: 13 Luty 2011, 22:23_________________________________________________zastanawiam się nad usunięciem naklejki z tyłu chciałem tylko zostawić ramkę klubową co o tym myślicie ???

13022011745.jpg

Opublikowano
:thumbdown:
Opublikowano

do podglądu fotka jak było u mnie

image.jpg

[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 22:19_________________________________________________niebieska taśma miejsce gdzie nakładamy klej [br]Dopisany: 13 Luty 2011, 22:23_________________________________________________zastanawiam się nad usunięciem naklejki z tyłu chciałem tylko zostawić ramkę klubową co o tym myślicie ???

13022011745.jpg

Co za dużo to nie zdrowo... :wink4:
Opublikowano
  • Autor

dyfuzor na miejscu, naklejka jednak znikła :decayed:

SS100073.jpg

SS100068.jpg

SS100070.jpg

SS100067.jpg

Opublikowano

dyfuzor na miejscu, naklejka jednak znikła :decayed:

SS100073.jpg

SS100068.jpg

SS100070.jpg

SS100067.jpg

:good:

Opublikowano
:good: No to został przód (zderzak S-Line) i jakieś obniżenie zawieszenia... :gwizdanie: :tongue4:
Opublikowano
  • Autor

:good: No to został przód (zderzak S-Line) i jakieś obniżenie zawieszenia... :gwizdanie: :tongue4:

zawias jest 1bv (springi) ale przód jest troszkę wyżej :wallbash: :wallbash: :wallbash:

zderzak zostanie jaki jest :tongue4:[br]Dopisany: 15 Luty 2011, 13:08_________________________________________________jak na razie koniec modów :naughty:

Opublikowano

zawias jest 1bv (springi) ale przód jest troszkę wyżej :wallbash: :wallbash: :wallbash:

zderzak zostanie jaki jest :tongue4:

No nie mów ja się nie trafi jakiś fajny zderzaczek to nie weźmiesz... :evil: A co do zawieszenia to właśnie jakby wyżej trochę stał... :mysli:

jak na razie koniec modów :naughty:

:gwizdanie: No to skasuj konto na forum i wtedy będziesz miał większą pewność, że tak będzie! :polew: :polew: :polew:
Opublikowano
  • Autor

zderzak zostanie jaki jest :tongue4:

No nie mów ja się nie trafi jakiś fajny zderzaczek to nie weźmiesz... :evil: A co do zawieszenia to właśnie jakby wyżej trochę stał... :mysli:

jak na razie koniec modów :naughty:

:gwizdanie: No to skasuj konto na forum i wtedy będziesz miał większą pewność, że tak będzie! :polew: :polew: :polew:

:mysli:
Opublikowano

Jednak lotka prezentuje się :kox: moja ma być w przyszłym tygodniu :naughty:

PS. miejsce na klapie z matowiłeś albo tylko odtłuściłeś zanim przykleiłeś lotkę?

Opublikowano
  • Autor

tylko odtłuściłem :wink4:

Opublikowano

jak na 1BV to jest dość wysoko :mysli:

Opublikowano

jak na 1BV to jest dość wysoko :mysli:

Bo tylko sprężyny zmienił, amortyzator też jest krótszy niż 1BA

Opublikowano

no tak ale amortyzator to bardziej odpowiada za twardość samochodu niż za wysokość :wink4: może źle dobrana waga samochodu do sprężyn :decayed: