Jump to content
IGNORED

[ALL B5] Bose z B6 do B5

Recommended Posts

witam mam pare pytan odnosnie systemu bose troche szukałem na forum ale na moj "problem" nie znalazlem za wiele odpowiedzi. Niedawno po dosc promocyjnej cenie zakupiłem zestaw bose z b6: 4 głosniki, sub ze wzmakiem, soprany,.. ale bez ori radyjka... Mam pytanie do znawców tematu bo jesli chodzi o car audio to srednio w temacie jestem,: 1. czy zestaw z b6 podejdzie mi do b5??? 2. czy musze zmieniac cała instalacje pod głosniki, nowe wiązki itd..?? 3. czy 2 głosniki wejdą mi na przednie drzwi bo to chyba 16cm. i czy nie bedzie problemu z umiejscowieniem suba i calej reszty.. 4. czy musze zakupic radio audi concert czy jakies inne..? i czy nie oryginalne radyjko bedzie dzalac z bose tak jak powinno dzialac bo narazie mam jakiegos pionkaa chce zeby całosc grała tak jak powinno grac bose.. ??? z góry dzięki

Jezeli sie nie myle to raczej nie da sie zaadaptowac tego systemu w B5. W B6 audio sterowane bylo po CANach, czego w B5 nie ma :mysli:

Jezeli sie nie myle to raczej nie da sie zaadaptowac tego systemu w B5. W B6 audio sterowane bylo po CANach, czego w B5 nie ma :mysli:

Musisz miec radio z canem i adapterem can, wtedy wzmak bedzie gral z radiem a radio dzieki adapterowi can ebdzie smigalo cacy

czyli wystarczy mi radio z CANem, niewiem czy dobrze rozumie to niemozna przełozyc oryginalnego concerta bose z b6???[br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 14:53_________________________________________________taki adapterek http://www.allegro.pl/item669261775_adapter_can_bus_audi_chorus2_symphony2_concert2.html rozwiązałby mój problem ?? oczywiscie + radio concert 2.. ? no i jak to bedzie wygladało w uzytkowaniu bo nie mam pełnego Fisa?? nie bedzie zadnych problemow? [br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 17:19_________________________________________________aha a czy mozliwe jest podłączenie np concert 1 + zmieniarka pod całą reszte zestawu bose z b6 (concert 2)?? tak oczywiscie aby wszystko nie straciło na jakosci :blink:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 17:46_________________________________________________moze wystarczy adapter can-bus i do tego concert1??