Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Listwy drzwiowe w a'la chromie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i o opinie pytam :)

Sprawa wygląda tak. Maluję moją A4 na kolor którym malował Hawaj swoją A4 czyli czarny bez żadnej perły czy metalika. Autko mam przerobione i wygląda tak jak na foto i zastanawiam się nad wywaleniem listw z drzwi i błotnika lub zrobienia czegoś takiego jak na drugiej focie czyli kupiłem na allegro folię chrom i na razie na próbę bez żadnego odtłuszczania powierzchni itp nakleiłem ją, wyszło to tak na małej listwie z błotnika.

dsc01605v.jpg

p0607091617.jpg

Teraz moje pytanie co o tym sądzicie żeby zrobić całe listwy drzwiowe w chromie bo jak wiadomo obwódek szyb nie idzie dostać a zawsze to na czarnym lakierze będzie się rzucało w oczy, czy jednak będzie to zalatywało wioską?

Opublikowano

Kiepski pomysł :thumbdown:

Opublikowano

Nie kombinuj. Takie listwy do niczego nie będą pasować.

Opublikowano

według mnie oszpecisz takim rozwiązaniem swoją niunie, która de facto wygląda całkiem pozytywnie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Pogadałem już z kilkoma fachmanami z forum i tak jak piszecie listwy idą do lasu i buda jest robiona na gładko. Myślę jeszcze nad ciemnymi szybami tylko tymi jasnymi czyli 1 czy jakoś tak, myślicie że będzie to jakoś pasowało, bo do środka idzie skóra mam dwie na oku kremowa lub z passata czarna z czarnym środkiem z alkantry czy czegoś takiego.

Biała:

http://allegro.pl/item658637566_audi_a4_lift_2000r_kaplet_skor_skora_jasna.html#gallery

Czarna (same fotele):

http://allegro.pl/item667207011_vw_passat_b5_sedan_komplet_foteli_skora.html

Opublikowano

jesli chodzi o kolor skóry to podejrzewam, że zdania będą podzielone, rzecz gustu.

Ja osobiście nigdy bym nie założył jasnej skóry :gwizdanie:

lekko przyciemnione szybki jak najbardziej polecam :naughty:

Opublikowano

Do takiej czerni pasuje ściemnić szybki :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Myślę, że jak dobrze pójdzie to jeszcze w lipcu szybki będą ciemne, co do skóry to ja jednak w 90% kupię kremową, nie wiem ale mi się to jakoś podoba w czarnym aucie. Jak wszystko będę miał gotowe to się pochwalę rezultatem.

Opublikowano

nie kombinuj z tymi listwami bedzie gorzej :thumbdown:

Opublikowano

ja mam taki kolor jak chcesz pomalowac (briliant schwarz) czy cos takiego i mam kremowa skore. Jak dla mnie :kox: polaczenie. Na drugi tydzien bede robil fotki po kilku modach :cool1: to zrobie tez z widocznym srodkiem do oblookania jak to wyglada

Opublikowano
  • Autor

Koledzy a co sądzicie o tej skórze z passata? Jak to może pasować do A4 jesli idzie o wygląd w środku?

Opublikowano

moim zdaniem co nie do czego to nie do czego... bez sensu sztukowac, poszukaj bialej lub kremowej skóry ale z A4. A co do listewek to nie rob tego... :sick3:

Opublikowano

Koledzy a co sądzicie o tej skórze z passata? Jak to może pasować do A4 jesli idzie o wygląd w środku?

Daj sobie z tym spokój. eSowa dużo ładniejsza :wink4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bym brał tą z Paska jeżeli by pasowała ze względu na dwa czynniki zwykła skóra w zime zimna a latem jak się nagrzeje to wiesz szkodzi na męskość :cool1:

Opublikowano

bierz jasna skorke bedzie wypasik :good: , :hi:ja w moim poprzednim a4 mialem tez jasna i mi sie podobalo,teraz mam w nastepnej czarna skore ale ta sie na sloncu troche bardziej nagrzewa :kox:

Opublikowano

Remiza :decayed:

Opublikowano

Wyjdzie jak pasek w pakiecie chrom a ten mi sie podoba.Ciekawi mnie jakby wyglądała!?

Opublikowano
  • Autor

Autko już pomalowane, dzisiaj wiedziałem go po raz pierwszy od 2 tyg i muszę przyznać że efekt kozacki jest, w sobotę polerka i do domciu :naughty:

Co do skóry to jeszcze nie kupiłem ale na 99% będzie to skóra z passata jednak ze względów "zdrowotnych" bo nie mam klimy. Klima w przyszłym roku zostanie zamontowana.

Co do listw to są zlikwidowane a miejsca zaspawane. Dla ciekawskich zrobię jednak ten pakiet chrom i wkleję klilka fot jak wygląda z nimi i bez nich.