Dante23 Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Witam. Mam pytanie. Jaką skrzynię biegów można włożyć do tego modelu z pośród manualnych. Poprzednia była BAA ale się wysypała.
spetsnaz Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Witam. Mam pytanie. Jaką skrzynię biegów można włożyć do tego modelu z pośród manualnych. Poprzednia była BAA ale się wysypała. APL, CPC, DDZ, DHF, DHL, DJE, DUK, DVS, DWE, EAB, EEN.
antonio Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 BAA miałem w Audi 80 B4 TDI więc może z uderzonej B4 dorwiesz taką samą
f16mysliwiec Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 a ktura jest najleprza?? do 1z?? i czy 6skrzynia wejdzie?? jesli tak to jaka?
spetsnaz Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 a ktura jest najleprza?? do 1z?? i czy 6skrzynia wejdzie?? jesli tak to jaka? czy sprawdzenie pisowni zajmuje dużo czasu??
domelq Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 a ktura jest najleprza?? do 1z?? i czy 6skrzynia wejdzie?? jesli tak to jaka? czy sprawdzenie pisowni zajmuje dużo czasu?? widocznie niektórzy maja takie lagi, że długo...
Rekomendowane odpowiedzi