Bedi Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 a mianowicie moja kapela zapraszam wszystkich do posłuchania, komentowania, wyrażania opinii. Chwilowo strona przekierowana jest na myspace www.4dziki.pl pozdrawiam Michał
Grzesiekkbc Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Jako kolega po fachu powiem, że może być, to sa rytmy jakie ja lubię słuchać Gitara basowa coś pięknego
Bedi Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Opublikowano 6 Lipca 2009 Kolego a Rajbrot to nie jest gdzieś przypadkiem koło Iwkowej ??? tzn wystarczy przejść przez górę o ile się nie mylę Co do basisty to gra u nas kumpel z Wolnej Grupy Bukowina ja jestem na wokalu + git. prowadzaca ( rozkwitali - to śpiewa perkusista)
endriuu Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 nie wiem czy to prowokacja czy tak wam wygodniej ale kondon pisze sie "Kondom"
yahoo Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 również jako kolega po fachu, musze przyznac że sympatycznie zagrane. Sprawnie fajnie jest naprawde ok.
truckmaniac Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Jako kolejny kolega po fachu (a raczej były) też napiszę , że mi się podoba. Słychać kilka inspiracji innymi kapelami Odbiór bardzo pozytywny
Bedi Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 nie wiem czy to prowokacja czy tak wam wygodniej ale kondon pisze sie "Kondom" no oczywiście że wiemy (wiem) jak sie to pisze;)
bluesmen Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 W sumie to nie znam się na muzie nic a nic ale coś w tym jest .
Iverson Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 perkusja i gitara to jest to!!!!! :good: :punk:
czaja77 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi